img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

סוכריות פילו עם גבינות חצילים ובצל מטוגן

אוגוסט 31, 2021 | 14 תגובות

img

14 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2021 בשעה 13:10

היי קרן יקרה, האם הכוונה לחציל שלם חתוך לפרוסות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2021 at 1:41 pm

כן

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2021 בשעה 20:48

היי קרן מתכון מעולה וטעים כולם זללו(; אשמח לדעת באיזה מצלמה את משתמשת לצלם את המתכונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 11:17 am

קנון

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2021 בשעה 21:30

איזה קנון? איך קוראים למצלמה?

השב
User Avatar
חוה
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2021 בשעה 13:11

היי קרן.. אני רוצה להכין את הסוכריות ביום רביעי ובגדול זה יוגש בשישי בצהריים.. .מה עדיף לאפות וישר להקפיא או להשאיר במקרר ולאפות בבוקר של שישי? תודהההה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2021 at 3:21 pm

להכין בלי לאפות להקפיא ולהוציא ישר לתנור

השב
User Avatar
סנדי
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2022 בשעה 11:46

הי קרן, המתכונים שלך מעולים! רק רציתי לוודא - אם מקיפיאים רולדה, אופים אותה קפואה, אם כן כמה זמן? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2022 at 12:07 pm

אפשר לאפות קפואה... תלוי מאוד בתנור ומה יש ברולדה אבל זה מינימום של 30 דקות

השב
User Avatar
סנדי
ינואר 8, 2022 at 12:27 pm

תודה רבה על המענה המהיר! מילוי שלך - חצילים, בצל וגבינות. אין לי בעיה להפשיר במקרר ולאפות אז. מה את ממליצה יותר?

השב
User Avatar
לינה
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2022 בשעה 09:52

היי קרן, אני גם מתכננת להקפיא את אחת הרולדות שלך ולאפות אח"כ. אם מתכננת להפשיר, למרוח שמ"ז ושומשום ואח"כ לאפות - מפשירים בטמפ' החדר או במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2022 at 3:32 pm

לא צריך להפשיר, אפשר לאפות ישירות מהמקפיא

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2022 בשעה 18:14

היי קרן, מה אני יכולה לשים במקום גבינת עזים, אני ממש לא אוהבת.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2022 at 11:53 pm

כל גבינה שאוהבים אחרת קשות או צהובות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img