img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

סהרוני שקדים

ינואר 11, 2020 | 116 תגובות

img

116 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2020 בשעה 15:16

איך ידעת שזה בדיוק מה שבא לי עכשיו??? תכף מכינה ❤

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2020 at 3:49 pm

קולטת אותך מרחוק

השב
User Avatar
Meira
אוקטובר 20, 2022 at 2:09 am

חלומי. מכינה שוב ושוב... תודה!

השב
User Avatar
zehava Afenzar
אפריל 24, 2023 at 11:37 pm

‏אפשר קמח שקדים במקום קמח רגיל

השב
User Avatar
רפאלה
ספטמבר 26, 2020 at 9:43 am

הכנתי הבוקר עכשיו בתנור ,הריח מעולה ,מחכה לטעום

השב
User Avatar
נטע
פברואר 8, 2022 at 6:38 pm

יש לי רק קמח שקדים, אפשר להמיר את השקדים הטחונים בזה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2022 at 10:15 pm

זה אותו הדבר

השב
User Avatar
מיטלי
פברואר 25, 2023 at 8:58 pm

היי יקרה , ראשית כל מתכון שאני עושה שלך הצלחה מסחררת , פשוט מאוהבת אך את העוגיות האלה ממש חיכיתי להכין ולא הצליח , הבצק התגבש אך כשרציתי לעצב את העוגיות הוא ניהיה פרורי , ונסדק , עשיתי עיגולים פחוסים ואפיתי אך המרקם לא טוב , לא פריכיות ונמסות . אשמח לדעת במה לדעתך טעיתי ☺

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2023 at 10:02 pm

אולי הבצק היה יבש מדי להבא תוסיפי שמן קנולה ותעבדי אותו עוד קצת וזה אמור להסתדר

השב
User Avatar
גלית
נובמבר 3, 2023 at 3:16 pm

עוד לא הוצאתי מהתנור נגמרו חוסלו. בפעם הבאה מכינה כמות כפולה

השב
User Avatar
ענת
נובמבר 10, 2023 at 7:20 pm

יצא מושלם!!!! מתחסל במהירות. תודה על מתכון פשוט וטעים

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2023 at 9:05 am

תודה ענת

השב
User Avatar
רוני
יוני 16, 2024 at 6:55 pm

היי קרן :) האם ניתן לשמור בהקפאה? כמו כן האם ניתן להמיר את החמאה בשמן קוקוס?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2024 at 9:49 pm

אין בעיה להקפיא להמיר חמאה אפשר זה ייצא שונה, 80% מהחמאה בשמן קוקוס

השב
User Avatar
חני רפאל
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2020 בשעה 03:29

היי קרן רציתי לשאול חמאה רכה חתוכה לקוביות הכוונה שתהיה בטמפ החדר? בנוסף רציתי לשאול האם השקדים הטחונים צריכים להיות ממש טחונים לאבקה (כחלק מהקמח) או שאפשרי שיהיו גרוסים? שאלה אחרונה.. אני ממש רוצה להכין קרמוגית יש מתכון שהיית ממליצה עליו או שיש לך :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2020 at 8:05 am

חמאה רכה זו חמאה בטמפרטורת החדר כשנח וקל לעבוד איתה אם לא טוחנים את השקדים אלא רק גורסים העוגיות יקבלו מרקם טיפה גס והמרקם יהיה בפה גם כן שונה, אני באופן אישי אוהבת את זה מאוד ::-) קרם עוגיות היחיד שיצא לי להכין היה של קרין גורן וכמו כל המתכונים שלה היה מעולה

השב
User Avatar
מוניקה
יולי 19, 2020 at 12:17 am

האם אפשר להשתמש רק הקמח שקדים טחונים?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2020 at 12:24 pm

לדעתי לא יחזיק הבצק רק עם שקדים

השב
User Avatar
Dana
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2020 בשעה 00:43

יו קראתי את הטקסט שלך וזה מה שהתנגן לי בראש,בגלל הקליפ... https://youtu.be/6L0r3BpfXRY

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 4:44 pm

תודה על זה

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 17:42

היי קרן, אם לא רוצים להוציא את המיקסר מטעמי עצלות בלבד, אפשר בלי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 5:48 pm

