img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

לחמניות פסטו הכי רכות בעולם

מאי 3, 2018 | 133 תגובות

img

133 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
יהודית אביב
starstarstarstarstar
מאי 4, 2018 בשעה 09:13

מהממת אחת. בפעם הבאה תכניסי תפוח אדמה מבושל ומעוך לפירה ותקבלי תוצאה עוד יותר טובה. זה נראה מושלםםםם

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2018 at 5:40 pm

את מהממת ואני אנסה, אבל למה לעבוד קשה שאפשר להשתמש בקמח תפוחי אדמה? :-)

השב
User Avatar
יהודית אביב
מאי 4, 2018 at 6:02 pm

לא ניסיתי עם קמח תפוחי אדמה אבל כן עם פירה וזה יוצא מטורף. נראה לי שזה ייצא מוצלח יותר. נסי בהזדמנות כשיתחשק לך. אגב פירה מוכן גם עובד

השב
User Avatar
יונינה ויסקי-מעוז
מאי 16, 2021 at 1:10 am

אפשר להשתמש בקורנפלור במקום קמח תפוחי אדמה?

השב
User Avatar
Chava
יולי 29, 2020 at 8:06 pm

היי קרן מהממת קודם כל תודה על מתכונים מושלמים! אשמח לדעת האם אפשר לשים קמח כוסמין במקום קמח לבן. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 29, 2020 at 8:31 pm

חמישים אחוז כן השאר לבן או כוסמין לבן

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
מאי 4, 2018 בשעה 21:00

הי. אין לי מיקסר. האם ניתן ללוש את הבצק ביד? האם ניתן להגיע לאותן התוצאות ? והאם 8 דקות או שנדרש יותר ? תודה רבה, קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2018 at 1:44 am

בהחלט, ללוש 8-10 דקות.

השב
User Avatar
Lucca
מאי 31, 2019 at 11:34 pm

היי נשמע מעלף האם קמח תפוחי אדמה וקורנפלור זה אותו המוצר?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2019 at 5:33 am

אפשר להמיר לקורנפלור

השב
User Avatar
טליה
יוני 8, 2020 at 1:17 am

היי רוצה להגיד תודה רבה על המתכון הטעים הזה! הכנתי לשבועות ויצא כ"כ מפנק ורך.. במקום קמח לבן שמתי 80% קמח מלא ועדיין יצא אוורירי וסופר טעים.. תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 7:42 am

שמחה ממש לשמוע

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
מאי 5, 2018 בשעה 08:54

הי. את יכולה להראות את שלב החיתוך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2018 at 9:06 am

הי רויטל, לא הספקתי לצלם אבל את יכולה לראות את השלבים בלינק למתכון המקורי בתוך הפוסט עצמו. הגדול, מרדדים למלבן, כשהחלק הרחב שלו מולנו, מחלקים לשלושה חלקים שווים ברוחב, ואז לרצועות של 2-3 סמ לאורך. אמורות להתקבל סביב ה 20-25 רצועות קטנות שאותם פשוט מגלגלים ללחניה.

השב
User Avatar
רויטל
מאי 5, 2018 at 12:12 pm

תודרבה

השב
User Avatar
נטע
מאי 31, 2019 at 9:47 am

איך אני רואה עת הדבר המושלם הזה (ועוד כשיש לי פסטו שהכנתי אתמול במקרר), 5 דקות אחרי שחזרתי מהסופר ואין לי בבית קמח תפוחי אדמה? איך זה קורה לי??????

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2019 at 3:10 pm

חח מצחיקה לקנות ולהחזיק קבוע בבית

השב
User Avatar
עופרי זוטא
starstarstarstarstar
מאי 6, 2018 בשעה 08:15

קרנוש, זה נראה מושלם, ורך וטעים. כזה שלא מפסיקים לאכול.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2018 at 5:50 pm

ממש ככה תודה בובה

השב
User Avatar
נועה
אוקטובר 13, 2020 at 5:28 pm

היי קרן, קודם תודה על המתכון! אשמח לדעת אם אפשר להחליף את החמאה בשמן זית ואם כן בכמה? ואם חובה לשים פרמז'ן בפסטו?

