img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

סופגניות אפויות מבצק ריקוטה במילוי ריבת חלב/ריבת תות

דצמבר 27, 2019 | 139 תגובות

img

139 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
ליעד
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2019 בשעה 16:06

היי קרן, הכנתי שליש מתכון מפני שרציתי כמות קטנה. הכנתי את הבצק לפי ההוראות שרשמת. לצערי הבצק לא ממש תופח לי (השמרים סבבה, הכנתי מתכון שמרים אחר היום והם תופחים סבבה) יש לך מושג למה? האם זה בגלל שעשיתי בצק בכמות קטנה מידי? האם צריך להתפיח עוד? (הבצק תופח כבר שעה וחצי)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2019 at 4:21 pm

לא יודעת בדיוק איך חילקת את החומרים אבל ייתכן שכמות השמרים קטנה מדי, ולבצק קצת כבד מהחמאה ומהביצים. תחלקי תתפיחי כדורים במקום חמים ותאפי אני מניחה שזה יהיה בסדר

השב
User Avatar
ליעד
דצמבר 28, 2019 at 6:36 pm

טוב הן יצאו אליפות! תודה רבה על המתכון המעולה!

השב
User Avatar
טלי
דצמבר 29, 2019 at 11:17 am

כששומן בא במגע עם שמרים הוא מפריע לתפיחה. צריך להפריד את הוספת החמאה/שמן מהשמרים. אולי בגלל זה

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2019 at 11:30 am

ממש לא! חבל להטעות

השב
User Avatar
ענבר
דצמבר 11, 2022 at 2:06 pm

היי קרן, אפשר להשתמש בקמח שמרים?

השב
User Avatar
Noy
דצמבר 7, 2020 at 8:26 pm

היי קרן ניתן להכין את הבצק מראש ולשים לילה שלם במקרר?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2020 at 10:37 pm

כן בהחלט

השב
User Avatar
אלירז
דצמבר 7, 2022 at 9:23 pm

היוש :)) יש לי שתי שאלות: 1. במידה ואני בוחרת לוותר על הגבינה כפי שכתבת בהערה האם צריך להוסיף עוד חמאה/חלב? 2. האם יש צורך במריחה של ביצה/שמן/חלב על הסופגנית לפני האפייה? תודה!!

השב
User Avatar
עינב
דצמבר 10, 2020 at 8:40 am

הי, אני רוצה להקפיא מחצית מכמות הבצק. להקפיא לפני או אחרי ההתפחה הראשונה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 3:38 pm

הקפאה אפשר אחרי התפחה ראשונה בלבד

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2019 בשעה 10:15

הי חייבת לנסות! שמרים יבשים אין לי אבל יש לי שימרית. תוכלי להמיר לי כמות בבקשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2019 at 12:02 pm

שימרית שקית ? שימרית קוביה? אם זו שקית של 50 גר׳ אז 3/4 שקית

השב
User Avatar
שרון
דצמבר 29, 2019 at 5:02 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
Dr. Mya Shahaf
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2019 בשעה 06:58

וואו....אלופה☺️תודה

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2020 בשעה 22:15

היי, האם אפשר להמיר את החלב בחלב צמחי? סויה או שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 11:34 pm

כן אין בעיה באחד מהם

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2020 בשעה 09:39

היי, האם אפשר להמיר את החמאה בשמן זית ? אם כן מה כמות ההמרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 7, 2020 at 10:23 am

לא ניסיתי אז לא יודעת להמליץ ולא בטוחה שזה מתאים פה

השב
User Avatar
דינה בר און
נובמבר 8, 2020 at 9:44 am

הי קרן, נראה מתכון משגע! אשמח אם יש לך מתכון למילוי קרם וניל. לצערי פחות חובבי ריבה בבית. כמו כן, אשמח לטיפ איך מתפיחים בצק בחורף... אם כתוב שעה וחצי אז כנראה בחורך זה יותר כי קר. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2020 at 12:03 pm

אכן בחורף לוקח זמן ארוך יותר או שאפשר לעזור לבצק בדרכים שונות, אפשר להכניס לתנור על 30 מעלות או להניח מתחת למזגן (כמובן כשהבצק מכוסה כל הזמן)

