img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

מיני סינמון בולס עם זיגוג מושלם

נובמבר 7, 2022 | 58 תגובות

img

58 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2022 בשעה 10:26

במה ניתן להחליף את השמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2022 at 10:59 am

כתבתי למטה

השב
User Avatar
שולמית
נובמבר 17, 2022 at 7:08 pm

קרן, מה יהיה איתך? הכנתי בצק שמרים לחלות, זה שאני תמיד מכינה מחלק ממנו עוגת שמרים(דומה לשלך) ואז גיליתי שאין שוקולד... אז נכנסתי לכאן והכנתי את הציפוי קינמון הזה. ומה אני אגיד- כולם התלהבו בטירוף! אז תודה על עוד מתכון מעולה כרגיל שהצטרף למחברת מתכונים שלי....

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2022 at 7:13 pm

איזה כייף לשמוע שולמית המון תודה

השב
User Avatar
מעיין אלרואי
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2022 בשעה 11:49

הכל מראה מעולה, כמו תמיד. יש לי שאלה- איך אני יכולה להגיע לצלמת שלך, נופר צור? הציחומים נפלאים ואני מחפשת צלמת...

השב
User Avatar
נעמה
נובמבר 12, 2022 at 11:20 am

היי קרן, לשים את כל המיכל שמנת מתוקה? יש שם 240 מ״ל והמתכון רשום 200

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2022 at 4:17 pm

שמנת חמוצה כתוב לא מתוקה

השב
User Avatar
בן דוד
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2022 בשעה 12:05

תודה רבה כמה זמן יחזיק הרול?..כיצד מאפסנים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2022 at 12:11 pm

כמו כל עוגת שמרים , טובה במיטבה ביום האפייה ולאחר מכן זקוקה לחימום

השב
User Avatar
רותם כהן
נובמבר 27, 2022 at 6:24 pm

קרן המתכון נראה מושלם! האם חייבים לטחון את הסוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2022 at 12:31 pm

לא חובה

השב
User Avatar
גד
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2022 בשעה 20:01

אפשר להכין את הבצק לילה לפני? אפשר יוגורט במקום שמנת

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2022 at 9:20 pm

אפשר לילה קודם ואפשר יוגורט

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2022 בשעה 09:13

היי, נראה מדהים!! אפשר להכין עם קמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2022 at 10:18 am

אין בעיה

השב
User Avatar
מיכל
אוגוסט 25, 2024 at 9:48 pm

קרן מהממת, מתאים להקפאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2024 at 7:38 pm

בטח

השב
User Avatar
חופית
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2022 בשעה 10:29

אפשר למתכון פרווה להמיר גם בחלב שקדים או שיבולת שועל במקום מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2022 at 2:01 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
ליטל שמריהו
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2022 בשעה 22:54

מה אפשר לשים במקום ביצה? או האם ניתן לוותר עליה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2022 at 2:22 pm

שמן קנולה קצת במקום

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2022 בשעה 09:26

יצא לי גרוע!!! נשאר בצקתי בפנים, וטעם גרוע....אני עושה מלא מתכונים שלך וכאן הייתה נפילה...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2022 at 2:23 pm

אין סיבה שבצק שמרים זהה לשאר הבצקים שלי ייצא גרוע היתה לך תקלה כנראה או משהו לא הסתדר המאפה הזה טעים ומאוד מוצלח ממליצה פשוט לנסות שוב או לדפדפף הלאה אבל אם את אוהבת בצק שמרים עם קינמון את אמורה לעוף על זה

השב
User Avatar
אור
נובמבר 11, 2022 at 11:13 am

אם את עושה מלא מתכונים שלה סימן שיש לך הצלחות ואם משהו התפקשש הפעם איך בדיוק זו בעיה שלה? קצת טאקט והוקרת תודה מעולם לא הזיקו לאף אחד

השב
User Avatar
Tal Solomon
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2022 בשעה 07:48

היי, שלום. אפשר להמיר את השמרים היבשים בטריים? ואם כן אולי את יודעת מה הכמות? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2022 at 1:32 pm

בטח שאפשר כף שמרים יבשים = 25 גר שמרים טריים

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2022 בשעה 15:01

נראה נהדר. אני חושבת שהמאפה בהחחלט יכול לשמש תחליף חמוד ושפוי לסופגניות בחנוכה.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2022 at 6:26 am

לגמרי

השב
User Avatar
מעיין
דצמבר 16, 2022 at 8:12 am

מכינה כל הזמן והוא מתחסל, אבל אם אצטרך להכין היום עבור מחר בערב, להקפיא או למקרר אחרי האפיה?מה מומלץ?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 16, 2022 at 1:52 pm

