img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

ספינג'

דצמבר 23, 2019 | 42 תגובות

img

42 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2020 בשעה 21:53

יש אפשרות לצפות בסירופ?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2020 at 3:38 pm

בטח, אחרי טיגון מיד.נשמע יאמי

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
דצמבר 6, 2020 בשעה 10:58

יש אפשרות לשמור במקרר ללילה , ולהכין יום למחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 6, 2020 at 4:37 pm

את הבלילה? כן אין בעיה

השב
User Avatar
נופר
דצמבר 20, 2022 at 7:55 pm

אחרי שמתפיחים לילה במקרר יש צורך בהצלחה שנייה?

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2020 בשעה 21:42

מה החום המומלץ לטיגון ספינג'?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2020 at 10:33 pm

165 מעלות

השב
User Avatar
נעמי
נובמבר 21, 2021 at 9:44 pm

אם נשאר בצק שעבר התפחה אפשר להקפיא?? ואם כן איך הכי מומלץ להפשיר כדי לטגן שוב ?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2021 at 9:44 am

כן אפשר להקפיא

השב
User Avatar
ליאור בן דוד
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2021 בשעה 12:05

במה אפשר להחליף את הברנדי או רום?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2021 at 3:06 pm

וודקה או עראק

השב
User Avatar
רוני צוקרמן
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2021 בשעה 09:57

היי :) אפשר ללוש ביד?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2021 at 9:58 am

בטח!

השב
User Avatar
Lior Sigawy
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2021 בשעה 17:53

בתור חצי בולגריה, יש לל מתכון למקיצי?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2021 at 8:11 pm

דווקא לא

השב
User Avatar
מירי להמן
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2021 בשעה 21:26

וואו קרן יצא אליפות! תודה רבה על עוד מתכון מעלף!

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2021 בשעה 19:57

הי האם אפשר להתפיח במקרר ללילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 1, 2021 at 11:32 am

כן אפשר

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2021 בשעה 00:15

היי האם אפשר להכין בתנור במקום בטיגון?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2021 at 12:34 pm

לא יעבוד יש מתכון לסופגניות אפויות באתר

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2022 בשעה 09:40

האם אפשר להכין כולל לטגן, להקפיא ולחמם בשבת על פלטה? יישאר בחיים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2022 at 12:18 pm

ספינג׳ כמו כל שאר סוגי הסופגניות אוכלים טרי וחם

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2022 בשעה 18:12

היי קרן! אני יכולה לעשות את הבצק בבוקר ולטגן בצהרייםן? איפה להתפיח? ואם כן באיזה שלב? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2022 at 7:47 pm

במקררר

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2022 בשעה 08:38

מה אומרת? יש לי קצח פיצה, יהיה בסדר?

השב
User Avatar
לירון
דצמבר 22, 2022 at 9:30 am

היי קרן. שאלה, האם אפשר לוותר על הברנדי/ערק/וודקה?

השב
User Avatar
נופר מוזס
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2022 בשעה 19:56

אחרי התפחה של לילה יש צורך בהתפחה נוספת?

השב
User Avatar
פאני
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2022 בשעה 10:12

הי, נשאר לי מלא בצק...האם ניתן להכין ממנו " עוגת שמרים" או כל וורסית אפייה אחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2022 at 10:40 am

זה בצק מאוד מאוד דביק שפחות מתאים למאפים אחרים, אבל אני תמיד בעד לנסות, מקסימום לא יצליח ותזרקי

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2023 בשעה 17:31

סוף הדרך של מתכון. מדוייק, קליל ופשוט. והטעם. מיי גאד. תודה על עוד הצלחה במטבח, קרן את גורמת לי להראות טוב ;-)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2023 at 7:52 am

תודה יעל!

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2023 בשעה 11:38

היי האם אפשר לטגן בסיר טיגון או שעדיף שלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2023 at 7:33 pm

למה לא

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2024 בשעה 11:14

האם אפשר להפחית סוכר או שזה ישפיע על המרקם / הצלחה של המתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2024 at 12:11 am

להוריד ממש מעט

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2024 בשעה 19:31

היי קרן , האם ניתן להתפיח 24 שעות במקרר ? והאם צריך התפחה נוספת אחרי שמוציאים מהמקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:31 pm

אין בעיה להתפיח במקרר, זה תופח מספיק אפשר מיד לעבוד איתו

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2024 בשעה 13:07

הי קרן, בתור מעריצה החלטתי להכין את הספיג' שלך במיקסר... הבצק יצא עם קצת גושים. זה בסדר? או לזרוק ולהכין מחדש? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2024 at 5:49 pm

מקוה שיצא טעים

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2024 בשעה 18:41

מתי מכניסים את האלכוהול?? לא כתוב...

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2025 at 5:09 pm

עם שאר המרכיבים

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img