img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ללא גלוטן

עוגת סופלה גבינה ללא קמח

אפריל 6, 2020 | 124 תגובות

img

124 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2020 בשעה 15:36

אפשר לוותר על הלימון ? או שספציפית פה זה יקלקל

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2020 at 4:55 pm

אפשר לוותר מקוה שזה לא ישפיע מאוד על הטעם שלה, ובעיניי היא לא לימונית מדי, אולי פשוט להוריד לחצי

השב
User Avatar
חגית
אפריל 6, 2020 at 5:51 pm

נראית מעולה! כמה ביצים m (מצרך נדיר היום ) במקום L...?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2020 at 5:54 pm

תודה להוסיף ביצה

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2020 בשעה 17:06

נראה מעולה! אם אין לי קורנפלור או סוכר וניל, מה התחליפים? האם אפשר להחליף סוכר לבן בסוכר חום ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2020 at 5:25 pm

אפשר קמח תפא במקום קורנפלור לוותר על סוכר וניל, אם יש לך תמצית וניל זה יספיק אפשר סוכר חום, זה ישפיע על הצבע

השב
User Avatar
חגית זליקוביץ
אפריל 7, 2020 at 9:16 am

הי קרן, העוגה נראית מדהימה! אם אני אוהבת את הטעם הלימוני אבל לא את המרקם של הגרדת לימון, אני יכולה להמיר אותו במיץ לימון סחוט טרי? באיזו כמות?

השב
User Avatar
מילנה איסקייב
אפריל 18, 2020 at 5:08 pm

היי אם יש לי סיר ג'חנון 20 סמ זה מתאים?

השב
User Avatar
פנינה
אפריל 24, 2020 at 8:21 am

היי קרן! זו כנראה עוגת הגבינה האפויה הכי טעימה שהכנתי. כמי שאוהבת מתוק עדין, הכנתי עם כוס סוכר במקום כוס וחצי ויצא בול. הכנתי עם סיר ג'חנון מידה 20 לפי ההוראות אבל יצא מעט מימי למטה ובפנים. 1. יש לך השערה כמה תוספת אפיה אני צריכה לתת לה בפעם הבאה? 2. החלבונים יצאו לי תפוחים קרמיים ולא כמו ענן. זה אומר שנשברו? יכול להיות שבגלל זה יצא מימי? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 8:47 am

תודה! גם עניין של חלבונים שאולי התפרקו ועודה שלא רפויה עד הסוף, אפשר להבא לסנן את הגבינה הלבנה לפני שימוש זה יעזור בהפחתת נוזלים העוגה

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2020 בשעה 18:52

היי קרן! תודה רבה על המתכון! יש לי שאלה קצרה- אחוזי השומן קריטיים פה? יש לי שמנת חמוצה 9 אחוז וגבינה לבנה 5 אחוז.. מה דעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2020 at 9:13 pm

לא קריטי

השב
User Avatar
מיטל
אפריל 7, 2020 at 7:47 am

תודה! עוד שאלה- באיזו תבנית את ממליצה להשתמש למים ולאיזה גובה המים צריכים להגיע?

השב
User Avatar
מיטל מ
אפריל 7, 2020 at 7:47 am

תודה! עוד שאלה- באיזו תבנית את ממליצה להשתמש למים ולאיזה גובה המים צריכים להגיע?

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2020 בשעה 19:39

וואו נראת סוף! כמה קריטי אם אני משתמשת בשמנת 10% וגבינה 5%?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2020 at 9:12 pm

לא קריטי

השב
User Avatar
דורין
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2020 בשעה 20:23

היי, אפשר להשתמש בגבינה לבנה 5% במקום 9?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2020 at 9:12 pm

גן

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 01:10

שלום מסקוטלנד הרחוקה! עשית חשק וגמלה בלבי ההחלטה להכין. הבעיה היא שאין לי פה גבינה לבנה, לא בטוחה שהם בכלל שמעו על הקונספט פה בבריטניה. איזו גבינה יכולה להתאים במקום? חתיכת אתגר..

