סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.
אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,
מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.
לפרטים והרשמה
נעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
מאי 26, 2025 | 5 תגובות
איך אני אוהבת מתכונים קלים ! וסלט עשבי תיבול הוא אחד מהם
תמיד זה נשמע קשה ומסובך לעמוד ולקצוץ את כל העשבים וכלים ובלאגן במטבח
אז עליתי על שיטה שאם תאמצו אותה יהיו לכם חיים קלים וטעימים כמו הסלט הזה – אני קוצצת את כל הירקות במגימיקס!!!
וגם את הרוטב ואפילו לא שוטפת את הקערה בין לבין. זה באמת 5 דק הכנה ויש לכם סלט טעים, מרענן, קליל ומהיר.
ויש לנו הטבה שווה לקראת שבועות בתחתית הפוסט.
![]()

סלט עשבי תיבול עם חמוציות ופיצוחים , מתכון של 5 דק במגימיקס!
מצרכים –
חבילת כוסברה
חבילת פטרוזיליה
חצי חבילת נענע
2 מקלות סלרי (בלי העלים)
3 ענפי בצל ירוק
חופן חמוציות
חופן תערובת פיצוחים (גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, אגוזים קצוצים)
לרוטב
1/2 כוס שמן זית
3 כפות בלסמי מצומצם
2 כפות רכז רימונים
1 כף שטוחה דבש
מיץ מחצי לימון גדול
מיץ מחצי תפוז גדול
קורט מלח
קורט פלפל שחור
אופן הכנה-
בקערת מיקסר מכניסים את כל העשבי תיבול. את הכוסברה ופטרוזיליה מוציאים מהשקית כצרור ותולשים את הגבעולים, משתמשים רק בחלק של העלים. מוספים את העלים של הנענע. חותכים לחתיכות גדולות את הסלרי והבצל ירוק ומוסיפים גם כן למגימיקס.
מפעילים את המגימיקס בפולסים רק עד שהעלים קצוצים. (זה בסדר אם זה לא אחיד וחלק קצוץ יותר דק וחלק פחות זה כל הכיף). נעביר את העשבים לקערה. נכניס את מצרכי הרוטב למגימיקס ונטחן לרוטב אחיד. נוסיף את הרוטב לסלט וחמוציות ונערבב. נוסיף מעל הסלט עוד פיצוחים וחמוציות ונגיש.
הי. הכל ככ יפה וטעים איזה מאפה מונח ליד?
אני אעלה מתכון השבוע זה מן פרנה
אפשר להכין מראש?
אפשר מראש ואז לחבר את הרוטב לקראת ההגשה
סימה
מאי 28, 2025 בשעה 13:04
הי. הכל ככ יפה וטעים איזה מאפה מונח ליד?