img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

עוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות הורסות!

נובמבר 16, 2020 | 165 תגובות

img

165 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 14:57

עדיף במקום חמאת שקדים חמאת בוטנים טבעית? או שעדיף כבר בלי כלום

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2020 at 3:49 pm

כן אפשר, טחינה גולמית

השב
User Avatar
יערה גופר
נובמבר 27, 2020 at 9:34 am

הי קרן, הכנתי אתמול את העוגיות כי באו חברות אכלנו עם גלידה גולן עפו עפו בטרוף וחיסלנו הכל!!! אמאל'ה הן מושלמות ברמות וזה בלי פקאן אפילו כי לא היה. תודה תודה כרגיל על מתכונים מושלמים:)

השב
User Avatar
מעין
דצמבר 17, 2020 at 4:13 pm

איזה כיף מתכון טבעוני מתוק!!! כמה חיכיתי! נראות מושלם נכנסת עכשיו להכין

השב
User Avatar
ליאור
מרץ 10, 2021 at 10:18 pm

אפשר להחליף את הקמח במשהו אחר? קמח שקדים/קורנפלור או כל דבר אחר למי שרגיש לגלוטן, ואם כן למה? תודה מראש!

השב
User Avatar
הדס לוי חברוני
יוני 26, 2022 at 10:47 am

אפשר להחליף את הסודה לשתיה באבקת אפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2020 at 3:50 pm

אפשר חמאת בוטנים לא ניסיתי טבעית

השב
User Avatar
רונית
נובמבר 21, 2020 at 8:48 pm

קרן יקר לא ניסיתי ואני מפחדת לנסות ,שלא אחסל הכל בעצמיאבל מודה שנראה אליפותתתת

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 8:58 pm

זה בהחלט מסוכן

השב
User Avatar
נועם
ינואר 16, 2021 at 10:43 am

האם אפשר קמח תופח במקום קמח לבן?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2021 at 11:44 am

פחות מתאים לעוגיות שוקולד צ׳יפס

השב
User Avatar
אורטל
יולי 7, 2023 at 3:56 pm

אפשר במקום שמן קנולה שמן קוקוס?

השב
User Avatar
קרן
מאי 11, 2022 at 8:04 pm

היי, האם אפשרי להמיר במקום הפקאן לשים פיצוצי שוקולד, ומעל סוכריות?

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 15:31

הורסת אחת איןןן על הכתיבה המענגת שלך!! מתה לעוגייה 3>

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2020 at 3:50 pm

תודה חןןןןן שימחת אותי

השב
User Avatar
קרן ירוחומוביץ
נובמבר 16, 2020 at 4:49 pm

את נכס למדינת ישראל, במתכןנים, באישיות, באדיבות!! פשוט נכס!!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2020 at 6:05 pm

קרנונה תודה

השב
User Avatar
גילי
נובמבר 16, 2020 at 7:08 pm

היי קרן, נשמע מדהים התכוונת בממרח שקדים לחמאת שקדים?

השב
User Avatar
אביגיל
יולי 16, 2021 at 11:05 am

החלפתי חמאת שקדים בחמאת בוטנים ותני לי להגיד לך שהן יצאו פשוט מדהימות, תודה ממש!! את אלופה 3>

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2021 at 2:15 pm

יש! תודה

השב
User Avatar
קורל
מאי 5, 2023 at 4:26 pm

היי, אשמח לדעת האם את שמה עם טורבו?

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 15:38

אפשר טחינה במקום חמאת שקדים? אין לי חמאת שקדים

השב
User Avatar
קרן
נובמבר 21, 2020 at 4:44 pm

כן, שתי אלה מוסיפות שומן, לחות ועוזרות לאחד את התערובת.

השב
User Avatar
הילה
מאי 3, 2021 at 8:57 pm

עוגיות פגז של החשגז הכנתי אותן, המרתי את החמאת שקדים בטחינה, העיסה/בצק יצא שומני יחסית אבל וואלה טעים אחרי שהן ממש ממש מצטננות.. השאלה שלי היא לגבי כמות השמן במתכון רשום 100 גרם הכוונה היא 100 מל?