השב
User Avatar
מארי
אפריל 7, 2020 at 6:17 am

היי ניצן, אני בארה"ב ומשתמשת פה ביוגורט יווני Greek yogurt או יוגורט איסלנדי icelandic skyr שניהם מאוד דומים בטעם ובמרקם לסקי. מקווה שעוזר חג שמח

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 8:01 am

ודה מארי על התגובה לניצן, חג שמח

השב
User Avatar
חן
ינואר 19, 2021 at 7:42 am

בס"ד ניראה מדהים אם אני יכין את העוגה בתבנית בינונית (105) בתור בסיס לעוגת קרם (הכוונה שלי שתיהיה נמוכה), העוגה תיהיה טעימה ואורירית, ותיצא טוב? מחכה לתשובה בתודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 8:03 am

אני חושבת שריקוטה תוכל להוות תחליף

השב
User Avatar
לימור
מאי 9, 2021 at 9:42 pm

הי, אני מתגוררת באנגליה מזה שנים, והמקבילה לגבינה לבנה היא או: Fromage Frais, רק שהיא עם כמעט 0% שומן, או שאני משלבת בין מסקרפונה, שמנת חמוצה ו Quark, או ריקוטה. חשוב מאד להניח אותן על מסננת לפחות חצי שעה לפני נערבוב, כדי שיגיעו נוזלים, ואז העוגה תצא נוזלית בחלקה. אני גם מוסיפה 3 כפות אינטרנט פודינג וניל, מה שמעניק לעוגה טעם גלידה עדין.

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 02:07

יש מצב לותר בכלל על הקורנפלור ולא להחליף בכלום? אולי להחליף גביע של 9 אחוז בגבינת שמנת בשביל היציבות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 8:02 am

העוגה תיפול בלי הקורנפלור אפשר להחליף בקמח תפוחי אדמה או באינסטנט פודינג וניל, ואז להוריד את הוניל והסוכר וניל..

השב
User Avatar
טל
אפריל 8, 2020 at 8:00 am

מכינה לערב חג את העוגה הזו! תוכלי לפרט על החלק של הריפוד ברצועות? במה להשתמש לשם כך, ואיך עושים את זה? תודה!

השב
User Avatar
Magali
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 06:37

יש לי תבנית 26.... העוגה תהיה נמוכה מדע? שווה לנסות אותה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 7:57 am

לא בטוח שהיא תצא מאוד נמוכה, את יכולה גם להוסיף מעליה קרם וניל או קצפת בהגשה זה יגביה אותה

השב
User Avatar
ברק
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 09:09

זאת האחת שלי לחג, ניתן להכין בתבנית מרובעת 22*22 ?

השב
User Avatar
חגית זליקוביץ
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 09:14

הי קרן, העוגה נראית מדהימה! אם אני אוהבת את הטעם הלימוני אבל לא את המרקם של הגרדת לימון, אני יכולה להמיר אותו במיץ לימון סחוט טרי? באיזו כמות?

השב
User Avatar
מיכאל בן יעקב
אפריל 25, 2020 at 5:09 pm

בתור חולה עוגות גבינה, אצייןשהעטדה נראית סוף, אבל לכולן יש את אותה מגקעת. פשוט מתוקות בטירוף. זה תמיד מאוד מאוד מפריע לי. האם ניסית או שמעת על מישהו שניסה עם חצי מכמית הסוכר ומה היתה התוצאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 25, 2020 at 6:44 pm

לסוכר יש תפקידים נוספים פרט למתיקות, ברגע שמורידים כמות סוכר העוגה לא תעלה לגובה הרצוי, וכך לא תצא אוורירית, אפשר להוריד 1/4 כוס ולא יותר

השב
User Avatar
ברק
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 09:18

היי קרן האם ניתן לעשות בתבנית מרובעת 22*22?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 9:41 am

בטח

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 14:57

היי לא הבנתי מזאת אומרת מרפדים בדפנות ברצועות עבות שיעברו את שולי התבנית בתחילת ההסבר להכנת העוגה?..

