img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

לחם זיתים מבצק ללא לישה בסיר

אוקטובר 5, 2024 | 52 תגובות

img

52 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
מיה
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2024 בשעה 18:54

תודה רבה קרן הנהדרת! מה עושים אם אין סיר כזה? אפשר בסיר רגיל?

השב
User Avatar
Zehavit Amsalem
אוקטובר 5, 2024 at 8:03 pm

קרן, תודה רבה על המתכון. יש לי סיר חיימר עם מכסה. האם מתאים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:16 am

נראה לי שכן

השב
User Avatar
עדי
אוקטובר 6, 2024 at 12:13 am

אפשר תבנית רגילה בלי מכסה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:15 am

כן, ולאפות ב 210 מעלות למשך בערך 40 דק, רתוי לחלק את הבצק ליותר מכיכר אחת במקרה כזה

השב
User Avatar
זהר
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2024 בשעה 19:48

אפשר קמח כוסמין ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:16 am

כן, כתוב בתחתית המתכון למטה מה לעשות במקרה של קמחים אחרים

השב
User Avatar
נאוה
אוקטובר 18, 2024 at 7:44 am

קרן המלכה, אפשר בירה אחרת? אם כן, איזו?? חג שמח!!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2024 at 8:59 am

כל בירה ❤️

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2024 בשעה 20:56

תודה רבה על המתכון מה עושים אם אין את הסיר שציינת? האם אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:16 am

שתי תבניות אינגליש גדולות של לחם, או שלוש קטנות יותר. אפשרי בהחלט, תורידי מעלות ל 210

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2024 בשעה 09:14

תודה

השב
User Avatar
מלי
אוקטובר 8, 2024 at 4:43 pm

תודה קרן נראה מעולה האם מתאים לאפות בתבנית קסטן?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2024 at 6:20 pm

בטח

השב
User Avatar
תמרה
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2024 בשעה 10:12

נשמע מעולה.מתה כבר להכין. שאלה: אפשר להניח את הכיכר על אבן שמוט בתנור במקום בסיר? או שיש חשיבות רבה לכיסוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:12 am

יש משמעות לסיר שכן אז הלחם נאפה כשהוא אטום וסגור מכל הכיוונים אבל אין בעיה לאפות על אבן שמוט, ממליצה להוריד מעט מעלות ולאפות 40 דק, או לפחות עד שהלחם אפוי ושחום

השב
User Avatar
יצחק
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2024 בשעה 11:01

היי קרן כמה לחמים יוצאים מהכמות הזו במתכון?

השב
User Avatar
נוריאל זייציק
אוקטובר 6, 2024 at 4:31 pm

אפשר פשוט לשים בתבנית....לא בסיר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:10 am

כן, אבל רצוי לחלק את הבצק לכמה כיכרות קטנים ולאפות ב 210 מעלות לפחות ל 40 דק עד ששחום וחלול

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:11 am

אני אפיתי אחד גדול, בסיר לא ייכנסו יותר מאחד

השב
User Avatar
חיה שטורם
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2024 בשעה 11:01

מקילוגרם בצק יוצרים לחם אחד? זה לא כבד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:11 am

כבד זה לא, אבל זה לחם גדול

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2024 בשעה 11:56

או אני רוצה לעשות פוקצ'ות קטנות. איזה משקל כל פוקצ'ה וכמה זמן בתנור?

השב
User Avatar
עמית
אוקטובר 7, 2024 at 4:28 pm

היי, הכנתי והייתי חייבת לחזור ולשתף שזה אחד הלחמים הטעימים שהכנתי, ואני אופה לא מעט! יצא מדהים, ממליצה בחום.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2024 at 6:23 pm

תודהההההה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2024 בשעה 18:30

אני מכינה בסיר יציקה רגיל יוצא מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:10 am

מסכימה לגמרי

השב
User Avatar
Hadar
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2024 בשעה 14:39

תודה על המתכון הזה ובכלל. האם רק 2 כפיות שמרים מספיקות לקילו קמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2024 at 6:23 pm

כן

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2024 בשעה 10:03

היי קרן מתכונים מעולים בסיר קובנה גם הולך?