השב
User Avatar
דקלה
starstarstarstarstar
מאי 7, 2018 בשעה 07:17

נראה ממש טעים ומגרה! בגלל שתמיד אני צריכה להכין פרווה, מה דעתך על מים במקום חלב ושמן במקום חמאה? בלי להעליב כמובן☺

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2018 at 8:41 am

אין בעיה, אפשר חלב סויה אגב במקום מים

השב
User Avatar
דקלה
מאי 8, 2018 at 10:27 pm

תודה על תשובתך המהירה את יודעת להגיד לי כמות של השמן? חלב סויה זה מצוין תודה רבה על מתכונים נפלאים

השב
User Avatar
רק שאלה
starstarstarstarstar
מאי 7, 2018 בשעה 09:18

רציתי לשאול האם הקמח תפוחי אדמה משנה את הטעם של הבצק? יש טעם של תפוח אדמה או טעם שונה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2018 at 11:09 am

לא מרגישים בכלל את טעם תפוחי האדמה.

השב
User Avatar
רק שאלה
מאי 7, 2018 at 11:12 am

תודה רבה :)

השב
User Avatar
יבגניה
יוני 8, 2021 at 6:35 pm

המתכון נראה סוף, האם נראה לך שאפשר גם להוסיף איזה קשקבל בפנים ?

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
מאי 7, 2018 בשעה 09:59

היי קרן, הלחמניות נראות ממש מדהימות ומזמינות (עם או בלי פסטו / עם או בלי זעתר / עם או בלי חמאה - עדיפות שלי האישית רק חמאה ואם אפשר צרפתית + ריבה ביתית או של בון מאמא :-) . תודה רבה על מתכון קל ונפלא, כמו תמיד - חייבת לציין. שאלה אחת, את חושבת שניתן לקחת את הרעיון הזה של הוספת קמח תפוח אדמה לכל מתכון של לחם/לחמניות/חלות??? שיהיה יום נפלא.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2018 at 11:12 am

תודה יקירתי, שמחה שאהבת. יש מצב שזה יתאים לעוד מאפי שמרים טרם בדקתי ומתכוונת לבדוק:-)

השב
User Avatar
קרן
מאי 25, 2020 at 8:54 pm

האם אפשר לוותר על הפרמזן בפסטו כדי שיהיה פרווה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2020 at 9:23 pm

בטח

השב
User Avatar
אלעד
starstarstarstarstar
מאי 7, 2018 בשעה 11:39

הי קרן, תודה על המתכון. נראה מעולה! מוזמנת לקרוא בלינק המצורף על ההגיון שמאחורי הוספת פירה / קמח תפו״א. https://www.10.tv/food/161096 זה פתאום עושה המון הגיון בכל זה.....

השב
User Avatar
בלהה שוק
starstarstarstarstar
מאי 8, 2018 בשעה 17:23

שלום קרן אני מאוד נהנית מהמתכונים שלך ועוד יותר מהאופן בו את כותבת את הוראות ההכנה. מאוד ברור כך שגם מי שלא מאוד מתמצה ברזי האפיה יכול להצליח. המשיכי לשלוח לנו מתכונים טובים. לגבי הלחמניות הממולאות פסטו, במידה ואני רוצה לעשות לחמניות ריקות דמוי לחמניות פריקסה (לחמניות ביס) האם אפשר לחלק את הבצק לכמה חלקים ומכל חלק לעשות נחש ולחתוך לפי הגודל הרצוי לי? תודה מראש בלהה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2018 at 9:15 pm

תודה רבה בלהה, שימחת אותי מאוד, מרגש אותי לקרוא תגובות כמו שלך. לגבי הלחמניות, את מוזמנת להתפרע עם הבצק, הוא יהיה טעים בכל מצב. בהצלחה, קרן

השב
User Avatar
נועה
מאי 26, 2020 at 8:24 pm

קרן תודה , אחד המתכונים המןצלחים!! עושה בהרבה וריאציות ותמיד זה יוצא רךךך ועסיסי ככ, אין כמוך!!