בטח

השב
User Avatar
שלהבת
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2020 בשעה 13:58

היי קרן יקרה, האם ניתן להשתמש בקמח כוסמין מלא ומה הכמות ? תודה שלהבת

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2020 at 3:48 pm

בשימוש בקמח מלא העוגיות יצאו במרקם יבש ומתפורר, לכן אני לא ממליצה להמיר יותר מ 50%

השב
User Avatar
Adva
יולי 23, 2020 at 11:16 pm

היי קרן קודם כל תודה על השיתוף מתכונים! הבצק יצא לי קצת רך מדי אם אפשר לקרוא לזה ככה כלומר שגלגלגתי את העוגיה היא התפוררה לי קצת והתפרקה . מה עשיתי לא נכון? תודה על העזרה:)

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2020 at 6:31 am

זה אומר שהיה חסר לה טיפה שומן, פשוט להוסיף קצת שמן או שמן זית וזה מסתדר

השב
User Avatar
מור
נובמבר 14, 2020 at 12:58 pm

היי קרן, נגמר הקורנפלור. כמה זה קריטי? יש תחליף שאפשר במקום? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2020 at 7:44 pm

קמח תפוחי אדמה או לוותר על זה ולהוסיך קמח לבן במקום

השב
User Avatar
דניאל
נובמבר 8, 2023 at 8:46 pm

היי קרן, העוגיות יצאו טעימות בטירוף. הדבר היחיד הוא שהן קצת השתטחו בתנור . אין צורך באבקת אפייה במתכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2023 at 12:38 pm

אין צורך, נסי להבא להוסיף חלמון

השב
User Avatar
Tal
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 18:07

היי, הכנתי את הסהרונים האלו והם מדהימים, תודה רבה ! שאלה, אפשר להכין בצורות אחרות, לבבות או כוכבים עם קורצן, הבצק מתאים לזה ? תודה רבה ❤️❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 11:46 pm

פחות מתאים כי הבצק לא בדיוק בצק שמרדדים

השב
User Avatar
דנה
מאי 28, 2020 at 6:30 pm

היי קרן! האם ניתן להשתמש בקמח שקדים במקום שקדים טחונים? תודה!

השב
User Avatar
יעל
פברואר 18, 2021 at 9:07 am

אפשר לזלף את הבצק?

השב
User Avatar
קרן
יולי 18, 2022 at 8:46 pm

היי אפשר להכין כגליל ולחתוך אותו? תודה על עוד מתכון מהמם

השב
User Avatar
חן
יולי 6, 2023 at 11:37 am

הגיוני בלי אבקת אפיה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2023 at 5:38 am

הכי הגיוני

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
מאי 10, 2020 בשעה 23:33

קרן המהממת שאלה האם זה מתאים לאפייה בטורבו או לא? את אפית בעליון תחתון או טורבו ? זה יכול להתאים גם לאפייה בטורבו או שלא? ולגבי המרכיבים : בהמשך יש לי מספר שאלות

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 12:22 am

אפיתי בלי רווחים

השב
User Avatar
נועם
מאי 11, 2020 at 4:46 am

רווחים? מה זאת אומרת? שאלתי לגבי תוכנית האפייה. אם זה מתאים לאפייה בטורבו או לא? את אפית בעליון תחתון או טורבו ? זה יכול להתאים גם לאפייה בטורבו או שלא?

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
מאי 11, 2020 בשעה 14:28

אני אסביר . התנור שלי לא תקין במלמטה למעלה בתוכנית הזאת. והאם זה ייצא טוב גם בטורבו? או שהעוגיות ייצאו פחות נימוחות ועדיף לחכות עד שהתנור ייתוקן ? כלומר לדעתך חבל על הזמן והמצרכים או שאמור לצאת טוב? והכוונה שלי היא רק לתבנית אפייה אחת, לא שתיים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 2:38 pm