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 3:09 pm

הי חן הכוונה שרצועות נייר האפייה יהיו עבות ויציצו מעל התבנית אם במקרה הבלילה עולה למעלה שלא תנזל

השב
User Avatar
מגלי
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 17:36

עוד שמהו... יש לך המלצה (אם מתאים לדעתך) לאיזה רוטב פירות יער כדי להגיש ליד... (העוגה שלי בתנור)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 7:30 pm

לבשל קצת פירות יער על הגז עם קצת סוכר טיפי מים וטיפה מיץ לימון ולצנן ... זה ממש פשוט

השב
User Avatar
חמוטל
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 21:49

הי האם אפשר להחליף גרידת לימון בתפוז (שונאת עוגות לימוניות) תודה וחג שמח!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 11:49 pm

אפשר אין בעיה ואפשר גם לוותר

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אפריל 8, 2020 בשעה 13:51

היי, אז העוגה בתנור ברגעים אלה ממש:) החלק העליון נראה שקצת נשרף. רציתי לוודא שהבנתי נכון, והופכים את העוגה? (היא לא תישבר?, איך עושים את זה? ) תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2020 at 1:51 pm

הופכים אחרי צינון מלא וקירור במקרר של כמה שעות פשוט להניח צלחת גדולה מעל ולהפוך בזהירות

השב
User Avatar
נעמי
אפריל 9, 2020 at 10:51 pm

כמה שאלות .. האם אפשר להכין את העוגה בתבנית חד פעמית? מפחדת שחד פעמי יידבק ולא אצליח להפוך... כתבת שלא אופים בטורבו .. אז במה כן? ואחרונה.. העוגה תשרוד נסיעה של שעה? (אחרי התייצבות של רק שעה במקרר..). תודה רבה !!

השב
User Avatar
רוני ברנר
starstarstarstarstar
אפריל 8, 2020 בשעה 23:39

יצא פשוט מושלם! חבל שאי אפשר להעלות תמונה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2020 at 7:50 am

משמח ממש תודה רבה

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2020 בשעה 12:33

ניתן להחליף את הקורנפלור במשהו אחר? קמח תפוחי אדמה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2020 at 12:38 pm

קמח תפא או אינסטנט פודינג וניל

השב
User Avatar
Shani
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2020 בשעה 20:56

אפשר 4 ביצים גדולות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2020 at 9:45 pm

4 גדולות גודל L? או 4 גדולות גודל XL לא ציינת

השב
User Avatar
שני
אפריל 10, 2020 at 10:53 pm

4 גדולות Large תודה ! :)

השב
User Avatar
אפרת מזור
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2020 בשעה 00:00

תודה קרן העוגה מאוד טעימה וקלה להכנה, הוראות האפיה מאוד מדוייקות והעוגה נראית נפלא.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2020 at 12:04 am

תודה אפרת

השב
User Avatar
חלי
אפריל 11, 2020 at 10:51 am

העוגה נראית מעולה קרן ואני רוצה להכין אותה אבל אין לי שמנת חמוצה. יוגורט יכול להחליף אותה ? שמנת מתוקה ? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2020 at 11:13 am

יוגורט מכיל יותר נוזלים ואני לא ממליצה, לגבי שמנת מתוקה לא ניסיתי, את יכולה להמיר בעוד גבינה לבנה

השב
User Avatar
חלי
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2020 בשעה 11:21

תודה רבה על התשובה הזריזה

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2020 בשעה 16:21

העוגה ממש צנחה לי במחצית .... למה זה קרה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2020 at 5:28 pm

אולי לא הקצפת מספיק את החלבונים לקצף יציב? חשוב מאוד.

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2020 בשעה 07:20

ראשית את מהממת ואני אוהבת את כל המתכונים שלך אחד אחד. שנית לא צולח לי עם עוגות גבינה ולכן שואלת: אחרי 20 דק על 200, עוד שעה בתנור ולכבות או לחכות לצבע מסויים מלמעלה? בסיר ג’חנון קטן. תודה רבה. *תנור חדש וה160 הוא אכן 160

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2020 at 8:03 am

תודה ! אחרי שעה תבדקי שהיא רוטטת מעט במרכז ולא יותר מזה ואז לכבות ולהשאיר בתנור, אם נראה לך שהיא צריכה עוד זמן תני לה. חשוב גם להקציף חלבונים לקצף יציב.