השב
User Avatar
אסנת פרי
starstarstarstarstar
מאי 9, 2018 בשעה 11:55

קרן שלום האם ניתן להקפיא את הלחמניות המגולגלות לפני האפיה ולפני ההתפחה השנייה? תודה אסנת

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2018 at 12:12 pm

כן, רק לעטוף היטב, ולהפשיר לחלוטין לפני האפייה, ושיתפחו שוב לפני תנור.

השב
User Avatar
Daniela
מרץ 3, 2021 at 7:29 pm

היי קרן, תודה על מתכונים נפלאים. האם אפשר לוותר על קמח תפו"א ולשים באותה כמות קמח לבן?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2021 at 10:43 pm

כן בטח

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
מאי 10, 2018 בשעה 13:39

נראה לך שילך טוב עם רוטב פיצה ופרוסות זיתים? או עם ממרח זיתים? ממש רוצה להכין אבל אין סיכוי שהבררנים שלי יגעו בפסטו..

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2018 at 5:04 pm

ברור, זה אחלה רעיון

השב
User Avatar
רחל
מאי 16, 2018 at 10:51 pm

יצא מושלם! עשיתי כמות כפולה. שליש עם זעתר, שליש עם רוטב פיצה וזיתים ושליש לא מגולגלות כאצבעות שום. ויצא אדיר ברמות! עשיתי גירסה פרווה, בטעות שמתי כמות קצת יותר גדולה מהקמח תפו"א ובכל זאת זה יצא כל כך טעים! אני מחזיקה בבית רק קמח מלא 70% מטעמי עצלנות (שונאת לנפות ובגלל ששומרת כשרות חייבים לנפות אלא אם נקנה ביום הטחינה ונשמר בקירור ומוכרים רק כזה מלא..) וכי אני אוהבת את הטעם של המלא, ובחיים לא חלמתי שקמח מלא יכול להיות כזה טעים ורך! אז אם יש מי שמתלבט- זה יוצא מושלם גם בקמח מלא. נראה לך שהבצק הזה יצא טוב גם כבצק לחלות?

השב
User Avatar
שוהם
מאי 2, 2019 at 5:14 pm

הרעיון ממש מסקרן אותי. מה דעתך על להוסיף את קמח תפו"א לבצק חלה? האם להחסיר מכמות הקמח את הכמות של קמח תפו"א?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2019 at 7:13 am

אני לא יודעת האיזה מתכון חלה מדובר, אבל את בהחלט יכולה לנסות, להוריד מכמות הקמח הרגיל את כמות קמח תפא שאת מוסיפה

השב
User Avatar
ליאל
starstarstarstarstar
מאי 13, 2018 בשעה 20:46

מהמם! כמו כל המתכונים שלך , נהנית מכל מתכון הכל יוצא טעים בטירוף! האם ניתן להקפיא מוכנות ואז רק לחמם ? ואם כן להקפיא כשהן חמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2018 at 9:27 am

תודה רבה ליאל, שמחתי ממש לשמוע. אין בעיה להקפיא, אני לא מצליחה להתאפק ולהגיע איתן לשלב הזה. תקפיאי כשהן חמימות לא חמות לגמרי.

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
מאי 16, 2018 בשעה 20:03

הי קרן, מה עם להחליף את הקמח הלבן לכוסמין? ניסית במקרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2018 at 5:02 am

אני לא, אבל תציצי בתגובות יש כאלו שניסו ויצא מוצלח. לא הייתי ממירה את כל הכמות אלא רק חצי.

השב
User Avatar
תמי כהן
starstarstarstarstar
מאי 17, 2018 בשעה 14:54

הי קרן יקרה. האם ניתן להכין את הבצק ולשמור במקרר ללילה ורק אחכ למלא ולאפות? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2018 at 3:02 pm

בטח

השב
User Avatar
מלכה גולן
ינואר 17, 2023 at 9:50 pm

האם אפשר למלא ולהתפיח לילה במקרר לפני האפייה תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2023 at 6:01 am

אפשר

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
מאי 19, 2018 בשעה 09:21

היי קרן, משתמשת בשמרים טריים, כמה לשים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2018 at 9:35 am

כף שמרים יבשים = 25 גר שמרים טריים =1/2 קוביה

השב
User Avatar
אילנית
מאי 19, 2018 at 9:50 am

תודה רבה וחג שמח!

