נעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
ספטמבר 6, 2022 | 2 תגובות
אולי חום תנור גבוה מדי או ערבוב לא טוב, קצת אבקת סוכר אחרי צינון והיא תהיה בסדר גמור
Rachel
ספטמבר 14, 2023 בשעה 23:58
הי קרן , לפני הכל תודה על המתכונים והאנרגיות המדהימות שלך ! הכנתי את העוגהת דבש באינגליש קייק (2 וחצי) ומרכז העוגה צנח לי פנימה והשוליים הגבוהים הם דבק כאלה, מה יכולה להיות הסיבה ? שנה טובה ומתוקה