השב
User Avatar
שירלי
דצמבר 18, 2022 at 12:36 pm

לא מצאתי במתכון מתי מוסיפים את גרידת הלימון

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2022 at 1:38 pm

עם שאר המרכיבים לבצק

השב
User Avatar
Viky
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2020 בשעה 15:58

חשבתי לעשות את כל הכמות אבל חלק לטגן וחלק לאפות. ייצא טוב בטיגון? איך הריקוטה תגיב?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2020 at 4:04 pm

אין בעיה הריקוטה נטמעת בבצק זה לא משנה

השב
User Avatar
רותי לני חן
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2020 בשעה 17:38

היי קרן האם אפשר לעשות מקמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2020 at 11:32 pm

בטח אין שום בעיה

השב
User Avatar
Tanya Ezra
דצמבר 12, 2020 at 12:21 am

יצאה לי בטעם של לחמניה, טעים מאוד, אבל לא דומה לטעם של סופגניה. האם זה בגלל אפיה? מה נותן לסופגניה את הטעם שלה, טיגון?

השב
User Avatar
Shiran cohen
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2020 בשעה 18:38

היי קרן האלופה!!! באיזה תוכנית אפיה לאפות את הסופגניות?? טורבו או חום עליון תחתון??

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2020 at 11:33 pm

עליון תחתון

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2020 בשעה 19:16

היי קרן :) אפשר להכין את הבצק לילה מראש ולהתפיח במקרר? שואלת בגלל שכתבת במתכון שצריך להתפיח במקום חמים.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2020 at 11:31 pm

אין בעיה במקרר לילה ולהוציא שעה לפני שימוש

השב
User Avatar
ענבר
נובמבר 9, 2020 at 11:41 pm

תודה! אם אכין את הבצק בסביבות 9:00 ואכניס למקרר להתפחה עד 14:00, 15:00 זה גם בסדר או שעדיף שלא?

השב
User Avatar
לאל
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2020 בשעה 09:10

היוש, גרידת הלימון נכנסת עם הוניל (ריקוטה+ חמאה+ מלח+ ביצים)? ויש מצב להתפיח את הבצק (התפחה ראשונית) במקרר? רוצה להכין אחה"צ עם הילדים... (כבר ראיתי שענית שכן, את תמיד עונה כן :-) ) תודה רבה! לאל

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2020 at 11:46 am

אפשר במקרר והוניל לבצק

השב
User Avatar
דינה
נובמבר 24, 2020 at 1:36 pm

הי קרן, מצטרפת לשאלה על כמות ביצים באם רוצים להכין חצי מכמות המצרכים? כמו כן, האם יש לך מתכון לקרם וניל קל במקום הריבה? תודה

השב
User Avatar
דינה
נובמבר 25, 2020 at 10:26 am

הי קרן, כמה ביצים צריך לחצי כמות? האם אפשר להכין עם מילוי קרם פטיסייר של גד? אם כן, להקציף עם שמנת מתוקה באיזה יחס? שלא ייצא קרם נוזלי מדיי. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2020 at 2:11 pm

אין בעיה למלא בפטיסייר של גד אפשר עם 1/2 מיכל של שמנת מתוקה מוקצפת למרות שלמיטב זכרוני הפטיסייר של גד ממש יציב . לגבי ביצים ממליצה על שתי ביצים

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2020 בשעה 10:18

היי קרן, במידה ואין מיקסר.. כמה זמן בערך לישה ידנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2020 at 11:46 am

8 דק יספיקו

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2020 בשעה 13:25

היי, רציתי לדעת אם ניתן לעשות את המתכון עם גבינה לבנה/יוגורט... אין לי כרגע ריקוטה בבית ואני תוהה אם זה יכול לצאת טוב גם עם גבינה אחרת....