השב
User Avatar
מרגלית
נובמבר 3, 2023 at 3:49 pm

כמה קריטי סוכר חום בדיוק נגמר לי

השב
User Avatar
Roni Goreshnik
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 15:40

קרן יקרה, כרגיל עוד מתכון מגרה שגורם ישר להכנס למטבח. אפשר להמיר את חמאת השקדים לחמאת בוטנים או טחינה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2020 at 3:49 pm

בטח שאפשר, כתוב גם למטה

השב
User Avatar
שרה
נובמבר 23, 2020 at 8:48 am

עוגיות מדהימות!!!! תודה על המתכון , הכנתי אותם כבר 3 פעמים בתוך שבוע

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2020 at 7:41 pm

שמחה לשמוע אני גם אוהבת אותן מאוד

השב
User Avatar
חן לי
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 16:25

עשיתי עם חמאת בוטנים והן לא השתטחו באפייה....

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2020 at 4:40 pm

גם אצלי הן לא מאוד השתטחו, לא חושבת שיש קשר לחמאת בוטנים, הורדת בכמות הסוכר?

השב
User Avatar
ריף
נובמבר 17, 2020 at 12:41 am

קרן את מהממת, מכורה למתכונים שלך! אפשר אולי שמן קוקוס במקום קנולה? תודה...

השב
User Avatar
מיכל
נובמבר 16, 2020 at 5:39 pm

איזה כיף שעשית מתכון טבעוני!!! נראה טעיםםם

השב
User Avatar
ירין
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 16:42

אבקת סודה לשתיה חשובה במתכון? פתאום שמתי לב שאין בבית, ואנחנו לצערי בבידוד

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2020 at 6:05 pm

אבקת אפייה יש? חובה אחד מהם

השב
User Avatar
לירי
נובמבר 19, 2020 at 5:11 pm

היי :) קודם כל נראה מדהים!❤️ אני מנסה להכין את זה והתערובת יוצאת לי ממש דביקה, זה הגיוני? ניסיתי להוסיף עוד קצת שמן וקצת קמח וזה עדיין נורא דביק

השב
User Avatar
הילה
נובמבר 10, 2021 at 3:25 pm

היי קרן נראה מעולה, אפשר להמיר את השמן קנולה לשמן קוקוס? אם כן, כמה לשים? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2021 at 6:20 am

אותה הכמות

השב
User Avatar
גפן
ינואר 28, 2022 at 2:25 pm

היי, תודה על המתכון. הכנסתי את העוגיות לתנור לפני 20 דקות והן עדיין רכות מאוד ולא השחימו. להוציא אותן בכל זאת?

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 20:03

האם אפשר לאמיר את הסוכר בתחליף סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2020 at 6:58 am

מניחה שאין שום בעיה חיה

השב
User Avatar
עדי
דצמבר 11, 2020 at 11:31 am

היי קרן, אפשר להכין את העוגיות כעוגייה אחת ענקית במחבת ולאכול חם? מתאים?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2020 at 5:19 pm

מניחה שאפשר אין סיבה שלא אבל לא ניסיתי

השב
User Avatar
סאנשיין
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 20:41

היי קרן האם יעבוד גם עם קמח כוסמין? מעבר לזה זאת הזדמנות להגיד לך שאני מתה עלייך!!! תענוג לעקוב באינסטוש

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2020 at 6:58 am

תודה סאנשיין הארת לי את הבוקר❤️יעבוד גם עם כוסמין

השב
User Avatar
מירב
פברואר 27, 2021 at 4:54 pm

אולפה מיד רצתי להכין. אבל יצאו לי שטוחות ממש. מה הסיבה? במקום חמאת שקדים שמתי חמאה. הכל הכל אותו דבר . יצאו ענקיות ושטוחות

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2021 at 10:02 pm

שטוחות זה לא אחלה? הן היו גדולות מדי? אולי חום תנור שלך היה גבוהה מדי

השב
User Avatar
רנה
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 23:55

האם לחולי סכרת אפשר להשתמש בכמו סוכר

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2020 at 6:56 am

אני מניחה שאין שום בעיה

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2020 בשעה 01:40

האם אפשר להמיר את הקמח בקמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2020 at 6:55 am