לא רואה סיבה לא לאפות אותם בטורבו

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
מאי 13, 2020 בשעה 01:03

קרן המהממת. תודה על הסבלנות והמענה המהיר. יש לי מספר שאלות נוספות : לגבי המצרכים: 1. האם כדאי לשנות ל- 4 כפות קורנפלור, ואם כן אז הקמח נשאר באותה כמות ? 2. אני רוצה לעלות ל- 200 גרם שקדים טחונים, במקרה זה הקמח והקורנלפור לא משתנים בכמות ? 3. ראיתי במתכונים אחרים בחלק שמוסיפים רבע כוס שמן או מספר כמות שמן , אין פה צורך ? 4. לגבי נוזלים: בחלק מוסיפים כף או שתיים חלב/ מים , למה זה והאם זה נחוץ כאן ? לגבי אופן ההכנה: 1. אם תוכלי להסביר ולפרט איך הבצק אמור בסוף להיראות. פירורי מעט או בכלל לא ? אם זה פירורי זה מקשה על גלגול הבצק לחצאי ירח ?  2. במתכונים אחרים וגם מתכון ממש דומה לזה, חלקם ציינו שהעוגיות משתטחות באפייה ומאבדות מהצורה. מדוע זה קורה האם צריך כאן לשים את הבצק חצי שעה או שעה במקרר כדי למנוע זאת ? לאחר האפייה הן ממש שבירות ומתפוררות, ומתייצבות רק לאחר שמצטננות ? 3. לגבי ערבוב החמאה+ סוכר, לערבב רק עד איחוד מספר שניות או במהירות גבוהה 3 דקות עד לתערובת תפוחה ובהירה? 4. לאחר החמאה+ הסוכר, כשמוסיפים את שאר המצרכים , באיזה מהירות וכמה זמן מערבלים ? מתי אמורים להפסיק ? כי אם מערבלים מידי את הורס את הנימוחות ואת הבצק

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 7:11 am

כל כך הרבה שאלות למתכון ככ פשוט יש המון חומר בגוגל ממליצה לקרוא לא אוכל לשבת ולכתוב כרגע קורס על בצק פריך ועל סהרוני שקדים, ולא ברור לי למה אתה רוצה לעשות ככ הרבה שינויים במתכון אם אתה בכלל אתה, ואם אתה ככ מבין באפייה מה שבהחלט נראה מהשאלה שכן אז אולי פשוט תכין מתכון שלך?

השב
User Avatar
אביטל
נובמבר 3, 2023 at 7:32 am

הי קרן, העוגיות יוצאות לי שטוחות :/ מה הקסם?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2023 at 7:53 am

נסי להוסיף חלמון לבצק

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 01:02

אם תוכלי לענות בבקשה בזמנך,כי אני להכין למחר

השב
User Avatar
יעל
ספטמבר 28, 2020 at 8:55 pm

האם חייב להוסיף גרידת לימון ומיץ לימון? העוגיות יוצאות עם טעם לימוני חזק? האם אפשר לוותר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2020 at 9:07 pm

תכיני את אלו https://pa.outright.co.il/kerenagam/עוגיות-מסלנקי-עוגיות-החמאה-של-סבתא-בלה/

השב
User Avatar
עפרה
starstarstarstarstar
מאי 26, 2020 בשעה 23:00

תודה על המתכון,עשיתי בעני קת מתוק מידי והשקדים לא מורגשים.הייתי מוסיפה יותר שקדים. תודה בכל מקרה הם טעימות

השב
User Avatar
h
starstarstarstarstar
מאי 31, 2020 בשעה 23:38

השקדים צריכים להיות טחונים דק כמו קמח

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2020 at 10:11 am

כן

השב
User Avatar
רורי
starstarstarstarstar
יוני 9, 2020 בשעה 12:56

שלום קרן יקרה, האם יש תחליף לקורנפולר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2020 at 2:58 pm

אפשר לוותר, זה מוסיף פריכות אבל לא חובה

השב
User Avatar
Noga
starstarstarstarstar
יולי 19, 2020 בשעה 12:44

יצאו באמת מדהימות! מאד מתחברת למה שכתבת היום לגבי ״דכאון יום ראשון״ :) מזל שנתת לי מוטיבציה להכין את העוגיות האלה על הבוקר, דרך מעולה ומנחמת מאד להתחיל את השבוע.. תודה רבה על עוד מתכון מדויק ומוצלח.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2020 at 4:56 pm