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2020 at 2:56 pm

יוגורט ושמנת חמוצה זה אחלה

השב
User Avatar
בעז
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2020 בשעה 15:02

הי שמרים טריים אפשר ? מה ההמרה ? לקוביה של 25גר

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2020 at 9:20 pm

בטח שאפשר, תמיד. כף שמרים יבשים שווה ל 25 גר שמרים טריים

השב
User Avatar
גוני מאור
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2020 בשעה 15:18

כמה קלוריות יוצא לסופגניה עם מילוי בערך? לא הצלחתי לחשב לבד כמו שצריך...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2020 at 9:20 pm

אני לא יודעת לחשב קלוריות

השב
User Avatar
שמרית פרץ
נובמבר 25, 2020 at 9:06 pm

הי אפשר עם גבינת מסקרפונה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2020 at 9:06 pm

אפשר

השב
User Avatar
Almog
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2020 בשעה 15:01

היי קרן, אפשר להשתמש רק בחלק מהבצק ואת היתר להקפיא ולהשתמש בזמן אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2020 at 8:50 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
Liel perets
דצמבר 8, 2020 at 8:18 pm

היי קרן , אם אני רוצה להשתמש הקמח כוסמין 70% הכמויות משתנות או שהמתכון נשאר כמו שהוא ?

השב
User Avatar
שרה
נובמבר 18, 2020 at 9:41 pm

שלום. יש אפשרות להמיר את המתכון לפרווה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2020 at 6:37 am

אפשר מחמאה או נטורינה בבצק במקום חמאה באותה הכמות או שמן קנולה 2/3 כוס ובמקום חלב מים. לוותר על הריקוטה ואם יש צורך להוסיך מעט נוזלים כפיצוי

השב
User Avatar
תומר
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2020 בשעה 19:23

ינוסה החג. איך אפשר לשמור על צורה עגולה? האם להניח בתבנית האפיה עם רווחים גדולים? האם תישמר הצורה העגולה או שהם ינזלו ויאבדו צורה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2020 at 7:47 pm

ברגע שמכדררים את הכדורים לעיגול, מנחים על התבנית ברווחים לא מאוד גדולים, דווקא הקירבה שלהם עוזרת להם לשמור על הצורה ולא לאבד אותה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2020 בשעה 10:45

היי קרן, האם אפשר במתכון הזה לשים את המילוי לפני שמכניסים לתנור (כמו במתכון של הסופגניות של שרה)?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2020 at 2:11 pm

מניחה שאין שום בעיה

השב
User Avatar
יפית
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2020 בשעה 21:30

היי אלופה באם רוצה להכין חצי כמות כמה ביצים לשים תודה

השב
User Avatar
Almog
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2020 בשעה 13:54

היי קרן, כתבת שניתן להקפיא את הסופגניות.. התכוונת לאחר ששמים את הריבה? או להקפיא בלי הריבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 5:36 am

עדיף להזריק כשהן טריות אז ממליצה להקפיא ואז להפשיר לחמם ולהזריק ריבה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2020 בשעה 13:52

בשביל הזרקת הריבה, האם חורצים חריץ בחלק התחתון של הסופגנייה או בחלק העליון?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2020 at 2:40 pm

אני חורצת בחלק התחתון אבל אפשר בקלות גם בעליון

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2020 בשעה 04:36

היי קרן, כמה קלוריות זה כל סופגניה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2020 at 4:30 pm

אני ממש לא מבינה בספירת קלוריית

השב
User Avatar
הילה
דצמבר 4, 2023 at 4:49 pm

לא בטוחה שזה מתאים, אבל חושבת שאפשר לאפות אותן עם קמח ללא גלוטן?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 6, 2023 at 12:14 pm

לא, זה קמח שמתפקד אחרת לחלוטין

השב
User Avatar
אמא לצליאקית
דצמבר 19, 2024 at 7:07 pm

לטובת צליאקים - לגמרי אפשר להכין את המתכון הנהדר הזה! אפשר עם קמח מולינו ולשים לב, צריך כמעט להכפיל את כמות החלב. התחלתי עם כוס והגעתי כמעט לשתי כוסות. להוסיף כל פעם עוד קצת חלב עד שהבצק מתגבש לכדור, נפרד מהדפנות אבל לא קשה מידי. אפשר שיהיה טיפה דביק זה מסתדר אחרי ההתפחה. יוצא בצק נהדר ומריח חלום!

השב
User Avatar
ויקי חכמון
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2020 בשעה 10:26

יש רעיון מה לעשות עם החלבונים חוץ מנשיקות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2020 at 4:28 pm

יש עוגיות שמבוססות רק על חלבונים כמו אמרטי, חפשי בבלוג

השב
User Avatar
Shelley Sorek
דצמבר 18, 2022 at 8:27 am

הי קרן, האם אפשר להחליף את הביצים ברסק תפוחים?