העוגיות לא יחזיקו רק עם קמח שקדים אפשר לנסות לשלב בכמות לא גדולה במקום קמח רגיל אבל לא ב 100%

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2020 בשעה 09:12

האם אפשר להשתמש ברסק תפוחים במקום חמאת שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2020 at 2:15 pm

לא ניסיתי מוזמנת לנסות ולספר לנו איך יצא

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2020 בשעה 14:05

היי קרן! הכנתי והבצק יצא לי לא אחיד ומתפורר:/ מה יכולה להיות הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2020 at 2:11 pm

שחסר לו שומן אולי, פשוט להוסיף עד שמתאחד

השב
User Avatar
סמדו
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2020 בשעה 16:02

ברגע האמת גיליתי שאחד המתבגרים חיסל את השוקולד צ'יפס שהיה בבית. לא ויתרתי וריסקתי שוקולד מריר. אף אחד לא התלונן.... יצא מעולה. מי בכלל מצליח לחכות שיצטנן . תודה קרן!!!

השב
User Avatar
בר
אוקטובר 3, 2021 at 4:16 pm

היי קרן העוגיות השתטחו ממש. אם אני אכניס את העיסה למקרר לפני הכניסה לתנור זה ימנע מהן להשתטח ככה? ועוד שאלה, העוגיות יצאו מתוקות קצת לטעמי. כמה סוכר ניתן להוריד מבלי לפגוע במרקם? אשמח לתשובה תודה

השב
User Avatar
רחלי ברג'ורט
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2020 בשעה 20:43

לא, את הורסת! איזו אמא כייפית את! ממש תענוג לקרוא אותך. אכין ולו רק כי הגזמנו עם כמויות החמאה פה בבית לאחרונה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 18, 2020 at 1:28 pm

תודה רחלי!

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2020 בשעה 13:19

היי קרן האם אפשר להוריד את כמות הסוכר? האם אפשר להוריד את כמות השוקולד?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 18, 2020 at 1:26 pm

אני לא ממליצה לעשות שינוי בכלל בכמות הסוכר, אפשר להוריד מעט מכמות השוקולד

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2020 בשעה 18:40

תודה רבה קרן!!! הטבעוני שלי התמוגג בזכותך!!! העוגיות האלה הצטרפו למתכון המהמם של עוגיות שוקולד מושלגות שנשלחות לצבא באופן קבע

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 8:59 pm

שמחתי לשמוע

השב
User Avatar
נורית פינלי
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2020 בשעה 12:54

היי קרן אור שכמותך ...מה כמות החמאה שצריך להוסיף

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2020 at 2:55 pm

במקום ממרח שקדים ארבע כפות

השב
User Avatar
ענבל פייפל
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2020 בשעה 14:29

הכנתי הבוקר ויצא מוששש! תודה!

השב
User Avatar
נטלי
יוני 20, 2021 at 10:08 pm

אפשר להקפיא אחרי אפייה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 20, 2021 at 10:28 pm

בטח

השב
User Avatar
Omer
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2020 בשעה 12:09

היי, תודה על המתכון!! :) אפשר במקום חמאת שקדים, חמאת קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2020 at 2:17 pm

מניחה שכן

השב
User Avatar
לאל
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2020 בשעה 18:30

לא כתבתי, אבל מאז שפרסמת מכינה כמעט פעמיים בשבוע (בכל זאת מנסה להגביל כאן את המתוק), הבן שלי מתעורר ב 5:30 ואומר לי שכבר אכל מהעוגיות לפני שאראה ואגיד לו "לא, כל כך הרבה.../ על הבוקר". אני מכינה עם חמאת אגוזי לוז ושוקלד 70% קקאו. שלמוווווווש! תודה על עוד עוגיות זריזות, קלות וטעימות בטירוף!

