img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ט״ו בשבט

עוגת בננות וקוקוס

ינואר 30, 2018 | 49 תגובות

img

49 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
צילה
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2018 בשעה 21:21

העוגה יכולה להתאים לאפיה בסיר פלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2018 at 9:43 pm

בהחלט

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
מרץ 13, 2018 בשעה 09:22

מה יכול להחליף את הריוויון? הרי הוא זה שנותן את החומצה פה. חלב צמחי + כפית וחצי חומץ תפוחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 13, 2018 at 10:21 am

לגרסת פרווה הכוונה? הכי אוהבת להחליף בקרם קוקוס

השב
User Avatar
Maayan
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2018 בשעה 12:30

איזה קמח כשל"פ ניתן לשים (לא מצה) ועדיין העוגה תהיה טעימה ואוורירית?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2018 at 12:53 pm

את יכולה לנסות להמיר בשקדים טחונים וכמה כפות קמח תפ״א, אני מניחה שזה ייצא מצויין 1.5 כוסות שקדים טחונים, 4-5 כפות קמח תפוחי אדמה. ולהוסיף כפית וחצי אבקת אפייה. בהצלחה

השב
User Avatar
Maayan
מרץ 28, 2018 at 12:55 pm

תודה רבה וחג שמח :) :)

השב
User Avatar
תהילה
נובמבר 19, 2021 at 11:28 am

הי קרן, תוכלי לומר בבקשה כמה הבננות צריכות לשקול? כי יש גדלים שונים. וגם, האם העוגה מוכנה כשקיסם יוצא עם פירורים לחים או יבש לגמרי? מנחשת שפירורים לחים:)

השב
User Avatar
נחמן
starstarstarstarstar
מאי 10, 2018 בשעה 16:43

שוקולד מגורד יוכל להיכנס פנימה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2018 at 5:05 pm

בטח זה יהיה מצויין

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2019 בשעה 10:48

היי, האם זה יהיה בסדר אם לא אקציף את הסוכר והביצים. המיקסר בתיקון ומאוד מתחשק לי להכין את העוגה. .

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2019 at 10:55 am

אפשר פשוט להקציף במהירות דקה שתיים עם מזלג או מטרפה ידנית זה גם יעשה את העבודה.

השב
User Avatar
דולית
starstarstarstarstar
יוני 25, 2019 בשעה 08:36

הכנתי- התמכרתי! יצא מושלם! עוגה קלה להכנה וטעימה בטירוף1 הכנתי ללא הריוויון - לגרסת פרווה. תודה! ♥

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2019 at 10:46 am

תודה!!

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
מאי 6, 2020 בשעה 20:16

אפשר להשתמש בבננות קפואות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2020 at 8:21 pm

כן

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 11:11

יש ביצים m האם צריך להוסיף ביצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 2:40 pm

לא

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יוני 15, 2020 בשעה 19:09

יצאה לי פגז (הכנתי בפיירקס כי לא היתה לי תבנית) תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2020 at 7:34 pm

פיירקס זה החיים!

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
יוני 16, 2020 בשעה 21:45

אפשר שמנת מתוקה במקום רוויון?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2020 at 9:11 am

כן

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2020 בשעה 11:43

נראה מדהים !!! באיזה גודל תבנית אפשר להשתמש אם לא בתבנית כמו שלך ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 5:46 pm

אינגליש קייק או גדולה קטנה

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2020 בשעה 20:13

ריח משגע בבית וטעיםםם! האם צריך לשמור את העוגה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 8:32 pm

תודה שירלי, אולי בגלל שחם עכשיו אז כן

השב
User Avatar
בר
אוקטובר 20, 2022 at 10:52 pm

היי קרן, במידה ואני רוצה לשים אבקת אפייה במקום קמח תופח, כמה לשים? תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2022 at 6:52 am

2 כפיות

השב
User Avatar
יוטבת
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2020 בשעה 08:12

הכנתי את העוגה. עם סוכר חום ושמנת חמוצה .יצאה נהדרת .תודה על מתכון קל ❣

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2022 בשעה 18:23

הכנתי עכשיו את העוגה והיא יצאה כל כך טעימה ואוורירית. תודה לך על מתכונים מעולים!!! אין עלייך!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2022 at 8:21 am

שמחה לשמוע יהודית תודה

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
מאי 8, 2023 בשעה 08:36

הי:) אפשר להמיר את הריוויון בשמנת חמוצה? בלי שזה יהרוס טעמים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2023 at 9:02 am

כן אין בעיה

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מאי 20, 2023 בשעה 08:56

היי קרן האם ניתן להקפיא את העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2023 at 10:18 pm

כן בטח

השב
User Avatar
‪Talia
starstarstarstarstar
אוגוסט 5, 2023 בשעה 15:43

יש לי רק שתי בננות. עדיין אפשרי להכין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2023 at 4:11 pm

בטח

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2023 בשעה 11:31

היי קרן אפשר להחליף את הרויון בשמנת להקצפה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2023 at 7:58 am

בטח

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2023 בשעה 22:52

היי אפשר להחליף את הריווין בחלב ?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2023 at 8:40 am

בטח

השב
User Avatar
קורל
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2024 בשעה 14:58

היי אם אני רוצה להשתמש רק בקמח כוסמין מלא מה הכמות?

השב
User Avatar
קרן
אפריל 2, 2024 at 9:41 pm

היי קרן, הכנתי את המרשם לעוגה בתבניות של מאפינס לא האמנתי שיתפחו לי ועלו ותפחו, והריח בבית מעלף... ומה שנשאר הכנתי בעוגת סיליקון פרח ויצאה מדהים..

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2024 at 8:28 pm

שמחה לשמוע קרן תודה

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2024 בשעה 23:59

יצאה לי עוגה דחוסה, איפה טעיתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2024 at 4:38 pm

הורדת בכמות הסוכר?

השב
User Avatar
חגית
מרץ 11, 2024 at 4:40 pm

לא

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img