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
מאי 21, 2018 בשעה 11:04

היי קרן, הלחמניות פשוט מצויינות! הכנתי לחג וסיפרתי עליך ועל המתכון בכל מקום... תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2018 at 11:12 am

ייייאיי איהז כייף, המון המון תודה

השב
User Avatar
בבא כהן
starstarstarstarstar
מאי 24, 2018 בשעה 04:01

כמובן שלא יכולתי לעמוד בפיתוי, במיוחד כי תמיד יש לי קוביות פסטו בפריזר, פסטו שאני עושה לבד ומקפיאה בתבניות קרח. הכנתי מתכון כפול. עשיתי כמות אחת עם פסטו. החצי השני עשיתי גלילות פיצה. רוטב פיצה ביתי, כמובן, שמועשר בפסטו ביתי. שמתי רוטב, גבינת מוצרלה, וגלגלתי. איך אמרה הבת שלי? אמא, אני בגן עדן. נמס בפה, מעולה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2018 at 8:51 am

את אלופה אמיתית בבא, בחלט מדובר בבצק שמיימי.

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
יוני 14, 2018 בשעה 07:20

בוקר טוב!! מתכננת להכין היום! (מפנטזים על הלחמניות כאן הרבה זמן...) יש לי מספר שאלו לפני שאתחיל: 1. לאיזה עובי צריך לרדד את הבצק? או מה אמור להיות גודלו? (רוחב על אורך) 2. כמה פסטו למרוח? (כשאני מורחת משהו על פרוסת לחם לצורך העניין זה נראה כמו הממרח עם קצת לחם... ) 3. רק מוודאת.. מצב אפיה ולא מצב טורבו? תודה ושיהיה יום נפלא! אנה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 14, 2018 at 3:21 pm

הי אנה, אני עונה לך פה למרות שגם אניתי לך בפרטי באינסטוש, הכי טוב שהתשובה לשאלות תופיע גם פה:-) הבצק לא צריך להיות מרודד דק כמו ג׳חנון אבל לפחות דק כמו פיצה. למרוח את הבצק בשמן זית וכמה שיותר פסטו, שלא ייצא יבש. מצב אפייה רגיל ולא טורבו. קרן

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
יולי 10, 2018 בשעה 12:13

האם אפשר להכין את הבצק ולשמור במקרר או שעדיף להכין מראש ולהקפיא???

השב
User Avatar
אלישבע
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2018 בשעה 20:53

לא, זה אין לתאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתעלפת מהדבר הרך והטעים הזה!!!!!!! הילדים טרפו!!!! תודה תודה תודה על הפטנט הזה עם הקמח תפוחי אדמה. אני הולכת להלביש את זה על עוד מתכונים.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2018 at 11:10 pm

זו בדיוק היתה התגובה שלי בפעם הראשונה שהכנתי. תודה אלישבע יקרה, אני מכינה מהבצק עוד מאפים רק קחי בחשבון שזה לא עובד כלל במאפים מתוקים.

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2019 בשעה 16:35

מ ה מ ם! שאלה לי, ניתן להחליף את קמח תפו"א בקמח הרגיל? אין לי- ורוצה לעשות הערב..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2019 at 4:48 pm

אין בעיה, קמח תפוחי אדמה מעניק להן רכות נוספת אבל אפשר בהחלט להכין מקמח לבן רגיל בלבד

השב
User Avatar
נירית
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2019 בשעה 19:24

החלפתי את החמאה בשמן,קמח כוסמין מלא,ואפיתי לחם! יצא מעולה אבל ממש,רך וריחני וגבוה.תודה.

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
מאי 31, 2019 בשעה 13:39

היי קרן, הלחמניות נראות מעולה! תודה על ההסבר המפורט. את חושבת שהבצק יכול להתאים גם כבצק לעוגת שמרים שוקולד?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2019 at 3:11 pm

בצק עם קמח תפוחי אדמה לא יתאים לעוגת שמרים מתוקה רק למאפים מלוחים

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
יוני 6, 2019 בשעה 22:54

אם התפחתי את הבצק ואז גיליתי שאין לי בזיליקום אני יכולה לשים במקרר ללילה ואז בבוקר לגלגל ולאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2019 at 11:04 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
אריאלה
starstarstarstarstar
יוני 7, 2019 בשעה 06:47