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2020 בשעה 11:26

הסוף כל כך מצחיק

השב
User Avatar
תומר
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2020 בשעה 17:26

אפשר ךעשוץ שילוב שך זה עם העוגיות פקאן המלוח (חמאה חומה) שלך? אולי גם/או ביייגלה? אוהבים את השילוב מתוק מלוח

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2020 at 3:15 pm

בטח, אפשר להמיר לחמאה חומה ולהוסיף בייגלה מלוח

השב
User Avatar
‪maayan zimerman
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 08:45

האם אפשר קמח כוסמין במקום לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 1:09 pm

כן כוסמין לבן או חצי חצי עם מלא

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 10:16

היי קרן מתכון קליל, מהמם וטעים! נראה לך שאפשרי לאותה הבלילה להוסיף קקאו ולמלא במטבעות שוקולד ולהפוך לעוגיות אמסטרדם? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 11:22 am

אפשר הכל בחיים האלו !

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 11:44

מושלם אנסה :) הקקאו יהפוך את הבלילה לדחוסה יותר ואצטרך להוריד קמח או שאין קשר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 1:39 pm

אםפשר אחד על חשבון השני ואם ז כמות קטנה זה לא משמעותי

השב
User Avatar
נוי
ינואר 8, 2021 at 5:50 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
בר
אוקטובר 3, 2021 at 4:18 pm

היי קרן העוגיות השתטחו ממש. אם אני אכניס את העיסה למקרר לפני הכניסה לתנור זה ימנע מהן להשתטח ככה? ועוד שאלה, העוגיות יצאו מתוקות קצת לטעמי. כמה סוכר ניתן להוריד מבלי לפגוע במרקם? אשמח לתשובה תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2021 at 6:49 am

לא ממליצה להפחית בסוכר כי זה באמת יפגום במרקם מקסימום 2-3 כפות נסי להכניס למקרר לפני אפייה אבל הן באמת לא אמורות להשטתח

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2021 בשעה 23:59

הכנתי היום פעם ראשונה. ללא פקאן ויצא מעולה. תודה! באמת חשוב לא לאפות יותר מ10 דקות.

השב
User Avatar
מיה
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2021 בשעה 14:19

מתכון מעולה! עשיתי עם חמאת שקדים ועם חמאת בוטנים ויוצא מושלם.. רק צריך עוד קצת מים במתכון כדי שהמרקם יהיה יותר נוח לעבודה וגם הם משתטחות ככה באפייה קצת

השב
User Avatar
Noga
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2021 בשעה 10:51

עוגיות באמת מדהימות . יוצאות נהדר גם עם קמח כוסמין מלא! :) כייף אדיר שהן גם טבעוניות! תודה רבה קרן

השב
User Avatar
Moriya
מאי 4, 2022 at 6:47 am

אין דברים כאלה. המתכון הקבוע בבית

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2022 at 3:12 pm

איזה כייף, גם אצלנו

השב
User Avatar
LIAN
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 17:19

היי, האם אפשר להמיר את הקמח בקמח טף/ סויה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 7:00 pm

לא עובדת עם הקמחים האלו אז לא ככ יודעת להמליץ

השב
User Avatar
מאי
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2021 בשעה 15:44

אפשר לכדרר לכדורים, להקפיא ולאפות כמה זמן אחרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:11 pm

בטח!

השב
User Avatar
נועה
מרץ 14, 2021 at 12:13 pm

במה אפשר להחליף את החמאת שקדים? אין לי...

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2021 at 7:33 am

כתוב למטה את כל האופציות להמרה, גם טחינה אפשרי או חמאה רגילה

השב
User Avatar
Gal Shteinberg
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2021 בשעה 21:34

תודה רבה לך!! הכנתי כמות כפולה לפריסה הצבאית והכל נגמר וכולן כולן התלהבו ובקשו את המתכון באותו הרגע!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2021 at 8:22 am

איזה משמח תודה

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 15:43

מכינה עכשיו בפעם השלישית, פשוט מושלמות :) תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 4:51 pm

כמה שזה משמח תודה לאה

השב
User Avatar
אפי
starstarstarstarstar
מאי 20, 2021 בשעה 22:19

הכנתי! קל ומושלם!! כמה שינויים שלי - שמתי רק 100 גרם סוכר חום בלי סוכר לבן, המרתי שמן קנולה בשמן קוקוס ושמתי שקדים במקום פקאנים. תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 7:12 am

