img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

עוגת התפוחים של תתה

אוקטובר 6, 2021 | 40 תגובות

img

40 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
מאי
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2021 בשעה 10:34

היי קרן, יש אפשרות לשים תמצית וניל במקום רום בציפוי?

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2021 בשעה 17:52

2 ביצים או 2 חלמונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2021 at 7:47 pm

כתבתי 2 ביצים

השב
User Avatar
שרון ענבר
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2021 בשעה 18:00

אפשר להשתמש בביצים xl?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2021 at 7:48 pm

כן

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2021 בשעה 18:56

קרן, מה אפשר לשים במקום הציפוי של א.סוכר עם רום? נגיד, רק אבקת סוכר? זה יהיה יבש מדי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2021 at 7:47 pm

הרום הוא חלק ממש חשוב בעוגה המקורית ולא הייתי מוותרת עליו

השב
User Avatar
מיש
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2021 בשעה 22:02

אחסון איפה? וכמה זמן מחזיק מעמד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2021 at 12:26 pm

במקרר חמישה שישה ימים

השב
User Avatar
יעל בן ברוך גולן
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2021 בשעה 11:40

הי קרן, איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה ?ושישאר טעים :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2021 at 12:26 pm

מחמאה או נטורינה במקום חמאה בקלות

השב
User Avatar
יעל בן ברוך גולן
אוקטובר 7, 2021 at 1:28 pm

תודה! זה עדיף על שמן קוקןס?

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2021 בשעה 12:54

אפשר להפחית מהחמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2021 at 7:23 am

הבצק ייצא שונה ופחות פריך בהפחתה

השב
User Avatar
אילנה לוזון
אוקטובר 8, 2021 at 9:00 pm

תבורך סבתא תתה נראה מקסים למה אנשים שואלים שאלות שהתשובות רשומות במתכון זה מעצבן

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2021 at 11:33 am

אין על תתה :-)

השב
User Avatar
עדי ליאל
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2021 בשעה 18:02

קרן יקרה, אני עוקבת ואופה את עוגותיך ועוגיותיך בהנאה רבה, הפעם התעלית...באמת עוגה שקשה להפסיק לאכול. הבצק העליון קצת התפרק..שמתי רום במקום תמצית רום..ועדיין מעולה!!! תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2021 at 7:22 am

אני כל כך!!! שמחה תודה תודה

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2021 בשעה 20:23

העוגה שבתמונה עם זיגוג רום? כי זה נראה מנוקד בגרגרי וניל.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2021 at 7:21 am

נכון, לצילומים הוספתי לה גרגרי וניל וזה היה פחות מוצלח לדעתי אז לא נכנס למתכון

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2021 בשעה 08:50

הבצק יצא לי נוזלי למה? ושמתי בדיוק את הכמויות שציינת.

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2021 בשעה 08:51

אם עושה את הבצק ביד האם החמאה או המחמאה צריכה להיות קרה?

השב
User Avatar
Lior
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2021 בשעה 10:17

היי יקירה ! אשמח לדעת האם רינג בגודל 20x20 (מרובע) בגובה 5 ס״מ יוכל להתאים במידה ואכין את העוגה רק מחצי כמות המרכיבים הדרושה במתכון המקורי? בברכת סופ״ש נעים ליאור.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2021 at 12:31 pm

לא בטוחה שצריך להקטין כמויות היא תצא לך גבוהה וזה כייף

השב
User Avatar
Lior
אוקטובר 8, 2021 at 10:14 pm

תודה מקרב לב על המענה ❣️ שוב את מוכיחה - שאין כמותך ! זה לא מובן מאליו; אני בטוחה שאת שומעת כ-100 פידבקים דומים בכל שעה לערך ובכל זאת - כיף גדול לצפות ולהינות ממך מן הצד

השב
User Avatar
טל בגלייבטר
אוקטובר 17, 2021 at 1:42 pm

חייבת לספר שהכנתי את העוגה לשבת זו , עוגה נהדרת.. שיניתי בציפוי לוניל מרום משום שאינני אוהבת רום . יצאה אליפות !!!

השב
User Avatar
רג'ינה
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2021 בשעה 08:45

עוגה מדהימה...כמה זמן אפשר לשמור על העוגה והאם היא צריכה להיות במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2021 at 8:57 am

במקרר 3-4 ימים

השב
User Avatar
תמיר מגי
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2021 בשעה 09:58

תודה על המתכונים הנהדרים. כל אחד מהם נחמה לחייך.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2021 at 1:57 pm

תודה תמיר

השב
User Avatar
חגית דגוני
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2021 בשעה 11:18

האם אפשר להמיר את הקמח כך שהעוגה תהיה ללא גלוטן? קמח שקדים אולי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2021 at 6:57 am

נסי קמח ללא גלוטן

השב
User Avatar
אירנה
נובמבר 23, 2021 at 3:36 pm

היי, אפשר להשץמש ברום אמיתי במקום בתמצית? אם כן, באיזו כמות?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2021 at 9:41 am

כן באותה הכמות

השב
User Avatar
הילדה ארז
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2021 בשעה 11:27

המון חמאה......לא בריא לי ,חבל

השב
User Avatar
tal בגליבטר
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2021 בשעה 13:44

יצאה עוגה נפלאה ..שיניץי בציפוי לוניל.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2021 at 6:46 am

תודה

השב
User Avatar
יערה צירמן
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2023 בשעה 17:09

הי קרן, לא שזה מפתיע - כל דבר שאני מכינה לפי המתכונים שלך יוצא פצצה! אבל העוגה... אין כמוה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2023 at 3:49 pm

משמחת ממש, זו בהחלט עוגת התפוחים האהובה עליי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img