שמחה לחלוק דכאונות תודה נגה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
יולי 19, 2020 בשעה 12:50

הי קרן, הכנתי את הבצק אבל הוא ממש מתפורר ואני לא מצליחה לקרוץ עיגולים. זה פשוט מתפורר.. מה אוכל להוסיף כדי שהוא יתגבש לגוש בצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2020 at 4:55 pm

להוסיף שומן, שמן קנולה או אפילו שמן זית

השב
User Avatar
ינאי
אוקטובר 22, 2020 at 10:43 pm

עשיתי עם הבת שלי ויצא נדיר! מודה שאופה בלי לחץ רק בזכותך תהינו אם צריך לשטח את הסהרונים לפני התנור? תודה עלייך

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יולי 19, 2020 בשעה 13:34

האם ניתן להכין את הבצק ולשים במקרר לכמה שעות לפני האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2020 at 4:55 pm

בטח

השב
User Avatar
ימית
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 06:25

היי אם אני רוצה להוסיף שקדים פרוסים לעוגיות אני צריכה להוריד מכמות הקמח שקדים או הקמח רגיל ?? טעמתי אותם עם שקדים פרוסים וזה מוסיף קרנציות מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 7:13 am

אין צורך לעשות שינוי אם מוסיפים קצת שקדים פרוסים

השב
User Avatar
עדי אוקסלנד
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2020 בשעה 12:13

היי, האם אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח שקדים או בקמח קוקוס. אותה שאלה לגבי הסוכר - האם אפשר להמיר בסוכר קוקוס? תודה רבה וחולה על המתכונים שלך! :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2020 at 1:59 pm

תודה עדי לא ניתן להכין את העוגיות רק על בסיס קמח שקדים, זה לא יחזיק.

השב
User Avatar
רומי
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 13:39

המתכון הוא ללא אבקת אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 3:07 pm

נכון

השב
User Avatar
איילה
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 21:17

הי קרן הכנתי כרגע יצא מושלם! בצק מדהים נעים וכיפי כל הבית אין משכר .... תודה על הסבר ברור וקליל ממש תענוג

השב
User Avatar
לבנה
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2021 בשעה 19:32

היי קרן עשיתי בדיוק לפי ההוראות ... יצא טעים מאוד, אבל לא ברור למה העוגיות נשברו איפה טעיתי ???? אשמח לתשובתך

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2021 at 10:55 pm

מה הכוונה נשברו? התפוררו לאחר אפייה? אולי היית צריכה להוסיף קצת נוזלים לבצק לפני הגלגול

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2021 at 10:56 pm

אם בזמן הגלגול הן קצת מתפרקות יש להוסיף קצת מים או טיפה שמן

השב
User Avatar
לבנה
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2021 בשעה 14:20

היי קרן יקרה הכנתי בדיוק את המתכון טעים מאוד.... אבל העוגיות נשברות והבצק מתפורר בפה כמו חול איפה טעיתי, אשמח לתגובה תודה מראש לבנה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2021 at 2:37 pm

אם העוגיות מתפוררת בזמן העיצוב יש להוסיף עוד מעט שמן או מים

השב
User Avatar
ג
starstarstarstarstar
מרץ 1, 2021 בשעה 17:11

אפשר לעשות במעבד מזון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2021 at 3:00 pm

ברור

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 10:31

הי קרן, העוגיות נראות מדהים! רציתי לשאול במה ניתן להמיר את הקמח הלבן שהמתכון יתאים לפסח? תודה חג שמח!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 11:04 am

לא ניסיתי אני מניחה שקמח לפסח שנמכר מוכן בחנויות

השב
User Avatar
מי-טל
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2021 בשעה 09:22

תודה לך על כל ההבהרות והתשובות! האם ניתן להשתמש לדעתך בקמח תפוא או קורנפלור במקום כל הקמח הלבן בכדי להפוך אותן כשרות לפסח? חא מוצאת מתכון כשר וטוב.. והעוגיות שלך נראות נפלא! ואגב, עוגת הגבינה עם התותים שלך כיכבה אצלנו בערב פסח!!!!!! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2021 at 2:55 pm