תודה אפי אלופה

השב
User Avatar
קרין
starstarstarstarstar
יולי 11, 2021 בשעה 14:41

מה התפקיד של סוכר חום כהה? מה מיוחד בו לעוגיות ולא בסוכר חום רגיל למשל

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2021 at 2:11 pm

מתקרמל יותר

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
יולי 21, 2021 בשעה 00:13

אפשר להחליף את הסוכר הלבן בחום בהיר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2021 at 7:11 am

אפשר כן

השב
User Avatar
עדי
ספטמבר 7, 2021 at 6:59 pm

כבר כתבתי לך בעבר וכותבת לך שוב שאני ממש מעריכה את המתכונים הטבעוניים שלך. תודה רבה! העוגיות מאוד טעימות (שמתי חמאת בוטנים במקום חמאת שקדים).

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2021 at 9:09 pm

אני ממש אשתדל יותר עם הטבעוניים מבטיחה :-)

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
יולי 30, 2021 בשעה 08:52

האם אפשר להזמין שמן בשמן זית?

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2021 בשעה 09:28

היי קרן המהממת, האם אפשר להכין את הבצק מראש, לשמור במקרר כמה שעות ורק אז לאפות? או שבגלל שהסודה מתחילה להגיב עם הנוזלים כדאי לאפות מייד? תודה, גלי

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2021 at 4:23 pm

אפשר לשמור במקרר, לא ממליצה יותר מכמה שעות בודדות

השב
User Avatar
גפן
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2022 בשעה 12:12

מתכון מדהים! הכנתי 45 עוגיות לאירוח והן נזללו ברגע, לא היה אפשר להפסיק לאכול. ועוד טבעוני! בטוחה שאכין את העוגיות האלה עוד פעמים רבות. איכשהו אצלי היו מוכנות אחרי חצי שעה בתנור, על 175 מעלות. המון תודה על המתכון!

השב
User Avatar
Liat
יוני 13, 2022 at 11:52 am

תודה על המתכון המדהים. פשוט מעולה! אני מכינה עם טחינה וכוס אחת של קמח ממירה ל-3/4 קמח משיבולת שועל ורבע קמח חומוס.

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 13, 2022 at 12:33 pm

תודה ליאת

השב
User Avatar
דניאלוש
starstarstarstarstar
יולי 10, 2022 בשעה 15:20

מחפשת המון זמן מתכון לעוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות שוות שלא זקוקות ליממה במקפיא, והן פשוט מושלמות! הכנתי עם חמאת בוטנים במקום הטחינה ובזקתי קצת מלח גס מעל, יצאו קריספיות מבחוץ ״וצ׳ואיות״ כאלו מבפנים כמו שצריך, לא מתוקות מדי עם טעם ריסס מהמם שגם נמנעי חמאת הבוטנים אהבו, תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2022 at 4:44 pm

תןדה דניאל יש

השב
User Avatar
Natan
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2022 בשעה 19:31

הכנתי, יצאו מדהימות. תודה על המתכון המושלם.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2022 at 7:53 pm

תודה נתן

השב
User Avatar
אסתר
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2022 בשעה 14:10

עוגיות מעולות ממש. אחלה מתכון

השב
User Avatar
Dorit
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2022 בשעה 23:01

Hi Keren! Thanks for your amazing recipes! I made these cookies with gluten free flour, and they came out great!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2022 at 8:40 am

תודה רבה דורית על השיתוף

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2022 בשעה 19:30

פשוט נפלא!!! לא להאמין ממתכון כל כך פשוט.. נחטפו הוספתי קוקוס וקמח שקדים. במקום חמאת שקדים. והשתמשתי בקמח כוסמין לבן.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2022 at 12:11 pm

תודההההה

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2023 בשעה 15:28

הבצק לא התגבש לי, נשאר פירורי, הוספתי מלא חמאת שקדים מה שלא מאוד עזר. עברתי על כל המתכון, לא השמטתי כלום. מה זה יכול להיות?… )בסוף אפיתי בתבנית, יצא טעים ממש)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2023 at 12:48 pm

