img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות גבינה

עוגת גבינה ופרג

יוני 15, 2023 | 15 תגובות

img

15 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
יוני 15, 2023 בשעה 16:22

קרןןןן זה נראה מטורף ואני אוהבת פרג ידועה ברבים השבת אכין זה בהחלט מעניין לנסות את השילוב ואצלך מורגש שהכול מגיע מהלב

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2023 at 11:53 am

תודה מורן

השב
User Avatar
Iris
starstarstarstarstar
יולי 21, 2023 בשעה 17:18

קרן יקרה! איזו שמחה!! לפני עשרים שנה אכלתי בקונדיטוריה בגרמניה עוגת גבינה ופרג.. מהרגע שהגבתי בביס הראשון ידעתי זו העוגה האהובה עליי בעולם! מאז לא. פסקתי לחפש אחר מתכון. ועכשיו את מניחה אותו כאן לפני תודה עכשיו יהיה לי מתכון לעוגת היום הולדת שלי

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2023 at 10:30 am

איזה כייף איריס, אני הכרזתי עליה כאחת העוגות הטובות באתר

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2023 בשעה 14:42

היי קרן אחרי שהבצק יצא מ15 דקות בתנור, מיד להכניס למקרר בעודו חם ולעבוד על המלית?

השב
User Avatar
אורית אפק
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2024 בשעה 16:24

עוגה מושלמת! הכנתי ולא הפסקתי לזלול שילוב מקורי וגאוני בין הגבינה לפרג! מומלץ מאד מאד לנסות.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2024 at 4:32 pm

תודה אורית

השב
User Avatar
משה דביר
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2024 בשעה 20:16

העוגה טעימה ומוצלחת. אם זאת יש לי שתי הערות למתכון הכתוב, למיטב הבנתי המלח שמופיע במרכיבי הבצק אמור להיכנס יחד עם הקמח אבקת הסוכר והשאר למעבד, אך זה נשמט מההדפסה. הערה שניה היא לגבי הכותרת "בזמן שהבצק במקרר" אני מניח שהכוונה בזמן שהבצק בתנור ומכאן נובעת השאלה של רעות למעלה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2024 at 10:05 am

תודה על ההערה משה הכל תוקן

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2024 בשעה 20:36

משוטטת באתר שלך בפעם הראשונה. נכנסתי למתכון הזה וחשבתי לעצמי- "איזה בילוב מעניין, חייבת להכיר". אני מתה על פרג, ומתה על עוגות גבינה, ושומרת לי את המתכון כדי להכין אותו מתישהו כשיתאפשר. אז תודה שהעלית את המתכון הזה, גם אם לא כל הקוראים אוהבים פרג, בטוחה שמי שאוהב שמח מאוד על העוגה המקורית הזו.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2024 at 12:53 pm

תודה גלית זו אחת העוגות השוות!

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2024 בשעה 17:22

קרן, אפשר להכין את העוגה ללא התחתית והפירורים? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2024 at 6:17 pm

כן

השב
User Avatar
אורי האופה המדופלם.
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2024 בשעה 16:16

רחלי היקרה, אפשר גם לאכול את הגבינה ישירות מהמקרר. קצת קמח לא הרג אף אחד. כוס קמח לעוגה מושקעת ויפה כזאת זה באמת כלום. לא יודע איך לא ראיתי את המתכון הזה עד היום. אבל הערב אני מכין מתכון אחר של הנשואה למאפיה: טארט פרג ותפוחים. הולך להיות פיצוץ.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2024 at 6:15 am

תודה אורי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img