img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת מייפל תפוגזר

מאי 9, 2019 | 33 תגובות

img

33 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
מאי 15, 2019 בשעה 17:49

הי קרן, המתכון שלח אותי היישר למטבח אבל אז צצה שאלה: את משתמשת במייפל אמיתי או בחיקויים הישראלים? הפער בין הסוגים במידת המתיקות הוא כל כך משמעותי שתהיתי אם כדאי לשנות משהו בכמות הסוכר לפי סוג הסירופ. המשיכי לככב ולהוליד לנו עוגות משמחות.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2019 at 9:37 pm

הי תמר את צודקת, רק שספיציפית בעוגה הזו כמות המייפל לא ככ גדולה לכן המשחק עם המתיקות פה הוא לא קריטי, השתמשתי במייפל אמריקאי מהסוג המתוק יותר אבל לדעתי גם עם מייפל איכותי יותר ופחות מתוק עדיין תתקבל תוצאה טובה.

השב
User Avatar
לאה
מאי 19, 2019 at 1:15 pm

תודה על עוד מתכון בשילוב נהדר, אך מה עושים עם "סוף עונת התפוזים"?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2019 at 2:28 pm

היום אפשר למצוא תפוזים כמעט כל השנה ואפשר גם להשתמש במיץ תפוזים קנוי סחוט טרי

השב
User Avatar
אלונה
מאי 19, 2019 at 4:48 pm

קרן מה עושים כשאין תפוז בבית אבל יש המון לימונים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2019 at 6:59 pm

את יכולה לנסות את אותה העוגה בגרסת הלימון, לא ניסיתי:-) או להכין אותה עם מיץ תפוזים קנוי סחוטרי

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מאי 19, 2019 בשעה 10:36

הי תודה על המתכון. נראה מעולה!! האם אפשר להשתמש בקמח נטול גלוטן? מתאים? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2019 at 11:20 am

אין לי נסיון עם קמחים ללא גלוטן אבל אני מתארת לעצמי שאין בעיה, במידה ויש לך נסיון איתם

השב
User Avatar
Elinor Davies
ינואר 17, 2021 at 7:06 am

ספרי איך יצא ללא גלוטן אשמח מאוד לשמוע!!

השב
User Avatar
רחלי בליצר
starstarstarstarstar
יולי 6, 2019 בשעה 16:42

גם את זאת עשיתי! מוששששלמת

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2019 at 7:10 am

תודה רחלי שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2019 בשעה 14:21

הי, הולכת לנסות את העוגה נראית מצוינת. שאלה, בעוגות בחושות ואולי בכלל, את נוהגת להשתמש בביצים בטמפרטורת החדר? תודה רבה וסופ"ש נפלא

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2019 at 2:29 pm

לא בהכרח, אם זה מהמקרר אז משתמשת מהמקרר ולהיפך

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2019 בשעה 20:07

יצאה מעולה תודה

השב
User Avatar
יודית
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2019 בשעה 17:43

הי קרן העוגה נפלאה כלתי כבר הזמינה שוב❤️ והכמויות ממש מדוייקות תודה שבת שלום יודית

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2019 at 6:18 pm

תודה! שמחה לשמוע

השב
User Avatar
יודפת
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2020 בשעה 11:30

היי קרן האם ניתן לאפות באינגלייש?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2020 at 1:51 pm

בטח 2 תבניות

השב
User Avatar
Yamit
starstarstarstarstar
מאי 9, 2020 בשעה 16:31

היי קרן, אחרי 45 דק בתנור הכנסתי קיסם וראיתי שהוא יבש, אבל אחרי פריסה של העוגה התברר שהיא לא נאפתה כמו שצריך. מה יכולה להיות הסיבה? האם יכול להיות כי השתמשתי בתבנית קוגלהוף? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2020 at 4:52 pm

הי לא ידועת באיזו תבנית השתמשת .. אולי לא החדרת קיסם מספיק עד הסוף בכל אופן זה לא כזה נורא לומדים לפעם הבאה לאפות יותר זמן

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2021 בשעה 15:44

האם אפשר להמיר את הביצים בחומץ תפוחים? (איזו כמות?)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2021 at 8:52 pm

לא חושבת שיעבוד ולא ניסיתי אפשר לנסות רסק תפוחים במקום אבל בכל זאת מדובר על 5 ביצים זה קצת סיכון

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2021 בשעה 23:45

תודה מתכון מעולה..עוגה מושלמת לימים האלה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2021 at 6:46 am

תודה שמחה לשמוע גם אני אוהבת אותה מאוד

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
מרץ 13, 2021 בשעה 22:19

היי קרן יקירה, דבר ראשון, את מהממת!!! דבר שני, כבר פעם שנייה שאני מכינה את העוגה, נועצת סכין ב3 מקומות שונים בעוגה שיוצאים יבשים והעוגה בכל זאת נופלת. יש סיבה? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2021 at 6:52 am

את אופה בטורבו?

השב
User Avatar
נטלי
מרץ 14, 2021 at 10:17 am

בפעם הראשונה אפיתי בטורבו, בפעם השנייה לא - ובשתיהן העוגה נפלה.

השב
User Avatar
מיי
starstarstarstarstar
יולי 14, 2022 בשעה 17:13

היי! האם ניתן להקפיא את העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2022 at 7:44 am

כן בהחלט

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2023 בשעה 14:49

היי קרן, אני אף פעם לא יודעת איך כדאי לגרד גזר בעוגות. דק או גס?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img