img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

עוגת פרג ושמנת חמוצה

פברואר 7, 2020 | 34 תגובות

img

34 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
שולה
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2020 בשעה 09:59

הי קרן תודה על אתר מקסים ומאוד מזמין. כמה אבקת אפיה לא נירשם במצרכים תודה . שולה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2020 at 2:49 pm

תודה שולה באמת נשמט בטעות ועכשיו תוקן 1.5 כפיות

השב
User Avatar
ברק קדמי
יולי 30, 2020 at 1:33 pm

טוב הכנתי והיא עוגה הורסת!

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2020 at 3:18 pm

אתה הורס

השב
User Avatar
דגנית
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2020 בשעה 12:03

היי קרן, יש לך טעות הדפסה במתכון, סוכר מופיע פעמיים וכמה אבקת אפיה? היא נשמטה מרשימת המצרכים

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2020 at 2:50 pm

תודה רבה, תוקן פעם אחת סוכר ו 1.5 כפיות אבקת אפייה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2020 בשעה 13:08

פעמיים 3/4 כוס סוכר? מניחה שזו טעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2020 at 2:51 pm

כן! תודה על תשומת הלב

השב
User Avatar
איילת צימרמן
פברואר 7, 2020 at 5:55 pm

היי קרן יקרה, האם ניתן להחליף את השמנת החמוצה ביוגורט?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2020 at 7:38 pm

כן בטח

השב
User Avatar
shacari moshe ממליץ מקומי בנהריה ובגליל המערבי
דצמבר 17, 2020 at 9:48 pm

שלום. האם אפשר להחליף את סוג הקמח והסוכר בסוג אחר ?

השב
User Avatar
הד
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2020 בשעה 14:33

הי קרן, ראשית, אני ממש שמחה כל פעם לפתוח את הבלוג הנפלא שלך. כיצד ניתן להשרות 100 גר' פרג ב3 כפות חלב? יתכן וישנה טעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2020 at 2:52 pm

לערבב היטב רק שיספוג את החלב קצת

השב
User Avatar
הד
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2020 בשעה 14:37

הי קרן, ראשית תודה על הבלוג הנפלא שלך, נהנית להכין את מתכוניך כל פעם מחדש. האם יתכן ויש טעות במתכון? כיצד ניתן להשרות 100 גר פרג ב3 כפות חלב?

השב
User Avatar
אור
פברואר 7, 2020 at 6:06 pm

היי קרן, יש לך רעיון איך להפוך את זה לפרווה ועדיין לשמור על הטעם הטוב ואיכות?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2020 at 7:38 pm

אפשר מיץ תפוזים במקום שמנת חמוצה

השב
User Avatar
שלי
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2020 בשעה 19:16

תודה רבה העוגיות שלך נפלאות, מחסלים אותן מהר. מאד אוהבת פרג אדאג בקרוב לקנות פרג טחון טרי. שבת שלום :)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2020 at 7:39 pm

תודה. שבת שלום ♥️

השב
User Avatar
שלי
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2020 בשעה 19:19

סליחה, זה הספלר מתקן כל פעם לעוגיות ואני לא שמה לב :)

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2020 בשעה 11:27

כרגיל הכנתי מיד כשפרסמת, וכרגיל יצאה מעולה! תודה רבה על המתכון. אם כי אצלי משום מה הפרג לא שקע לתוך העוגה... יש לך רעיון למה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2020 at 11:42 am

נשאר למעלה? הייתי שמחה לראות תמונה :-)

השב
User Avatar
דנה
פברואר 8, 2020 at 9:19 pm

אצלם בפעם הבאה לפני שתתחסל :)

השב
User Avatar
פנינה גואטה
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2020 בשעה 14:25

היי קרן יקרה...אפיתי לא מעט מהעוגות הכחושות יצאו נפלא. ..ממש הרגע הוצאתי מהתנור עוגת פרג ושמנת חמוצה ..היתי צמודה למכון אלא שהעוגה כאילו נחצתה לאורך.. מה לא עשיתי נכון.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 26, 2020 at 3:56 pm

הי זו תופעה שכיחה בעוגות בחושות, אני אוהבת את הסדקים האלו. זה יכול לקרות מחום תנור גבוה מדי או תבנית שלא מתאימה או פיזור לא אחיד של אבקת אפייה וכו... תהני מזה :-) אבקת סוכר וזהו

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2020 בשעה 14:45

היי קרן תודה על המתכון הנפלא(: האם אפשר להוריד בכמות הדבש? או שזה עלול להרוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 12, 2020 at 2:57 pm

לא ניסיתי בלי והיא לא עוגה מאוד מתוקה אז אם את רוצה להוריד את הדבש תוסיפים סוכר או סוכר חום במקום

השב
User Avatar
Ran
starstarstarstarstar
יולי 24, 2020 בשעה 10:24

כתוב במתכון ״1 סוכר וניל״ - למה הכוונה? כפית / כף / שקית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2020 at 2:39 pm

שקית

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2020 בשעה 16:03

היי קרן..האם אפשר להחליף אבקת אפייה בסודה לשתייה?אם כן,מה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2020 at 9:17 pm

1/2 כפית אבקת סודה על כפית אבקת אפייה

השב
User Avatar
דריה
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2020 בשעה 14:24

שוב אני! אפשר להכפיל את כמות הפרג? (פשוט ממש ממש ממש מכורה!) כלומר 200 גר' פרג ו-6 כפות חלב רותח... אבל אותה כמות תערבות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2020 at 6:03 pm

אין לי מושג האמת לא ניסיתי

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2020 בשעה 20:50

היי קרן, האם אפשר להחליף דבש במייפל טבעי?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2020 at 9:29 pm

כן בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img