img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

לחם בירה וזיתים מבצק בקופסא

מאי 16, 2024 | 37 תגובות

img

37 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
מאי 16, 2024 בשעה 15:26

את פשוט מדהימה!!! רק שאלה בבקשה מה עושים אם אין את הסיר? אולי בתבנית עוגה עגולה? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2024 at 12:57 pm

לחם בסיר בלי סיר זה לא לחם בסיר והתוצאה מאוד שונה, פשוט לחכות עד שיהיה סיר טוב לתנור

השב
User Avatar
מימי
יוני 13, 2024 at 5:50 pm

עשיתי יצא מדהים אפשר להשאיר את הבצק במקרר ללילה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2024 at 7:55 am

ברור

השב
User Avatar
נירית
starstarstarstarstar
מאי 18, 2024 בשעה 15:03

נראה מעולה. לא רשום באיזה שלב מוסיפים את הזיתים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2024 at 10:29 pm

עם הקמח

השב
User Avatar
רחל
מאי 22, 2024 at 10:28 pm

נראה נפלא! אפשר להכין מקמח מלא? אפשר לאפות בסיר פיירקס?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2024 at 6:53 am

קמח מלא כן, סיר פיירקס לא ייתן את אפשרו הקריספיות וזה ייצא לחם רך ובהיר יותר לדעתי , אבל אפשרי

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
מאי 19, 2024 בשעה 06:18

אפיתי אתמול את הלחם שיצא פצצה. החלפתי את הזיתים באגוזים ויצא נהדר . תודה על מתכון סופר שווה . שכנה יפואית

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2024 at 10:27 pm

תודה טליה

השב
User Avatar
ציפי
starstarstarstarstar
מאי 19, 2024 בשעה 11:16

משנה גודל הסיר , הקוטר ? יש לי סיר גדול יותר ואני מניחה שהלחך מתפשט לגודל הסיר נכון ?...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2024 at 10:26 pm

נכון

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
מאי 19, 2024 בשעה 11:43

מה קוטר הסיר למתכון? סיר גבוה או גובה של סוטאז'? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2024 at 10:29 pm

קוטר 24/26 והגובה לא כ משנה

השב
User Avatar
דרורה
starstarstarstarstar
מאי 21, 2024 בשעה 15:37

אפשר לאפות בתבנית ג'חנון

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2024 at 6:59 am

כן, זו לא אותה התוצאה אבל אפשרי

השב
User Avatar
לירון
מאי 24, 2024 at 7:48 am

האם הבירה שחורה או לבנה?

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
מאי 24, 2024 בשעה 07:52

האם הבירה שחורה או לבנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2024 at 8:42 pm

לבנה

השב
User Avatar
Yarden
starstarstarstarstar
מאי 26, 2024 בשעה 13:36

בירה מסוג אחר תשנה משהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2024 at 8:39 pm

אין בעיה

השב
User Avatar
רוני
פברואר 5, 2025 at 5:33 pm

מתכון מדהים. איזה תוספות עוד את מציעה שאפשר לשים במקום זיתים?

השב
User Avatar
Yarden
starstarstarstarstar
מאי 26, 2024 בשעה 15:24

האם ניתן להתפיח למשך לילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2024 at 8:38 pm

בטח, במקרר

השב
User Avatar
אבי ג.
יוני 20, 2024 at 8:03 pm

תודה, יצא מוגזם. אגוזים נשמע מעניין... מה עוד יכול להיכנס ליצירה הכפרית הזאת ? ובלי קשר, אולי יש לך בראש לחם בעשיה דומה, אבל כפרי כהה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2024 at 11:01 am

תודה אבי, כל תוספת שאוהבים יכולה תכלס להכינס ללחם, גבינות ירקות ואגוזים ועשבי תיבול כפרי כהה בקלות אתה יכול להכין בשימוש בקמחים כפרי מלא!

השב
User Avatar
רינה
starstarstarstarstar
מאי 28, 2024 בשעה 18:21

היי קרן אין אצלנו סוכר חום כהה ואני ממש ממש רוצה להכין. מה אפשר במקום? סוכר לבן או סוכר חום רגיל? זה מה שיש פה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2024 at 10:46 pm

חום בהיר

השב
User Avatar
Zahava Marcovitz
אוקטובר 16, 2024 at 11:36 am

תודה על המרשם המדהים והמדויק , כחובבת לחם אני ממש מתענגת על כל פרוסה , חג שנח

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
יוני 20, 2024 בשעה 12:46

אשמח לדעת האם ניתן להמיר את הבירה או לוותר עליה תודה אלופה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2024 at 11:01 am

המרה בסודה או מים

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
יולי 19, 2024 בשעה 11:33

הלחם נראה מעולה!! האם יעבוד עם קמח כוסמין מלא? או שאולי עדיף לשלב חצי כוסמין מלא חצי קמח לחם?

השב
User Avatar
Liya
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2024 בשעה 13:49

איך שומרים לאחר האפייה? איך מחממים למחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2024 at 7:54 am

שומרים עטוף היטב בשקית או ניילון, למחרת אן הלחם איבד מהטריות (לא אמור) מחממים בתנור על 150 מעלות למשך 45 דק והפריכות חזורת

השב
User Avatar
אודי
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2024 בשעה 16:13

עשיתי מספר פעמים יוצא מעולה, לא כתבת במתכון מתי מוסיפים את הזיתים, אני מוסיף בהתחלה עם הקמח

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:36 pm

עשית מעולה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img