הייתי מקפיאה לפני אפייה ואז אופה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2022 בשעה 09:07

היי קרן, כמה שמן קנולה במקום החמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2022 at 2:11 pm

1/2 כוס ולקחת בחשבון שהממרח ייצא נוזלי יחסית

השב
User Avatar
מתן
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2022 בשעה 18:12

הי הכנתי בדיוק לפי המתכון ויצא לי ממש בצקי ודחוס בפנים. מה הסיבה לדעתך? במה יכול להיות שטעיתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2022 at 7:10 am

הבצק לא היה אפוי מספיק או לא מספיק התפחה לפני אפייה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2022 בשעה 22:13

היי קרן, ממש נהנית מכל המתכונים שלך! אם אני מכינה אותו בערב בכוונה להגיש אותו למחרת אחה״צ - את הזיגוג של החלב ואבקת הסוכר למרוח בערב או לפני ההגשה? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2022 at 1:36 pm

לפני הגשה

השב
User Avatar
Keren
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2022 בשעה 22:04

היי קרן, תודה על המתכון, אפשר שמן קוקוס עם הקינמון והסוכר במקום שמן קנולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2022 at 7:47 pm

כן

השב
User Avatar
ג'קי
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2023 בשעה 11:44

אם רוצים כמות כפולה להכפיל את הכמויות של כל המצרכים? כי זו כבר פעם שלישית שמתחסל יאלופה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2023 at 1:22 pm

איזה כייף! ברור שאפשר פשוט להכפיל

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
מאי 4, 2023 בשעה 12:33

היי קרן, אם אין לי שמנת חמוצה וגם אין לי יוגורט. אפשר חלב במקום? או שמנת מתוקה? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2023 at 2:02 pm

חלב

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
יולי 6, 2023 בשעה 13:43

היי קרן! אני חולת קינמון אבל לצערי הילדים - פחות.. לכן אשמח לרעיון לזיגוג אחר? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2023 at 5:37 am

שוקולד למריחה או מלית שוקולד כמו של עוגת רוגעלך מבולגנת מהאתר

השב
User Avatar
ברכה
starstarstarstarstar
יולי 9, 2023 בשעה 09:15

בוקר טוב, רוצה ממש להכין את המתכון הזה, רק שאלה: למה צריך דווקא סוכר חום לזיגוג? מה יקרה אם אשתמש בסוכר לבן? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 11, 2023 at 4:38 am

אפשר סוכר לבן

השב
User Avatar
עליזה ביבס
starstarstarstarstar
יולי 14, 2023 בשעה 16:07

קרן כל המתכונים שלך אליפות❤️ הכנתי לפני שבוע את הסינבונים חוסלו ע"י הילדים והנכדים .. היום הכפלתי כמויות מקווה שישאירו 1, 2 לקפה של הבוקר

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2023 at 7:30 pm

אלופה את עליזה תודה

השב
User Avatar
אפרת
מאי 15, 2024 at 3:57 pm

וואוו, יצא מעלף! טעים טעים ונמס בפה. יעבוד לדעתך עם קקאו במקום קינמון? ואם כן - כמה קקאו לשים? תודה!

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
יולי 20, 2023 בשעה 10:38

היי קרן, מנסה את זה לראשונה (אחרי מספר פעמים מוצלחות של הסינבון). האם אפשר להחליף את השמן בבצק בחמאה? ואם כן כמה ובאיזה מרקם (רכה או מומסת?)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2023 at 10:33 am

הי, בטח שאפשר, רכה או מומסת לא ממש משנה

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2024 בשעה 09:20

תודה רבה קרן על מתכון מושלם!! הכנתי והבצק יצא לי קצת דביק והמרתי את השמנת ביוגורט ואת החמאה בציפוי בשמן אז קצת חששתי, אבל ברגע שהוצאתי מהתנור ידעתי שזה הולך להיות מאפה קבוע אצלנו!!! יצא מטורף ממש תודה על המתכון הזה ועל כל המתכונים שלך❤

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2024 בשעה 12:00

היי קרן תודה על המתכונים המעולים מדוע במתכון כאן יש ביצה אחת ובמתכון השני שני ביצים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2024 at 3:41 pm

אין סיבה מיוחד. ושני המתכונים מעולים

השב
User Avatar
חגי
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2025 בשעה 09:50

את ההתפחה השנייה אפשר לעשות במקרר בלילה ולאפות בבוקר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2025 at 9:00 am

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img