img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

לחמניות טריק מבצק ללא לישה מקמח מלא ותוספות

פברואר 21, 2023 | 27 תגובות

img

27 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
אורית שוסטר
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2023 בשעה 15:19

הי קרן, את מדהימה כרגיל!! שאלה... במה אפשר להמיר את השיבולת שועל? ובאיזה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2023 at 7:37 pm

1/2 כוס קמח מכל סוג:-)

השב
User Avatar
דיקלה גבע
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2023 בשעה 17:11

היי אלופה, מאוהבת בכל המתכונים שלך. יש אפשרות להכין הכל מקמחים מלאים? כוסמין מלא / קמח מלא/ שיפון? שילוב שלהם? ללא קמח לבן בכלל. תודה מהממת!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2023 at 7:37 pm

קמחים מלאים אפשר לגמרי, ולהוסיף יותר מים, לא ממליצה לגעת בשיפון בבצק הזה

השב
User Avatar
אנה שמוקלר
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2023 בשעה 20:10

היי קרן, אפשר להכין מהבצק הזה כיכר לחם? אם כן כמה זמן בתנור? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2023 at 11:29 pm

https://pa.outright.co.il/kerenagam/%d7%9c%d7%97%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a7%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%96%d7%99%d7%aa%d7%99%d7%9d/

השב
User Avatar
Rachel
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2023 בשעה 21:34

היי קרן, עשיתי שתי תערובות עם זיתים ותערובת נייטרלית עם אגוזים. יצא מצויין וטעים מאוד. אצלנו קר מאוד (ארה״ב) אז עשיתי בצק נוסף שמחכה למחר במקרר והוספתי 3 כפות שמן זית . כמו תמיד את אלופה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2023 at 11:28 pm

אלופה תודה על השיתוף

השב
User Avatar
Aliza hassine
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2023 בשעה 02:04

‏אני עוקבת אחריך אני גרה בארצות הברית המתכונים שלך נראים מהממים כל מה שאת עושה נראה מהמם אני אנסה לעשות לחמניות אבל אני לא משתמשת בקמח רגיל ‏תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2023 at 3:47 pm

תודה

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2023 בשעה 15:34

אפשר קמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2023 at 3:47 pm

כן כתוב גם למטה שאפשר כל קמח

השב
User Avatar
Tehila
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2023 בשעה 16:25

היי קרן (: המתכון נראה מושלם! אפשר לדעתך לאפות בתבנית קאפקייקס כדי לשמור על צורה אחידה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2023 at 7:45 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2023 בשעה 18:36

היי קרן, תודה על מתכונים מעולים. אני אוהבת לחמים עם קצת "התנגדות", כלומר כאלה בסגנון מחמצת, אבל לא חמוצים... עשיתי את המגוגלחם מקמחים מלאים שיצא נפלא, אבל הוא קצת רך לי מידי, בעיקר אחרי הקפאה. תוכלי להמליץ לי על מתכון שלך שיענה על מה שאני מחפשת? מלא תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2023 at 7:44 pm

תנסי את הלחמים ללא לישה באתר יש שני מתכונים של לחם בסיר והם מעולים לדעתי בדיוק מה שאת מחפשת

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2023 בשעה 10:34

הכנתי ויצא מעולה, כמו כל המתכונים שלך

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2023 at 11:32 am

תודה גלית

השב
User Avatar
צילה
starstarstarstarstar
מרץ 7, 2023 בשעה 22:13

הי, האם 3 כוסות קמח לחם הכוונה לקמח לבן או קמח מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 9, 2023 at 5:17 pm

קמח לחם לבן

השב
User Avatar
אוריה
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2023 בשעה 14:05

אפשר מקמח לבן רגיל ולא קמח לחם?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2023 at 5:51 pm

כן

השב
User Avatar
אביבית
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2023 בשעה 15:05

פשוט פשוט והתוצאה ואווו תודה רבה!

השב
User Avatar
Tzippy
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2024 בשעה 10:06

היי תודה רבה. אפשר במקום מים לשים חלב?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 1, 2024 בשעה 15:42

היי קרן רציתי לשאול איך הן נשמרות לכמה ימים? אם פחות מוצלחות (לקמפינג) האם יש לך מתכון אחר ללחם/ לחמניות (עדיף מקמחים מלאים) שנשמרות יותר טוב לאורך זמן.. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2024 at 7:33 am

אלו לא לחמניות שיישמרו כמה ימים בשביל זה יש לחמניות כמו לחמניות שמונה באתר הבצק צריך להיות יותר עשיר קצת בשומן וביצים כדי להחזיק מעמד

השב
User Avatar
ורד אייזנברג
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2024 בשעה 13:39

וואו, עכשו יצאו מהתנור.... מ ד ה י מ ו ת זו הפעם הראשונה שאני אופה לחמניות ללא לישה, ואין ספק שזו אהבה חדשה. את המים בתחתית התנור החלפתי בקוביות קרח והתוצאה לא איכזבה.

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img