img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות תמרים קינמון ואגוזים

אפריל 29, 2023 | 37 תגובות

img

37 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
נאוה
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2023 בשעה 09:25

נראה מעולה! מה התפקיד של מיץ התפוזים פה? (חוץ מנוזלים, כמובן). אפשר להחליף אותו במשהו אחר? (סתם כי זה משהו שאין לי בד"כ בבית )

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2023 at 8:14 pm

איכשהו בצק פריך יוצא יותר טוב עם מיץ תפוזים אבל אפשר להמיר בחלב או מים

השב
User Avatar
שלומית
מאי 2, 2023 at 4:05 pm

הכנתי את הבצק עם חלב, כי זה מה שהיה בבית. יצא מצויין. לא מפסיקה לזלול אותם, (שזה "חסרונן") בוקר צהריים וערב

השב
User Avatar
אורנה
נובמבר 13, 2023 at 3:45 pm

צריכה עוגיות פרווה,אפשר שמן במקום חמאה?

השב
User Avatar
ש
מאי 2, 2023 at 5:40 am

מכיוון שגם לי אין מיץ בבית ונורא התחשק לי על העוגיות,שמתי חלב רגיל במקום. יצא מצויין

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2023 at 1:15 pm

תודההה

השב
User Avatar
טל מימוני
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2023 בשעה 15:45

אפשר מים במקום מיץ תפוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2023 at 8:13 pm

בהחלט

השב
User Avatar
Neta Sagi
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2023 בשעה 16:21

אפשר קמח כוסמין או מלא ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2023 at 8:13 pm

עם כוסמים מלא יש להוסיף לבצק נוזל או שומן אחרת הבצק עלול להתפרק

השב
User Avatar
אורנה
נובמבר 12, 2023 at 12:49 pm

צריכה עוגיות פרווה,אפשר שמן במקום חמאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2023 at 1:03 pm

ממליצה להמיר למחמאה ולא לשמן

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2023 בשעה 16:22

נראות מדהים, כמו שאר המתכונים שלך!!!! אין לי ממרח תמרים בארה״ב, אבל יש תמרים מרוסקים בוואקום. יעבוד פה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2023 at 8:13 pm

בטח

השב
User Avatar
אבלין
אוגוסט 4, 2023 at 8:44 am

אני לא משתמשת בממרח תמרים במקום אני מגלענת תמרים ושמה במעבד מזון למספר דקות(2-3) עד שהופך לממרח בתוספת מעט מים.

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2023 בשעה 21:03

אפשר להמיר את החמאה לשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2023 at 6:56 am

לא יעבוד

השב
User Avatar
טל
מאי 18, 2023 at 12:23 pm

ואווו נראה כרגיל אליפות עולם. רוצה להכין אהל אצלי פחות אוהבים תמרים. האם ניתן להמיר את התמרים בשוקולד, ובמידה וכן איזה? תודה רבה

השב
User Avatar
אהובה
starstarstarstarstar
מאי 3, 2023 בשעה 10:13

מה אפשר לשים במקום חמאה שאינו ממוצרי חלב? לטובת הרגישים למוצרי חלב

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2023 at 4:38 pm

מחמאה או נטורינה.

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
מאי 3, 2023 בשעה 17:56

אני מכינה המון מגולגלות תמרים כי אצלי בבית יש ביקוש ואני חייבת לומר שבחיים לא יצא לי בצק כל כך טעיםםם ונדיר . אמאל'ה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2023 at 2:08 pm

משמח ממש

השב
User Avatar
כרמית פוקס
starstarstarstarstar
מאי 4, 2023 בשעה 09:39

נראה מעולה וכ"כ בא לי להכין אך אין לי ממרח תמרים. יעבוד גם עם ריבה במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2023 at 2:03 pm

בטח

השב
User Avatar
יול
starstarstarstarstar
יולי 6, 2023 בשעה 13:35

נראה נהדר. לטובת מי שאין לו מעבד מזון, יכולה לפרט איך עובדים עם הבצק בידיים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2023 at 5:37 am

בקערה גדולה מפורררים עם הידיים בדיוק כמו השלבים במעבד מזון

השב
User Avatar
אבלין
starstarstarstarstar
אוגוסט 4, 2023 בשעה 13:05

קרן תודה לך על עוד מתכון מעלף. הבצק מושלם טעים ופריך. את מקסימה. נתראה בקרוב בסדנא

השב
User Avatar
נוי א.
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2024 בשעה 22:56

קרן את מקסימה ממש תודה על מתכון מעולה ! רציתי לשאול.. במידה ואין לי אבקת סוכר אפשרי להשתמש בסוכר לבן או חום ? ( האם יש הבדל ) תודה רבה !

השב
User Avatar
נוי א.
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2024 בשעה 22:57

קרן את מקסימה ממש תודה על מתכון מעולה ! רציתי לשאול.. במידה ואין לי אבקת סוכר אפשרי להשתמש בסוכר לבן או חום ? ( האם יש הבדל )

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2024 at 8:56 am

כן אפשר סוכר לבן

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2024 בשעה 20:14

היי קרן לגרסת הפרווה האם ניתן להשתמש במרגרינה? אין לי מחמאה..

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2024 at 12:53 pm

ברור

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2024 בשעה 12:10

ואווווו יצא טעים בטרוף! בצק שאי אפשר להפסיק לאכול הכלתי מלא כאלה וכזה עוד לא טעמתי

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2024 at 12:58 pm

משמח לשמוע

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 09:09

האם ניתן במיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:49 pm

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img