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2020 בשעה 13:03

היי קרן! מתכננת להכין את העוגה, אבל אין לי שמנת חמוצה בבית.. ניתן להחליף במשהו אחר? עוד גבינה/יוגורט/שמנת מתוקה? תודה רבה!!

השב
User Avatar
שרה
דצמבר 28, 2020 at 2:46 pm

היי קרן אפשר לשים בתחתית העוגה עוגיות מרוסקות?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2020 at 7:16 am

בטח שאפשר וזה ייצא מעולה

השב
User Avatar
liz wienlager
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2020 בשעה 13:20

שלום ותודה על המתכון:) שאלה לי אליך ההקצפה של ההביצים פעמים כמה אני קוראת כמה פעם ביצים כי רשום רק 5 ביצים ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2020 at 4:02 pm

לא הבנתי את השאלה תכתבי ברור

השב
User Avatar
אפרת
מאי 12, 2020 at 9:30 am

העוגה נראית מדהימה! תודה!! אם אופים בתבנית קטנה יותר (פס) משך האפיה משתנה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2020 at 9:34 am

תלוי בגודל הפס ואם את משנה משהו בכמויות

השב
User Avatar
הילה סלע
starstarstarstarstar
מאי 11, 2020 בשעה 01:44

איזה עוגה מעולה!! הכנתי את העוגה אתמול לי ולמשפחתי לכבוד יום האם הבינלאומי - אסון נוראי! אי אפשר להפסיק לאכול מהעוגה הזאת. כל כך טעימה וקלה אוורירית. מתכון אליפות תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 6:56 am

איך אני שמחה, היא בת בית אצלינו

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 05:16

סליחה על השאלה - לא חסר שומן כלשהו? מרגרינה? חמאה ? משהו? יש לי מתכון ממש זהה (פרט לכך שלא קיימת גרידת לימון ויש לעוגה גם קרם של אינסטנט) ויש בו 200 גרם מרגרינה. זו עוגה שאני מאד מאד אוהבת ותמיד מצליחה. ועוד שאלה קטנה - השימוש בסיר הג׳חנון הוא פשוט במקום תבנית או שנדרש לעשות איתו משהו מיוחד? תודה על הכל ותענוג להריח את כל דפי האתר שלך.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 7:38 am

תודה סיר ג’חנון היה בשביל הגובה תרגישי חופשי להשתמש בתבנית עגולה אחרת, גובה התבנית ישפיע על גובה העוגה. לא חסר שומן במתכון

השב
User Avatar
א
starstarstarstarstar
מאי 24, 2020 בשעה 21:30

שלום, נראה מעולה, אם אני מרפדת בנייר אפיה , הוא צריך להיות משומן בחמאה או ניתן בתרסיס שמן? בסיר ג'חנון

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 10:54 pm

שמן אחלה

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 20:56

האם אפשר להמיר את הגבינה בגבינת שמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:25 am

היא תצא מאוד כבדה ולא חושבת שהיא תתפח באותה מידה

השב
User Avatar
מרוצה אחת
starstarstarstarstar
מאי 31, 2020 בשעה 16:08

יצאה מ ד ה י מ ה, אורירית ונימוחה ללא גרגריות של ביצה, היה יותר מידי בליל לתבנית 22, החלפתי באמצע לתבנית 24 והבליל הגיע לקצה . כפי שיעצת השארתי שוליים של נייר אפיה בגובה של 2.5 ס"מ מעל קצה התבנית הופתעתי שהעוגה תפחה עד לקצה הנייר, בתהליך ההתקררות היא חזרה לאט לאט לממדים הראשוניים אבל היתה אורירית וגבוהה. שמתי נייר אפיה מבפנים ונייר כסף מבחוץ ובכל זאת היתה מעט רטיבות שחילצתי אותה, שלא הפריע אבל גרמה לי לא להגיש את העוגה הפוכה כפי שהמלצת, נראה לי שצריך לאפות אותה בתבנית שלא מתפרקת. עברתי על הרבה מרשמים של עוגה אפויה ברוח הסופלה היתה לי אינטואציה שיש פה דיוק ולא יותר מידי קורנפלור או קמח גם בצילום ניתן לראות את המרקם שהוא אורירי ונימוח ולא גומי או יבש פירורי, הימרתי נכון ! אנשים אמרו בבראנץ שבועות שזו הכי טובה שלהם "אבאר", אז תודה !