חייבת לשתף- הכנתי את הלחמניות לא מעט פעמים תמיד נטרפו. הבצק כמו שאמרת פשוט מעולה, אז החלטתי לנסות להכין איתו ״סטיקי באנס״ וזה יצא מושלם!!!!! תודה רבה וחג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2019 at 6:57 am

אני ממש שמחה לשמוע כי בנסיונות שלי להכין מאפים מתוקים עם קמח תפוחי אדמה משולב בבצק זה לא הצליח. תודה אריאלה

השב
User Avatar
אור
מאי 8, 2020 at 12:09 pm

היי, מתכון מדהים!!! יוצא טעים כל פעם מחדש, האם יש אפשרות לוותר את הביצה או להחליף למשהו אחר?

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
יוני 7, 2019 בשעה 08:20

תודה רבה רבה!! המתכונים שלך מדהימים!!

השב
User Avatar
ליאת זילבר
starstarstarstarstar
יוני 10, 2019 בשעה 09:28

היי קרן היקרה, הכנתי את הלחמניות והכפלתי כמויות. חלק עם זעתר וחלק עם פסטו והן יצאו מושלמות. I'm speechless!!! שיניתי במעט את המתכון- במקום חלב חם הרתחתי תפוחי אדמה ולקחתי כוס מהמים הרתוחים הוספתי אותם למתכון כשהם היו פושרים. במקום החמאה, שמתי 1/4 כוס שמן. שאר המתכון, עשיתי כפי שציינת בדיוק ויצא אששששש! את אלופה! המתכון הזה קצר אלפי מחמאות. אמשיך כמובן לעקוב אחרי המתכונים שלך. תודה וחג שמח! ליאת

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2019 at 11:57 am

הי ליאת נשמע מושלם הרעיון שלך, אאמץ אותו תודה רבה! קרן

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2019 בשעה 11:42

הי קרן האם את ההתפחה השניה ניתן לעשות לילה במקרר? ואז לאפות בבוקר לפני הארוחה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2019 at 1:32 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
לוי צביה
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2019 בשעה 22:50

וואיי וואיי איזה לחמניות רכות וטעימות !!!!!!!!!!!!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2019 at 11:02 pm

לא סתם קוראים להן ככה תודה

השב
User Avatar
כריסתין
אפריל 13, 2020 at 9:29 am

בוקר טוב אין לי קמח תפוח אדמה … מה לשים במקום תודה לך

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2020 at 10:48 am

לוותר

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 21:02

לא היה לי קמח תפו׳א אז הוספתי פירה לבצק ויצא מעולה, תודה על התשובה המהירה! חגגנו עצמאות בגינה עם השכנים, ברוח הקורונה, והלחמניות האלה היו שוס.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 9:53 pm

איזה כייף דפנה תודה על השיתוף

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 8, 2020 בשעה 12:35

רציתי להגיד תודה רבה על המתכון המושלם הזה! הכנתי בגרסת פרווה במקום חלב הוספתי מים חמימים 1/4 כוס שמן במקום חמאה יצא מטווורף! רציתי לשאול אם אפשר להכין חלות ומה הכמויות לקילו בצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 3:59 pm

יש מלאאא מתכוני חלות שווים בבלוג

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 25, 2020 בשעה 08:07

האם מומלץ להקפיא לפני האפייה? אם כן, כמה זמן מראש להוציא לפני שאופים? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2020 at 8:56 am

אין בעיה להקפיא לפני ולהפשיר בערך שעה בטמפרטורת החדר

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
מאי 31, 2020 בשעה 08:50

הכנתי לחג שבועות. יצא טעיייים... הבצק מעווולה! הבן שלי בן שנה נהנה מכל ביס.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2020 at 1:28 pm

תודה רוני

השב
User Avatar
משכית
starstarstarstarstar
יוני 4, 2020 בשעה 23:41

שלום:) כבר הרבה זמן רוצה להכין את המתכון! רציתי לשאול אם את ממליצה להחליף את הקמח הלבן בקמח לפיצה/לחלה אשמח לדעת האם לדעתך זה ישנה את התוצאה ומה מומלץ תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 5, 2020 at 8:54 am