השב
User Avatar
ליטל בן חורין
דצמבר 13, 2020 at 2:25 pm

הי קרן, ראיתי בתגובות פה שהתפחה ראשונה יכולה להיות במקרר אבל אז איך אני ממשיכה? מוציאה את הבצק, נותנת לו להתחמם ואז מכדררת ומתפיחה פעם שניה כמו במתכון? ושתדעי שכל מתכון שאני עושה שלך יוצא מדהים! תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2020 at 4:16 pm

כתבת בדיוק מה שצריך לעשות:-)

השב
User Avatar
מיט
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2020 בשעה 02:10

היי קרן! תוכלי להסביר איך את מפשירה את הסופגניות לאחר הקפאה? האם בתנור או פשוט נותנת להן להפשיר בטמפרטורת בחדר? תודה ושיהיה לך חג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2020 at 8:28 am

הפשרה בטמפרטורת החדר וחימום קל בתנור

השב
User Avatar
סיון חי
starstarstarstarstar
דצמבר 6, 2020 בשעה 18:37

היי, לכמה גרם את ממליצה להכין כל כדור?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2020 at 7:47 am

80-90 גר

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
דצמבר 6, 2020 בשעה 20:06

האם ניתן לשים בתוך כל כדור 2 קוביות שוקולד לפני האפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2020 at 7:46 am

בהחלט

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2020 בשעה 16:41

היי האם אפשר לעשות כעוגה שבה תולשים כל כדור (ולמלא כל כדור בהפתעה אחרת?)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2020 at 6:12 pm

כן בטח

השב
User Avatar
שמעון
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2020 בשעה 15:43

היי, קמח כוסמין 80% יכול לעבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2020 at 8:50 pm

כן בתוספת מעט נוזלים לבצק

השב
User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2020 בשעה 12:26

היי קרן האם אפשר לאפות עם הריבה בתוך כל כדור?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2020 at 3:45 pm

אפשר

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 08:24

הי קרן, כתבת שלחצי כמות לשים 2 ביצים, לא הבנתי אם 2 ביצים שלמות או חלמון וביצה? רוצה להכין היום להדלקת נר :)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 3:38 pm

2 ביצים שלמות

השב
User Avatar
Ilana
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 11:29

היי קרן, דבר ראשון תודה על המתנות שאת מעניקה בכל המובנים. והאם אפשר גם לטגן את הסופגניות האלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 3:37 pm

אין בעיה לטגן זה ייצא מדהים

השב
User Avatar
נגה אריאל
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 19:41

סופגניות אליפות!!!!! אי אפשר להאמין שהן לא טוגנו בשמן, אלא נאפו. תודה רבה נגה (חט"צ ויצמן לשעבר )

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 9:08 pm

איך אני שמחה שאת פה ושאת אוהבת אותן, חג שמח מותק

השב
User Avatar
karin kaz
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2020 בשעה 22:39

היי קרן אני אופה אותן על 175 חום עליון תחתון כבר כמעט חצי שעה והן עדיין לא אפויות...?מה עושים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2020 at 7:47 am

הי קארין, נשמע ממש ממש מוזר ולא הגיוני... מקוה שלא שכחת או השמטת מצרכים מהמתכון ושהתנור פועל כראוי

השב
User Avatar
karin kaz
דצמבר 17, 2020 at 8:18 am

היי תודה על המענה המהיר - אפיתי אותן במגש פיצה גדול כי יצאו לי הרבה אז הייתי חייבת לשים את המגש בתחתית התנור אחרת לא נכנס אולי בגלל זה לא נאפה כמו שצריך... בסוף שמתי על טורבו לכמה דק יצאו מאוד טעימות רק שקיבלו קרסט קצת קשה לצערי ולא נראה רך כמו אצלך בתמונה :(( איך מתמודדים עם הקרסט אפשר לרכך אותו איכשהו? צריכה להגיש אותן מחר בערב אז הקפאתי בינתיים - תודה!! דרך אגב הפאי לימון שלך מ ע ו ל ה!! :))

השב
User Avatar
דניאלה
נובמבר 22, 2021 at 1:17 pm

היי קרן, האם ניתן להתפיח התפחה ראשוננ במקרר ואם כן לכמה זמן במקסימום והאם כשמוציאים מהמקרר ניתן ישר לעבוד עם הבצק או שיש להמתין זמן מסוים ? תודה לך 3>

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2021 at 3:06 pm

ניתן להתפחי במקרר עד 24 שעות, תצטרכי אחכ התפחה ארוכה של כדורי הבצק

השב
User Avatar
ארז
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2020 בשעה 11:51

אפשר את המתכון של הסופגניות עם מילוי קרם לימון?

