img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
קינוחים

מוס שוקולד אמיתי מושלם

דצמבר 14, 2021 | 46 תגובות

img

46 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
רוחמה זקין
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2021 בשעה 14:38

צהריים טובים:) במה אפשר להמיר את החלב?אם אני רוצה להפוך אותו לפרווה? תודה רבה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2021 at 3:04 pm

הוספתי בתחתית הפוסט למטה המרה לפרווה

השב
User Avatar
חוה אפלבאום
דצמבר 16, 2021 at 4:24 pm

אפשר גם בחלב קוקוס או קרם קוקוס

השב
User Avatar
חיה לרנר
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2021 בשעה 14:51

היי תודה על המתכון. אם ניתן להמיר סוכר לסוכרתיים בממתיק?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2021 at 3:03 pm

מניחה שכן אבל לא מספיק מבינה בזה לכמויות

השב
User Avatar
נועה
דצמבר 17, 2021 at 12:10 pm

במקרה הזה ובאופן כללי, כדאי שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר? או קרות מהמקרר..

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2021 at 4:47 pm

לא קריטי אבל אפשר שיהיו בטמפרטורת החדר

השב
User Avatar
גמליאל נורית
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2021 בשעה 20:39

ביצים חיות זה קצת מסוכן או לא בריא,לדעתי לפני הקצפת החלבונים מומלץ על בן מרי לחמם אותם קצת עם הסוכר ( לא זוכרת טמפ) ואז להקציף.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2021 at 10:01 am

החלמונים עוברים פיסטור במגע עם החלב הרותח

השב
User Avatar
Natalia
דצמבר 28, 2021 at 4:34 pm

היי קרן, ואיך מבטיחים שאין בעית זיהום בחלבונים?

השב
User Avatar
גמליאל נורית
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2021 בשעה 20:40

ביצים חיות זה קצת מסוכן או לא בריא,לדעתי לפני הקצפת החלבונים מומלץ על בן מרי לחמם אותם קצת עם הסוכר עד שהסוכר נמס ( לא זוכרת טמפ) ואז להקציף.

השב
User Avatar
שני הולצמן
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2021 בשעה 06:24

היי יש מצב להמיר את המתכון עם ביצים מפוסטרות במקום רגילות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2021 at 10:02 am

החלמונים עוברים פסטור במגע עם החלב הרותח

השב
User Avatar
שני הולצמן
דצמבר 15, 2021 at 3:54 pm

ובכל זאת אם נפשה של הריונית חשקה ואני לא רוצה לקחת סיכון. אפשר להשתמש במפוסטר?

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2021 בשעה 08:35

נראה מהמם.. האם אפשר לוותר על האלכוהול?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2021 at 10:01 am

אפשר

השב
User Avatar
maca
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2021 בשעה 15:12

מאד אוהבת את המתכונים שלך.. שאלה שבטח ישאלו עוד מליון... האם אפשר לוותר על הביצים או שזה יפגע במרקם המוס? ואם כן, תחליף? תודות⚘

השב
User Avatar
מלכה
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2021 בשעה 16:00

את אמא מקסימה וטובה אשרייך!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2021 at 8:14 pm

תודה מלכה

השב
User Avatar
נלי
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2021 בשעה 20:05

ראשית תודה על עוד מתכון מהמם! שנית אני משתגעת מהתגובות כאן איזה נודניקים המגיבים כל הכבוד לך שיש לך סבלנות.. מי שרוצה להמיר שימיר מספיק עם שאלות סרק..

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2021 בשעה 12:09

במקרה הזה ובאופן כללי, כדאי שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר? או קרות מהמקרר..

השב
User Avatar
עדי סילגי
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2022 בשעה 21:35

ניסיתי, יצא מושלם!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2022 at 1:34 pm

שמחה לשמוע, תודה וחג שמח

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
מאי 13, 2022 בשעה 18:54

אם משתמשים בביצים m לשים 5 ביצים או 4 מספיק?

השב
User Avatar
קארין
מאי 13, 2022 at 7:22 pm

התכוונתי כמובן 3 במקום 2

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2022 at 11:08 am

כן שלוש במקום שתיים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2022 at 11:07 am

חמש

השב
User Avatar
Ayala
starstarstarstarstar
מאי 26, 2022 בשעה 18:07

היי קרן :) רציתי לשאול בבקשה; האם ניתן להכין את אותו המתכון עם שוקולד לבן במקום מריר?

השב
User Avatar
חדוה
starstarstarstarstar
מאי 30, 2022 בשעה 18:26

הי קרן איזה כיף שיש אותך !!! כמה ימים המוס יחזיק סבבה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2022 at 9:03 pm

היוש, תודה! מניחה ששלושה ימים זה סבבה

השב
User Avatar
עופרי
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2022 בשעה 16:28

מתכון אדיר! קינוח גורמה ברמה הכי גבוהה. פשוט ואוו.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2022 at 7:10 am

תודה עופרי

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2023 בשעה 08:26

הי קרן, האם אפשר להמיר את החלב בשמנת או לוותר עליו? לא חוששת מביצים חיות ומחפשת שחיתות בקינוח:)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2023 at 4:52 pm

למה להחליף חלב?

השב
User Avatar
Roni
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2023 בשעה 17:23

האם אפשר להכין את המוס בכלי גדול במקום מנות אישיות? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2023 at 5:38 pm

כן בטח

השב
User Avatar
Roni
ספטמבר 5, 2023 at 12:00 pm

תודה רבה :)

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2024 בשעה 12:38

קרן אהובה, זה המוס הכי חלומי שהכנתי! וואו❤️ תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:25 am

איזה משמח!

השב
User Avatar
בתיה
starstarstarstarstar
מרץ 7, 2024 בשעה 19:42

הי קרן, הכנתי את המוס וכבר טעים . הכנסתי למקפיא עד שבת. כמה זמן לפני ההגשה צריך להוציאו. תודה על המענה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:26 pm

עדיף ערב קודם למקרר

השב
User Avatar
זול
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 21:07

היי קרן אהובה! מתכון מושלם, שאלה מקצועית, השוקולד לא נמס לי לחלוטין, בעיקרון זה נחמד שיש חתיכות וזה נותן קראנצ, אבל בא לי הפעם שזה יהיה חלק, מה את ממליצה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:42 pm

להמיס פשוט את השוקולד טוב יותר

השב
User Avatar
זוהר
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2024 בשעה 11:33

היי קרן האם אפשרי גם עם חלב שיבולת שועל לגרסת פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2024 at 12:11 am

לא ניסיתי מאמינה שכן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img