img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

חיתוכיות קרם שקדים ריבה ופירורים

יולי 31, 2024 | 28 תגובות

img

28 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2024 בשעה 09:15

היי קרן, נראה מעולה. לא הצלחתי להבין מרשימת החומרים, היכן נעצרים החומרים לקרם שקדים? ובקיצור, מהם החומרים לקרם שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2024 at 11:22 am

עד הריבה לא כולל

השב
User Avatar
שיראל כהן
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2024 בשעה 10:48

הי אפשר משהו במקום חמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2024 at 11:22 am

מחמאה/נטורינה

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2024 בשעה 15:41

יצא מעולה!!!! הקרם שקדים פשוט אליפות. הבן שלי מתחיל לחסל פה….

השב
User Avatar
אסתוש
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2024 בשעה 11:45

400 גר' חמאה ל- 3 כוסות קמח ???!!! איפה הגבול ???!!! למה מתכון לסתימת עורקים??? למה לגרום התקפת לב/אירוע מוחי, לאנשים תמימים, שכל עיניינם במאפה טעים שיוכלו לקבל עליו מחמאות ??? חבל שאין צנזורה על מתכונים......

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2024 at 11:23 am

הגבול הוא שלך יקירתי כשיש מתכון שלא מתאים לך לאכול אל תכיני לא צריך לכעוס זה מיותר ממש

השב
User Avatar
גם אני
אוגוסט 22, 2024 at 2:31 pm

תודה על מתכון נפלא. פתאום קלטתי כמה הגיוני שילוב שקדים עם פרי גלעיני כמשמש או מנגו. ובלי לכעוס, אפשר להבין את הכעס שלה, היא לא מדברת על עצמה שזיהתה אלה על מי שללא נסיון תר אחר בלוגים מתוקתקים כשלך ע"מ שבטוח יצליח, ושבתמימותם משוכנעים שהכנה ביתית בריאה מקנוי. איש לא דורש פירוט קלוריות וערכים תזונתיים. רק מילה קטנה של אזהרה שיכולה להשתלב יופי בפירוט הקומי שלך. נכון? וברמת הסקרנות הקולינרית, מוזמנת להוסיף בשיטת המיש-מש שלך ארסנל שלם ומפתיע, בפרטי כמובן.

השב
User Avatar
צליל
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2024 בשעה 13:12

השקדים הפרוסים ואבקת הסוכר בסוף רשימת המצרכים הם לא חלק מהרכיבים של קרם השקדים נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2024 at 11:20 am

נכון גם הריבה זה לאחרי

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2024 בשעה 11:31

היי קרן, מתכון מצוין, תודה רבה. המרתי ביצים ברסק תפוחים טבעי וחמאה בנטורינה, כדי שיהיה טבעוני. מוצלח ביותר.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2024 at 5:48 pm

שמחה מאוד לשמוע

השב
User Avatar
איילת
אוגוסט 8, 2024 at 2:38 pm

בכמה רסק תפוחים השתמשת?

השב
User Avatar
איריס עבדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 5, 2024 בשעה 12:24

הי קרן, אם אין לי מעבד מזון אפרש להכין את הפירורים בלישה או במיקסר ערבול (לא הקצפה) ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2024 at 11:02 pm

במיקסר עם וו גיטרה

השב
User Avatar
סבטלנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 8, 2024 בשעה 23:39

תודה ענקית על מתכון!מאוד טעים.מחר מכינה בפעם השניה לארוחת יום שישי.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 9, 2024 at 7:59 am

תודה סבטלנה

השב
User Avatar
רימונה רייפר
אוגוסט 20, 2024 at 10:00 am

קרן יקרה תודה לך על מתכון נהדר.הכנתי וחתכתי לריבועים קטנים במנגלים.ממש להתמוגג כמה שהחיתוכיות טעימות ועם אספרסו זה סוף הדרך.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2024 at 9:04 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2024 בשעה 11:25

מה את אומרת על להחליף את הריבה בנוטלה????

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 23, 2024 at 9:55 am

אומרת יאמי

השב
User Avatar
חוה
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2024 בשעה 07:32

טוב אני לא יכולה איתך… כל מתכון שלך פשוט מעולה. כבר המון זמן חיפשתי את המתכון המושלם לחיתוכיות פירורים וזה פשוט זה. הכנתי, יצא מושלם! היה לי קצת קרם שקדים במקפיא (שנשאר ממילוי קרואסון), הוספתי לו קצת שמנת לריכוך, יצא וואו, מושלם, עדין, מעולהההה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:08 am

איזה כייף!

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2024 בשעה 15:26

עוגה מדהימה, טעימה בטירוף! רק מתפוררת, מה לא עשיתי טוב?

השב
User Avatar
אילניתוש
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2024 בשעה 21:03

החיתוכיות הכי טעימות, אני מכינה אותן קבוע! התחלתי לעשות כמות וחצי כדי שאוכל לחלק לחברים. כל הזמן שואלים אותי מה יש בפנים ואח״כ מבקשים את המתכון. תודה לך קרן יקרה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2024 at 8:34 am

אלופה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img