img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

לחם תמרים ואגוזים מבצק ללא לישה

מאי 12, 2025 | 7 תגובות

img

7 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
מאי 13, 2025 בשעה 14:30

היי קרן אפשר להכין את הלחם ב-2 תבניות אינגלישקייק ממתכת? ממש בא לי להכין, גם אם הקראסט לא מושלם כמו בסיר...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2025 at 5:17 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
מאי 15, 2025 בשעה 07:53

האם בשיטה הזו מתפתח פחות גלוטן מאפיה רגילה עם לישה ?

השב
User Avatar
שושקה
starstarstarstarstar
מאי 16, 2025 בשעה 16:20

הי קרן, האם אחרי השלב שבו הוספנו את האגוזים והתמרים, ושמנו על נייר אפייה בקערה להתפחה, האם בשלב זה אפשר להעביר למקרר ללילה, ובבוקר להמשיך? (חימום סיר, העברת הבצק עם נייר האפייה והכנסה לתנור?)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2025 at 12:07 pm

כן בטח

השב
User Avatar
אופירה
starstarstarstarstar
מאי 22, 2025 בשעה 17:27

האם אפשר להחליף מחמצת/שמרים בכף חומץ תפוחים וכפית סודה לשתיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2025 at 6:52 am

לא

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img