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2020 at 4:35 pm

משמח מאוד תודה!

השב
User Avatar
שפרה חילאי
starstarstarstarstar
יוני 18, 2020 בשעה 19:32

הי, חשבתי להכניס כמה דובדנים בעוגה לפני האפייה כמובן, מה דעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2020 at 8:40 pm

אפשר אבל לא הרבה קצת פוחדת שהם יגירו נוזלים שישפיעו על מרקמה

השב
User Avatar
טליה
דצמבר 6, 2020 at 9:43 pm

היי:) נראה ממש טוב רק לא הבנתי לגבי התבנית בתנור .. אי אפשר לשים פשוט בתחתית התנור תבנית עם מים חמים? או שתבנית העוגה חיבת להיות בתוך תבנית של מים... כמה מים? והאם תבנית חדפ מכסף זה יהיה טוב:)

השב
User Avatar
MOR
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 11:07

שלום קרן, אתחיל בזה שאני מכינה עוגת גבינה כל חמישי לכבוד שבת קודש וחברה הכירה לי את האתר שלך והמתכון הראשון שמשך אותי זה כמובן העוגה הזאת. הכנתי אותה וברצוני להחמיא לך שהטעם שלה מאוד טעים ומיוחד ואפילו קצת שובר שגרה.. הכנתי אותה בתבנית עגולה חד פעמית עם השוליים הגבוהים, שימנתי והנחתי אותה בתוך תבנית התנור עם מי ברז כמו שרשמת בגובה המתאים. הוצאתי אותה מהתנור כשהיא הייתה רוטטת, שחומה וסדוקה כמו שצריך (אח"כ היא הסתדרה כשהתקררה), הכנתי לה ציפוי קצפת במתיקות עדינה שזה מאסט מבחינתי, הכנסתי ללילה שלם ובבוקר כשטעמנו ממנה היא הייתה מעולההה בטעם אבל התבאסתי שכל החלק התחתון שלה פשוט לא היה אפוי ולא ניתן אפילו היה להוציא אותה את חתיכת המשולש בשלמות מהתבנית. ולכן שאלתי היא - איך באמת אפשר לדעת האם העוגה מוכנה??? כי הלכתי לפי הזמן שכתבת וזה ברור שזה לא התאים לתנור שלי.. ודבר נוסף שתהיתי, אולי זה בדיוק החלק התחתון שנגע במים בתבנית? אולי עדיף פעם הבאה למקם את תבנית עם המים בתחתית התנור? כמו שאני בדר"כ עושה עם עוגות גבינה אחרות.. כי ברור לי שאני רוצה לעשות את העוגה הזו שוב.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:39 pm

אני חושבת שעשית הכל לפי מה שכתוב ואולי הבעיה טמונה דווקא בגבינה הלבנה, לכן אני ממליצה להבא לסמן תחילה את הגבינה הלבנה בחיתול לפחות לשעה לפני שימוש

השב
User Avatar
לאל
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2021 בשעה 09:02

בוקר טוב, אני יודעת שענית כבר שלא ניתן, אבל יש לי בחג אנשים עם תזונה קטוגנית, אז האם אפשר קמח שקדים, במקום קורנפלור או האם גבינות שמנות יותר יעזרו? אפילו לסנן לפני כן... והאם סוויטנגו (תחליף סוכר) יכול לעבוד? יודעת שלא התנסית, אבל על פניו, המרקם הוא כשל סוכר ולא נוזלי. תודה וחג שמח! לאל

