img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחמניות חלב בסיר יציקת ברזל

פברואר 2, 2025 | 10 תגובות

img

10 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
מזי
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2025 בשעה 16:19

היי אם אין סיר ברזל איך את מציעה לאפות את זה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2025 at 11:32 am

בכל תבנית אחרת ב 200 מעלות בתנור

השב
User Avatar
צייגר יוסף
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2025 בשעה 12:08

האם לא עדיף כפית של שמרים ולא כף. אמנם זה איטי יותר אבל משביח את הטעם אלא כובל אותך ללוח זמנים שבו אתה צריך להשגיח כל הזמן על מה שקורה עם הבצק? על כל פנים תודה רבה רבה על כל המתכונים שלך.

השב
User Avatar
דני
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2025 בשעה 13:31

רוצה לוודא מהו תהליך האפיה: מכניסים את הסיר לתנור שאך זה הדלקנו עם כדורי הבצק ללא מכסה, כשהתנור מגיע ל 230 מעלות שמים את המכסה ל 35 דקות ובסוף מסירים את המכסה ל 10-15 דקות ?? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2025 at 9:08 am

מכנסיים אך הסיר לתנור עם מכסה כשהתנור מתחיל להתחמם

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2025 בשעה 09:45

הי, האם ניתן להקפיא את הלחמניות כמו כל לחמניה אחרת?

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2025 בשעה 09:49

הי, האם אפשר להקפיא את הלחמניות כמו כל לחמניה אחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2025 at 1:47 pm

כן בטח

השב
User Avatar
קרין
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2025 בשעה 11:18

היי קרן, הלחמניות נראות מעולות אבל אפשר את המתכון של נתן לריבת התאנים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2025 at 2:55 pm

יש מתכון באתר לריבת תות וזה מבוסס על אותה שיטת הכנה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img