אני לא ככ יודעת למה לא התגבש, ךהבא תויספי עוד שמן או טחינה. משהו שידביק

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2023 בשעה 17:28

הכנתי לצד הטבעוני במשפחה - הכנתי את העוגיות גם כמו במתכון וגם עם החלפת רבע כוס קמח בקקאו ליצירת עוגיות שוקולד שוקולד. העוגיות יצאו מדהים. כולם טרפו אותם - טבעונים ולא טבעונים. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 16, 2023 at 1:00 am

תודה גל

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
מאי 5, 2023 בשעה 11:50

היי קרן עכשיו הכנתי נגלה שהוספתי לה בערך כפית אבקת אפייה , ויצא נהדר ! אחרי שבפעם הקודמת הכנתי בדיוק כמו במתכון , והעוגיות לא נאפו לי מספיק… יכול להיות שחסר במתכון אבקת אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2023 at 7:45 am

הי ענבר, לא חסר, אבל אם הוספת ועבד לך אז נהדר

השב
User Avatar
רונה רביב
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2023 בשעה 06:53

הי קרן יקרה סיפרת בסרטון על פיסטוק במקום מה הכנסת פיסטוק לעוגיות? או בתוספת? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2023 at 7:53 am

במקום חמאת שקדים מחית פיסטוק

השב
User Avatar
שבי
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2024 בשעה 09:51

הי קרן, כרגיל מתכון טעים בטירוף ;) אבל העוגיות השתטחו, מה הסיבה לזה? ההחלפות היחידות שעשיתי היו שימוש בקמח כוסמין לבן ובשמן חמניות, אבל בדר״כ אלו החלפות הגיוניות. חוץ מזה עשיתי אחד לאחד. טעמות מאוד אבל רציתי קצת נפח.. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:37 pm

האמ שנאי לא יודעת מדוע השתטחו לך , נסי עם סוג אחר של שמן אולי יעזור

השב
User Avatar
אילה
ינואר 26, 2024 at 1:47 pm

עוגיות מושלמותתת!!! הכנתי כבר כל כך הרבה פעמים שאמרתי לעצמי שזה כבר לא סבבה לא להשאיר תגובה. אז המון תודה על המתכון המושלם הזה 3>

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2024 at 4:21 pm

תודה אילה

השב
User Avatar
אילה
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2024 בשעה 13:46

עוגיות מושלמותתת!! הכנתי כבר כל כך הרבה פעמים שאמרתי לעצמי שזה כבר לא סבבה לא להשאיר תגובה. אז המון תודה על המתכון המושלם הזה 3>

השב
User Avatar
Dorly
starstarstarstarstar
מאי 9, 2024 בשעה 15:26

הכנתי עם טחינה . לא כתבת אם מדובר בטחינ רגילה או גולמית אז הנחתי שאת מתכוונת לגולמית. במקום חמאת שקדים. העוגיות לא תפחו ולא השתטחו... אכזבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:31 pm

חבל שהתאכזבת אולי עוד משהו השתבש לך בדרך אני כל כך אוהבת אותן , יש לי הרגשה שהורדת בכמות הסוכר

השב
User Avatar
Nofia
starstarstarstarstar
יולי 17, 2024 בשעה 16:51

וואוו זה כל כך טעיםםםםםםםםםם!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2024 at 12:36 pm

ישששששש

השב
User Avatar
Anna
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2024 בשעה 01:09

מתכון מושלם, יצאו לי עוגיות בטעם של קנוי מקונדיטוריה . לא יאומן כמה פשוט ומהירררר. השתמשתי בחמאת פקאן ויצא מדהים. החלק הכי קשה היה לבטוח בתהליך ולהוציא אחרי 10 דקות בלבד. כטבעונית מזה עשור, אלו הכי טעימות שהכנתי אי פעם.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:08 pm

איזו מחמאה!!!!! תודה אנה

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2024 בשעה 20:17

העוגיות מושלמות גם טבעוניות וגם טעימות. מרקם מדהים. אני השתמשתי בחמאת בוטנים וקמח כוסמין 100% תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2024 at 3:46 pm

תודה רות

השב
User Avatar
Tomer
פברואר 3, 2025 at 3:16 pm

היי האם להשים את התנור במצב טורבו או רגיל?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2025 at 6:23 pm

חום עליון תחתון

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img