השב
User Avatar
רחלי
אוקטובר 8, 2024 at 6:49 pm

היי קרן מה קוטר הסיר?

השב
User Avatar
גניה
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2024 בשעה 12:50

אפשר במקום זיתים מינורים עם או בלי אגוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2024 at 6:20 pm

אפשר הכל

השב
User Avatar
טלי
אוקטובר 14, 2024 at 7:41 am

אז תחילה תודה על מתכון מושלםםם אפיתי אתמול ורוצה לשתף דבר ראשון עשיתי חצי כמות כי קילו היה נראה לי מוגזם (וטוב שעשית כך יצא לי לחם גדול גם עם חצי כמות) דבר שני אפיתי בסיר גחנון. הרעיון של הסיר גחנון עלה לי כשנזכרתי שבעלי אופה איתו לחמי מחמצת. קיצר שלמות ושוב תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2024 at 10:47 am

תודה טלי

השב
User Avatar
טלי אמיתי
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2024 בשעה 05:58

היי קרן מהממת ותודה על מתכונים מעולים ! בצק שנשאר 48 שעות צריך גם לעשות לו קיפולים ? ואם כן כמה זמן לפני להוציא מהמקרר עד שיהיה מוכן לעבודה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2024 at 6:19 pm

אין צורך בקיפולים בזמן תסיסה ארוך ככ אפשר להוציא את הבצק שעה לפני שימוש מהמקרר

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2024 בשעה 08:25

אם אני רוצה להוסיף לקמח לבן גלוטן, מה הכמות שאני צריכה להוסיף?

השב
User Avatar
ג׳ני
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2024 בשעה 22:27

היי קרן , האם האפייה היא בטורבו ?

השב
User Avatar
אוראל גבריאלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2024 בשעה 15:38

שאלה כללית מה עושים אם הבצק יצא ממש רטוב ולא באמת מתגבש אלה נוזל לכל הכיוונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:10 pm

מוסיפים קצת קמח ועובדים איתו

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2024 בשעה 23:00

טעים מאוד, היה שווה לחכות 48 שעות. עשיתי חצי כמות, ויצא לי לחם ענק... תודה על עוד מתכון משגע, אין ספק שנכין אותו שוב (ושוב, ושוב)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2024 at 8:59 am

תודה אפרת

השב
User Avatar
‪Nadia
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2024 בשעה 16:54

עכשיו הכנתי את עוגת הגבינה ושמתי בתנור, נראה איך תצא!

השב
User Avatar
לאה כרמלי
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2024 בשעה 21:01

האם בצק מקילו קמח מתאים לסיר יציקה בקוטר 26?

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2024 בשעה 16:23

הי קרן וחג חנוכה שמח. אפיתי את הלחם מספר פעמים ויצא נהדר עם פקאנים וגם עם זיתים .תודה רבה על המתכון.יש לי שאלה בבקשה, במידה ואני רוצה לאפות ללא תוספת האם עלי להוסיף קמח? הלחם מעולה!!! הבן שלי לא אוהב תוספות...

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2024 at 6:34 pm

הי, אין צורך להוסיף קמח

השב
User Avatar
עופרה
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2025 בשעה 18:24

היי קרן, צריך להוסיף בירה? פשוט לא רואה שכתוב במתכון לשים בירה ויש ששואלים איזה בירה אפשר לשים תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2025 at 6:19 pm

יש באתר מתכון אחר ללחם בירה מבצק ללא לישה

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2025 בשעה 18:11

מומלץ לשים 4 קוביות קרח בתחתית התנור לקראסט כמו במצכון הבאגטים של קרן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img