img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת נוטלה בננות בחושה רכה רכה

ינואר 10, 2024 | 40 תגובות

img

40 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2024 בשעה 19:56

איזה רעיון מעולה. אני הרוסה על שילוב של שוקולד ובננה! למה להשאיר מחוץ למקרר? היא נוטה להיקרש?

השב
User Avatar
נטע בניאל
ינואר 10, 2024 at 11:26 pm

לא מועכים את הבננות? באיזה עובי צריכות להיות הפרוסות?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2024 at 11:39 am

דקות ולא מדי

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2024 at 11:39 am

תכלס אולי בגלל הבננות עדיף מקרר

השב
User Avatar
talia
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2024 בשעה 07:00

נראה מהמם, איך הופכים אותה לל"ג?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2024 at 11:39 am

קמח ללג

השב
User Avatar
שוהם
מאי 1, 2024 at 11:48 pm

יש איך להפוך אותה לפרווה?

השב
User Avatar
Roni
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2024 בשעה 07:24

נראית מעולה! האם אפשר להוריד כמות סוכר? ולכמה? פשוט לא אוהבים פה עוגות מאוד מתוקות וגם הנוטלה כשלעצמה מתוקה. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2024 at 11:39 am

הפחתה של סוכר בעוגה תשפיע על המרקם והגובה לכן לא ממליצה

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2024 בשעה 10:57

שאלה כללית על אבקת סוכר שאנחנו כל כך אוהבות ... למה כל הזמן העוגה "שותה" לי את האבקת סוכר ? כל בחושה שעשיתי הייתי צריכה איזה 5 פעמים לשים אבקת סוכר על הכל כי כל הזמן זה נעלם גם באותו יום וגם למחרת שמתי כמה פעמים ונעלם.

השב
User Avatar
ענת שיפר
ינואר 19, 2024 at 11:49 am

תוסיפי קורנפלור לאבקת סוכר, ישאר לנצח

השב
User Avatar
תמר Mansberg
אוקטובר 6, 2024 at 7:14 am

אפשר פחות שמנת מתוקה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:12 am

לא, השמנת זה השומן במתכון

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2024 בשעה 10:58

שאלה כללית על אבקת סוכר שאנחנו כל כך אוהבות ... למה כל הזמן העוגה "שותה" לי את האבקת סוכר ? כל בחושה שעשיתי הייתי צריכה איזה 5 פעמים לשים אבקת סוכר על הכל כי כל הזמן זה נעלם גם באותו יום וגם למחרת שמתי כמה פעמים ונעלם.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2024 at 11:38 am

אני לא יודעת לדעתי זה תלוי בסוג האבקה, ויש לקנות בחנויות שמתמחות באפייה אבקת אפייה פחות נספגת, בתור מכורה לאבקה הזו אני דווקא נהנית לשים שוב ושוב :_)

השב
User Avatar
אורי
ינואר 15, 2024 at 1:12 pm

אבקת סוכר*

השב
User Avatar
תומר
ינואר 12, 2024 at 10:07 am

האם אפשר להשתמש גם בתבנית בקוטר 26 שהיא נמוכה יותר מזו שאת השתמשת? או אפילו לחלק ל2 תבניות אינגליש קייק גבוהות ועמוקות?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2024 at 2:49 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
יפעת
דצמבר 27, 2024 at 7:22 am

תשימי כשהעוגה קרה לגמרי!!! אחרת האדים שיוצאים ממנה ממיסים אותי. האבקה נעלמת גם בגלל הלחות שבאויר. אז אם את גרה באיזור לח או בקיץ יש סיכוי ״שתיעלם״ לעיתים קרובות. להוסיף קורנפלור נשמע הגיוני אם זה עובד (הולכת לנסות) זה רעיון פצצה. וקרן תודה רבה על השיתופים. מקצועית והכל הכל טעייים

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2024 at 6:35 pm

תודה!

השב
User Avatar
תהל
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2024 בשעה 14:17

רעיון לתחליף למי שלא מחבב בננות אבל מכור לנוטלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2024 at 5:39 pm

להכין בלי בננות

השב
User Avatar
קארין
ינואר 26, 2024 at 9:16 am

היי, האם אפשר לעשות אותה ללא מיקסר? או עם מיקסר ידני?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2024 at 4:23 pm

מיקסר ידני כן

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2024 בשעה 14:43

הי, הכוונה לשמנת מתוקה או רגילה להקצפה? אם שמים מתוקה להפחית סוכר? תודה, אוהבים כאן את המתכונים והתוצרים ,

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2024 at 5:40 pm

תודנ דנה הכוונה לשמנת להקצפה לא מתוקה אם משתמשים המתוקה אז להוריד מעט סוכר

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2024 בשעה 16:31

היי, אני יכולה גם בלי סוכר חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:28 am

כן בטח אפשר להמיר בלבן

השב
User Avatar
itzhak
starstarstarstarstar
ינואר 16, 2024 בשעה 19:50

ערב טוב , הכנתי את העוגה אולם החלק העליון נאפה ומתחתיו הכל נוזלי השוקולד הבננות הכול , מדוע קרב כך והאם ניתן לעשות משהו בנידון. תודה וערב קסום ושקט

השב
User Avatar
דרשן
starstarstarstarstar
ינואר 16, 2024 בשעה 19:55

ערב טוב , הכנתי את העוגה נוטלה בננות אולם החלק העליון נאפה ומתחתיו הכל נוזלי השוקולד הבננות הכול , מדוע קרב כך והאם ניתן לעשות משהו בנידון. תודה וערב קסום ושקט

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:23 am

אני חושבת שאולי התבנית שלך היתה קטנה מדי ולכן היה קשה לעוגה להיאפות , בגל מקרה אם מקרה כזה חוזר על זה עצמו 1.עדיף לא למלא יותר מ 3/4 תבנית (תמיד אפשר לאפות את מה שנשאר בתבנית קטנה ליד) 2. לכבות בנייר אלומיניום ולאפות עד שלגמרי מוכן

השב
User Avatar
עינב
פברואר 7, 2024 at 10:16 am

אני ממש רוצה להכין. יש לי 1.5 שמנת מתוקה, עם מה כדאי להשלים את מה שחסר?

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2024 בשעה 10:32

אפשר להפוך למאפינס? אילו שינויים ידרוש? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2024 at 8:56 am

אפשר, זמן אפייה מתקצר

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2024 בשעה 14:37

שלום, אם אני רוצה להכין חצי כמות אפשר באינגליש קייק חד פעמי והאם זה ישפיע על זמן האפייה. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2024 at 9:44 am

אפשר באינגליש שימי לב לא למלא אותה יותר מ 3/4 תבנית , זמן האפייה סביב 30-35 דק

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2024 בשעה 15:25

היי כמה מעלות בתנור? מפחדת שתצנח לי...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2024 at 3:58 pm

180

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img