img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

חלת שוקולד צ'יפס מעולה (פרווה)

ינואר 25, 2015 | 22 תגובות

img

22 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
נוימי
starstarstarstarstar
מאי 28, 2016 בשעה 07:23

הי מגלה את הבלוג המקסים שלך ומיד יש לי שאלה לגבי החלה הזו , שאצטרך לחכות אתה כמה ימים שהחלה הרגילה בבית תגמר.....איזה באסה כשאת קולעת אותה, זה פעם כל הרצועות לימין ופעם כל הרצועחת לשמאל? מעל הרצועה שליד? הבנתי נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2016 at 8:23 am

הי תודה! בדיוק כמו שכתבת, אחרי שמסדרים את הרצועות מתחילים סיבוב ימינה ואז שמאלה וחוזר, יש לינק בפוסט עצמו שתוכלי ללחוץ עליו ולראות בדיוק את השלבים, ושיהיה בהצלחה!

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2017 בשעה 13:16

נראה לי שעל כל עלה מפזרים חצי כוס שוקולד צ'יפס, לא? כי מחלקים כל נחש לחצי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2017 at 5:50 pm

נכון! לא שמתי לב לטעות מיד אתקן תודה

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2017 בשעה 11:52

אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2017 at 12:34 pm

את החלה ניתן להקפיא כשהיא עטופה היטב בפריזר, להוציא שעה שעתיים לפני הגשה ואף לחמם מעט בתנור

השב
User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2017 בשעה 08:06

היי קרן האם תוכלי לכתוב מידות בגרמים ולא בכוסות? 2 כפיות שמרים זה לא מעט מידי?... תודה!! יערה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2017 at 1:10 pm

הוספתי המתכון את כל הכמויות גם בגרמים:-) 2 כפיות שמרים יבשים זה בסדר גמור לכמות כזו של קמח.

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
יוני 5, 2018 בשעה 09:29

היי, אפיתי אתמול והבצק פשוט וואו.... רק רוצה לשאול מדוע בזמן האפיה עם תפיחתה של החלה התרחב הבסיס כך שדוגמת קליעת הצמות התעוותה מעט ומשום כך קיבלתי יותר שטח של מאפה לבן? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 5, 2018 at 9:38 am

שמחה שיצא טעים אתי, האם התפחת התפחה שניה את הבצק לאחר עיצוב החלה? ייתכן וזמן ההתפחה לא הספיק.

השב
User Avatar
דיקלה
יולי 12, 2021 at 12:34 pm

הי קרן, האם אפשר לטבען את החלה???

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
יוני 5, 2018 בשעה 09:49

תודה על התשובה המהירה. כן לגמרי יתכן שזו הסיבה. באמת זירזתי את זמן ההתפחה בפעם השניה. ובכן מסתבר שמטעויות למדים. :)

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2021 בשעה 21:56

האם אפשר לקלוע לחלה עם 3 פסים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2021 at 7:24 am

ברור שאפשר

השב
User Avatar
אירית חקשור
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2021 בשעה 15:26

היי קרן אני רוצה לתת חלות למשפחה במשלוחי מנות שלי. אני מחלקת אותם ביום שישי מתי הכי טוב להכין אותן? אפשר היום ולשמור איכשהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2021 at 7:39 pm

אם מכינים מראש זה רק בהקפאה אחרת הן לא יהיו טריות

השב
User Avatar
אירית חקשור
פברואר 24, 2021 at 9:08 pm

תודה יקירה עזרת לי מאד מעדיפה לתת להם אותן חמות וטריות כעצתך. זה בסדר אם אכין את הבל ביום חמישי בלילה, אכניס למקרר מכוסות וביום שישי יישאר לי רק להכניס אותן לתנור ולחלק?

השב
User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2021 בשעה 20:12

היי קרן! האם הבצק יכול לשמש כבסיס לעוגת שמרים פרווה בעצם? תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2021 at 12:45 am

יאפ

השב
User Avatar
דיקלה
starstarstarstarstar
יולי 12, 2021 בשעה 12:35

הי קרן, האם אפשר לטבען את החלה??? תודה דיקלה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2021 at 2:10 pm

אפשר שמן קנולה במקום ביצים תצא אחלה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img