תודה מי טל באמת שלא ניסיתי וקשה לי לענות על השאלה בקשר לקמחים לפסח מוזמנת לנסות ולחזור אחינו

השב
User Avatar
Iris Bar
מאי 8, 2022 at 7:55 pm

אני אפתח ללג עם קמח תמי יצא מעולה ומתאים לפסח

השב
User Avatar
שמואל
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2021 בשעה 14:10

אפשר להמיר לסוכר חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2021 at 4:45 pm

אפשר

השב
User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
יוני 24, 2021 בשעה 22:06

אפשר להמיר במרגרינה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2021 at 11:09 pm

הי אין במתכון מרגרינה אלא חמאה שמן לא יעבוד פה

השב
User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
יוני 24, 2021 בשעה 22:08

סליחה התכוונתי להמיר את המרגרינה בשמן???

השב
User Avatar
אדוה עמיאל
ספטמבר 23, 2021 at 11:55 pm

נהדרות! תודה.

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2021 בשעה 09:08

היי, אפשר להחלחף את החמאה במשהו טחר חוץ ממרגרינה? לגירסה פרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 23, 2021 at 9:09 am

אפשר לנסות שמן קוקוס לא ניסיתי בגרסה הזו

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2021 בשעה 09:09

היי, אפשר להחליף את החמאה במשהו אחר חוץ ממרגרינה? לגירסה פרווה

השב
User Avatar
Shlomit Dolinger
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2022 בשעה 13:03

מתכון קליל ותוצאה משובחת

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2022 at 4:15 pm

תודה

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2023 בשעה 13:54

הי קרן, יש לי 85 גרם שקדים טחונים בלבד. אפשר להשלים את החסר עם קמח/קורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2023 at 4:06 pm

כן

השב
User Avatar
סופי
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2023 בשעה 23:23

הכנתי את העוגיות והן יצאו דבוקות ושטוחות אחרי זה בדקתי שוב את המתכון ושמתי כוס סוכר במקום חצי אז אולי זה משגרם לזה? תוהה מה ניתן לעשות עם העוגיות אולי לטחון ולהכין את העוגת גבינה פירורים שלך?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2023 at 11:32 am

כן הסוכר גרם לזה אפשר לנסות כתחתית פירורית

השב
User Avatar
מיטלי
starstarstarstarstar
מרץ 1, 2023 בשעה 12:16

היי קרן אהובה , הכנתי את המתכון , אני מאןד אוהבת כל מה שאת עןשה ומעריצה . אך כאן עשיתי ממש ים כמויות מדוייקות ומשהו לא יצא תקין , הבצק היה מתמסר אך קצת מתפורר כאשר מנסים להכין את הצורה , הוא ממש התפורר עד כדי כך שכשרציתי לסגור לסהרון ממש לא נתן לי . גילגלתי לכדורים ואפיתי , הטעם היה לא מוצלח ןגם המרקם , מה עדיתי לא בסדר?

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2023 בשעה 21:59

אופים בטורבו או חום עליון תחתון רגיל .?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2023 at 10:07 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
ליז
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2023 בשעה 22:21

אין צורך בביצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2023 at 10:07 pm

אין צורך

השב
User Avatar
חלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2023 בשעה 18:54

חבל שלמרות שבכל כך הרבה תגובות רושמים שהבצק מתפורר עוד לא תיקנת אותו. אם צריך עוד שמן - נא לתקן

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2023 at 10:03 pm

אין צורך לתקן, בצק יוצא אחרת בכל בית ולכןציינתי שמידה והוא מתפורר להוסיף מעט שמן וזה מסתדר, אין צורך לכעוס. הכנתי את המתכון עשרות פעמים ואף פעם לא הייתי צריכה להוסיף שמן. בהצלחההההה

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2024 בשעה 13:29

עוגיות מעולות! הכנתי ונטרפו ישר. תודה רבה על המתכון המעולה! יש דרך להפוך אותן לכשל"פ?

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2024 בשעה 09:49

וואי ממש טעימות!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:53 pm

תודה עדי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img