סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.
אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,
מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.
לפרטים והרשמה
נעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
יוני 1, 2024 | 2 תגובות

קבלו מתכון לסלט גזר ככ עסיסי שאתם תבכו!!! זה סלט ששהוכן פה לראשונה לפני שנה ומאז אין כמעט ארוחה בלעדיו, גם מתקתק, גם צנוברים,
שני הדברים שאני הכי אוהבת בסלט! קיצר, מתכון להישאר לתקופה ארוכה ממש במטבח שלכם.
הוא מלא ג׳וס וממכר! וגם הכי קל להכנה שיש

![]()
מצרכים למתכון:
6-7 גזרים בינוניים מגורדים על פומפיה
חופן חמוציות
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן צנוברים וחופן גרעיני חמניה (אפשר רק צנוברים)
לרוטב:
1/2 כוס שמן קנולה
1/3 כוסות חומץ רגיל 5%
כף מיץ לימון
3 כפות סוכר חום בהיר
2 כפות רוטב סויה
3 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח,
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים טוב את מצרכי הרוטב בצנצנת עד שהסוכר החום נמס.
על מחבת ללא שמן קולים צנוברים וגרעיני חמניה עד שהצנוברים קצת שחומים(תערבבו כל הזמן) מצננים.
בקערה גדולה מניחים גזר מגורד, פטרוזיליה קצוצה, חמוציות ואת תערובת הגרעינים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים טוב טוב ומגישים.
אפשר גם לשמור במקרר בכלי אטום הסלט טעים גם אחרי יומיים 😀😀
TAG חמוציות, סלט גזר וחמוציות, סלט גזר מתקתק, סלטים
תודה שני
שני
נובמבר 15, 2024 בשעה 14:59
יצא שלמות! נכנס למתכונים הקבועים ❤️