השב
User Avatar
דנה שמש
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2021 בשעה 07:46

היי מבחינת.חצי כמות לא הבנתי 2 ביצים 1 שלמה ועוד 2 חלמונים או 2 שלמות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2021 at 10:00 am

2 ביצים שלמות

השב
User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2021 בשעה 14:41

היי קרן!! האם ניתן לאפות עם הריבה בפנים? ממליצה? איך לעשות את זה? תודה מראש יערה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2021 at 2:48 pm

אפשר לרדד מעט כל עיגול בצק להניח במרכז כפית ריבה ולסגור לכדור וכל השאר כרגיל

השב
User Avatar
יערה ברום
נובמבר 29, 2021 at 6:23 pm

קרן הכנתי עכשיו עם הריבה בפנים ויצא מטורףףףףף אמאלה הכל נשאב ברגע תודה:(

השב
User Avatar
אתי גולדמן
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2021 בשעה 17:08

הי קרן,כמה גר' זה כף שמרים יבשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2021 at 8:10 pm

10 גר

השב
User Avatar
דנה שמש
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2021 בשעה 19:11

להקפיא אחרי האפייה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2021 at 8:13 pm

אפשר

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
דצמבר 18, 2022 בשעה 19:36

בצק הסופגניות יצא לי נורא דחוס... מה עשיתי לא טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2022 at 7:48 pm

אולי לא הוספת מספיק נוזלים

השב
User Avatar
אפרת חברוני
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2022 בשעה 14:58

הי לא הבנתי איך חורצים בתחתית כל סופגניה. הן בתבנית. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2022 at 8:44 pm

מרימים אותן אחת אחת

השב
User Avatar
תודה
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2023 בשעה 11:59

האם אפשר להחליף את הריקוטה במסקרפונה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2023 at 6:06 am

בטח, ייצא מעולה

השב
User Avatar
אופה קטנה
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2023 בשעה 11:48

האם יכול לעבוד: להקפיא מנות ריבה/ריבת חלב וכו' ולהכניס לתוך כדור הבצק לפני האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2023 at 7:54 am

לא ניסיתי דבר כזה לא יודעת איך יעבוד ובכל מקרה לא ממליצה לטגן עם ריבת חלב בפנים רק ריבה רגילה או שוקולד

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2023 בשעה 07:06

בגלל רגישות ללקטוז הכנתי בגרסת פרווה ויצא מעולה!! השתמשתי ב2/3 כוס שמן ובחלב קוקוס (לא מקופסת שימורים). הוספתי סה"כ בערך כוס ושליש חלב ויצא נהדר, רך ומנחם. הכנתי כבר פעמיים והכל נטרף

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2024 בשעה 14:10

הי קרן, תודה על מתכונים נהדרים :) לפי תגובות קודמות אני מבינה שאפשר להקפיא לאחר כל ההתפחות והכדרורים. השאלה שלי האם לפני ההכנסה לתנור צריך להפשיר או להכניס לתנור ישר מההקפאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2024 at 5:45 pm

הי אורטל אפשר להקפיא כדורים אבל רק לפני התפחה לא אחרי, ובכל מקרה להוציא, להפשיר, להתפיח ולאפות, קחי בחשבון שעדיף להפשיר לילה במקרר כי זה תהליך ארוך ובמקרר זה יפשיר ויתפח ואז תוכלי לאפות ישר משם אבל רק אם הן תפחו

השב
User Avatar
נטליה
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2024 בשעה 23:19

וואו וואו וואו כרגיל תמיד אפשר לסמוך על המתכונים שלך! עשיתי חצי כמות למרות שקצת הסתבכתי עם לחלק את כמות הביצים לשנים... מצטערת לבשר לך אבל הן יותר טעימות מסופגניות מטוגנות (אין להן את הריח של הטיגון) תודה על המתכונים והכתיבה הנהדרת.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2024 at 2:45 pm

תודה נטליה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img