השב
User Avatar
רענן
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2021 בשעה 19:36

קרן (מוזר לי להשתמש בשם כאילו מכירים ;) אני בדרך כלל נחבא אל הכלים ולא כותב (למרות שהפנטזיה גם לחלוק מתכונים ממקומות שונים בעולם קיימת), אבל הפעם מרגיש שחייב לכתוב. המתכון פשוט מעולה. העוגה פשוט מצויינת. באמת שבין עוגות הגבינה האפויות הטובות שיש. אני הורדתי לכוס ורבע סוכר, ולטעם האישי שלי זה בהחלט מספיק. פרט לזה, שום שינוי, כי מושלם לא משנים. תודה רבה על עוד מתכון נפלא.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2021 at 10:17 pm

איך אני שמחה שכתבת לי! תודה רענן

השב
User Avatar
יפעת דוד
starstarstarstarstar
מאי 9, 2021 בשעה 17:27

היי קרן, אם אני בכל זאת רוצה את העוגה המדהימה הזו ללא סוכר, באיזה תחליפים אוכל להשתמש?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2021 at 8:08 pm

אני יודעת שיש כל מני תחליפים כגון סוויטאנגו מאמינה שיעבוד אחלה

השב
User Avatar
סימונה
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2021 בשעה 09:18

עוגה מעלפת ! מאז שהכנתי פעם ראשונה - כל הזמן מבקשים שאכין . טעימה , עדינה ולא כבדה . איזה כיף. תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2021 at 10:49 am

כמה כייף לשמוע תודה סימונה

השב
User Avatar
אלינור
מאי 26, 2022 at 9:15 am

האם אפשר להקפיא לכמה ימים אחרי ההכנה?

השב
User Avatar
אמילי
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2022 בשעה 16:57

נראית מעולה! מסיבות בריאותיות אחותי לא יכולה לאכול גבינה לבנה (הרבה נתרן). חושבת שאפשר להמיר בריקוטה? ולהשתמש בשמנת חמוצה שמנה יותר? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2022 at 2:04 pm

אפשר לגמרי

השב
User Avatar
Sapir
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2022 בשעה 10:37

במה אפשר להחליף את הגבינה והשמנת כדי שלא יהיה חלבי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2022 at 2:00 pm

זו עוגת גבינה , עוגות גבינה הן חלביות

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
מאי 25, 2022 בשעה 21:48

האם ניתן להכין ולהקפיא לכמה ימים לפני שאוכלים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2022 at 10:20 am

פחות מומלץ להקפיא סופלה

השב
User Avatar
ניני
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2023 בשעה 20:18

היי קרן קודם כל - תודה רבה על המתכון שאלה - אפיתי את העוגה היום, עשיתי ממש לפי השלבים הכל והיה נראה מושלם, עד שבשלב הסופי כשמשאירים את העוגה בתנור להצטננות עם דלת טיפה פתוחה - יצאו הנוזלים מהעוגה ממתחת לתבנית (אפיתי בתבנית קפיץ, והתבנית עם המים הייתה למטה, כלומר תבנית עוגה ומים לא נגעו אחת בשני) נוזל שומני כזה , איפה טעיתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2023 at 5:47 pm

לפעמים זה קורה מנוזלים שיש בגבינה, אז מקסימום להבא לסמן את הגבינה כמה שעות קודם

השב
User Avatar
נדין
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2024 בשעה 02:21

היי קרן! יש לי בבית רק ביצים XL האם אני כולה לשים 4 במקום 5? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2024 at 2:19 pm

כן

השב
User Avatar
נועה נוריאל
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2024 בשעה 11:54

הי קרן תודה על כל המתכונים המושלמים שמככבים אצלנו כל ארוחה רציתי לשאול העוגה הזאת פעם שנייה נוחתת לי אחרי שהיא מחכה בתנור שהיא מתקררת מה הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2024 at 1:29 pm

יש הרבה סיבות לנחיתת עוגת גבינה לא תמיד יודעת להגיד מה היתה אצלך הבעיה, אבל קרם וניל מעל תמיד יפתור בעיות גובה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img