מומלץ ביותר

השב
User Avatar
משכית
יוני 11, 2020 at 11:26 pm

הכנתי באמת מקמח פיצה ויצא מופלאא!! התחסל וכולם התלהבו מאוד!! (ועשיתי בגירסא הפרווה) לא גלגלתי כנראה מספיק צמוד אז הם קצת נפתחו במהלך האפיה אבל הטעם לא נפגע לומדים לפעם הבאה.. יש לי תחושה שאכין אותם עוד המון פעמים תודה רבה על המתכונים המדהימים!! חבל שאי אפשר לשתף פה בתמונות..

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2020 בשעה 14:32

נראה נפלא, האם ניתן לסדר בתבנית בצורת שושנים? לא מרחת ביצה לפני האפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2020 at 7:42 pm

אפשר שושנים

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
מאי 4, 2021 בשעה 11:27

נראה מדהים! האם שורד הקפאה לאחר האפייה?

השב
User Avatar
לני
starstarstarstarstar
מאי 16, 2021 בשעה 18:21

רכות ומושלמות, נטרפו מהשולחן. הוספתי עוד קמח לבן במקום קמח תפוחי אדמה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2021 at 8:31 am

תודה לני

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יוני 17, 2021 בשעה 22:57

היי. באתי להגיד שהכנתי את הלחמניות האלה בשבוע שעבר והן נפלאות ורכות וממש משהו משהו. אגב, השמטתי את הביצה (כי טבעונית, ושמתי חמאה טבעונית), אז רק להגיד שגם אפשר בלי. תודה רבה לך. הכרתי אותך ממש במקרה ויש לך יופי של מתכונים.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2021 at 11:05 pm

תודה רבה עדי!!

השב
User Avatar
פיצה ביאנקה עם גבינת פילדלפיה - נשואה למאפייה
starstarstarstarstar
יולי 26, 2021 בשעה 07:03

[…] תוספת של פסטו כמו במתכון הזה […]

השב
User Avatar
מיר
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2022 בשעה 01:27

שלום האם ניתן להקפיא את הלחמניות לאחר האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2022 at 7:17 am

אפשר להקפיא עטופות היטב

השב
User Avatar
פיתות טריק ממולאות בפסטו ומוצרלה - נשואה למאפייה
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2022 בשעה 08:53

[…] רוטב פסטו ביתי על פי המתכון הזה […]

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2022 בשעה 12:04

הי, הכנתי והבצק לא תופח, שמתי אותו בתנור מעט חם, מה יכולה להיות הסיבה? יש מה לעשות עכשיו כדי שיתפח יותר? או להשאיר ולהמשיך כמו שזה? תודה אלופה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2022 at 11:28 am

הי תהילה, אני מקוה שלבסוף תפח, אולי בגלל הקור ואולי השמרים לא תקינים

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2023 בשעה 19:48

יצא נפלא! תודה על עוד מתכון מוצלח

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2023 at 9:17 pm

תודה שני

השב
User Avatar
מרכוס
starstarstarstarstar
יולי 20, 2023 בשעה 13:42

נראה בהחלט מגרה ושווה ניסוי...אפשר להמיר את קמח תפ"א לקמח טפיוקה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2023 at 10:33 am

לא יעבוד. אפשר קורנפלור אם זה עוזר

השב
User Avatar
מיכל
ספטמבר 27, 2024 at 6:59 am

שלום קרן, תודה על אתר קסום רוצה להכין את המתכון כלחמניות לשבת, יש לך רעיון לגביי הצורה איך אפשר לעשות את זה שיצא יותר לחמנייתי?

השב
User Avatar
אלונה
starstarstarstarstar
יולי 21, 2023 בשעה 14:08

למה לא תפח? שמתי הכול כולל שמרים יבשים

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2023 at 10:31 am

או ששמרים לא טובים, אולי הבצק מאוד יבש ולא הוספת מספיק נוזלים ?

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
יולי 24, 2023 בשעה 15:24

מתכון מעולה קרן! אני רוצה להכין שוב אבל חשבתי להוסיף לפסטו גם מוצרלה או גבינת חמד. אפשרי או שלא כדאי?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img