img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

חלת בריוש ושוקולד צ׳יפס

אפריל 19, 2023 | 30 תגובות

img

30 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
שי
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2023 בשעה 16:41

יכול להיות שחסרים נוזלים במתכון? עשיתי כפי שכתוב על חצי כמות ולא התקבל בצק..

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2023 at 5:06 pm

כשמכינים חצי כמות היחסים משתנים, להוסיף עוד חלב

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2023 בשעה 18:09

לא הבנתי את תורת הגלגול מהרצועה. פיזרתי שוקולד ציפס סגרתי את הרצועה ואז כמו שבלול? חחח סליחה. הכי טוב סרטון

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2023 at 6:12 pm

https://www.instagram.com/reel/CrOBS2sInEO/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

השב
User Avatar
נילי
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2023 בשעה 18:30

אז מהי כמות הנוזלים התקינה אם מכינים מחצית מהמתכון אם המתכון לא תקין מבחינת נוזלים שמחלקים בחצי ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2023 at 6:32 pm

כשמחלקים בשניים לפעמים כמות השומן א מספיקה ואז מויספים עוד מוזלים עד שמתקבל בצק אלסטי וגמיש

השב
User Avatar
רבקה עבדה
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2023 בשעה 18:50

יש אפשרןת להמיר את החמאה לשמן? אם כן כמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2023 at 10:09 pm

בעקרון בצק בריוש זה בק עשיר בחמאה לכן עם שמן זה ייצא אחרת, אם ממירים אז לפחות לכוס

השב
User Avatar
caroline
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2023 בשעה 20:52

Can you use other fillings?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2023 at 10:10 pm

כל מלית תעבוד

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2023 בשעה 21:50

היי מה פיזרת מעל הברישו? זה לא שומשום!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2023 at 10:10 pm

נכון אלו אגוזי ברס

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2023 בשעה 08:05

אפשר להכין בלישה ידנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2023 at 8:54 am

בטח

השב
User Avatar
גבי
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2023 בשעה 16:53

היי, האם הערבוב הראשוני לפני שמוסיפים את החלב מתבצע עם וו לישה או עם מטרפה רגילה ורק לאחר שמוסיפים את החלב שעוברים להשתמש בוו לישה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2023 at 11:18 pm

וו לישה לאורך כל הדרך

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2023 בשעה 17:49

אפשר לומר שאת הכי מושלמת ביקום

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2023 at 11:17 pm

אורנההה תודה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2023 בשעה 18:18

הי קרן. משהו לא מסתדר לי בהמרת המידות של החלב. כוס סטנדרטית זה בין 230 ל250 מ״ל (או אפילו יותר באנגליה). אז ללכת לפי כוס וחצי או מ״ל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2023 at 11:17 pm

טעות שלי . במיל זה 360

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
מאי 18, 2023 בשעה 09:42

היי קרן, קודם כל חייבת לפרגן לך על המתכונים הנהדרים!!! והאם יש מתכון פרווה? כלומר להמיר את חלב במים/ קרם קוקוס ואת החמאה בנטורינה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2023 at 10:21 pm

כן

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2023 בשעה 22:09

היי קרן ניסיתי להכין והבצק לא תפח לי. גם לא אחרי לילה פלוס במקרר. מה יכולה להיות הסיבה לדעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2023 at 7:01 am

הי שרון בצק שיש בו ביצים וחמאה במקרר לרוב מתקשה ולא ״תופח״ כשלמעשה הבצק עבר את תהליך ההתפחה אפשר להוציא מהמקרר ולתת לו לעמוד שעה בטמפרטורת החדר לעבוד איתו כרגיל ולתת התפחה שניה ארוכה יותר בהצלחה

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
מאי 2, 2024 בשעה 20:44

כמה הבצק אמור לתפוח ? הוא לא תפח לי, יכול להיות שזה נובע מזה שלא לשתי 12 דק ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2024 at 7:35 am

זה בצק כבד הוא לא תפוח כמו בצק רגיל

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יולי 27, 2024 בשעה 14:37

האם אפשר להכין צורות מהבצק כמו חלה ושיצא טוב? הכוונה עם ילדים

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2024 at 6:03 pm

כן ברור

השב
User Avatar
דריה
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2024 בשעה 09:41

היי! אפשר להכין את החלה לא בצורת שושנים אלא פשוט לשים ״גוש״ בשלמותו בתבנית? או שיש סיבה לרדד את הלחם לפני ולגלגל ככה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2024 at 3:25 pm

אפשר הכל

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img