img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכוני פרווה

עוגת קראנצים קינמון פרווה!

יוני 6, 2023 | 79 תגובות

img

79 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
יוני 6, 2023 בשעה 11:42

היי לא רשמת כמה קינמון

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2023 at 12:04 pm

2 כפות

השב
User Avatar
Alona
ינואר 28, 2024 at 2:21 pm

יצא פשוט מעולה! מתכון מדויק וטעים

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
יוני 6, 2023 בשעה 14:39

היי חשבתי שזה קקאו. אפשר עם קקאו? תודה

השב
User Avatar
צילה
starstarstarstarstar
יוני 6, 2023 בשעה 15:08

נראה מעולה! חייבת לכתוב שכל מתכון שלך שהכנתי יצא מדהים! תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2023 at 5:36 pm

תודה צילה

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
יוני 6, 2023 בשעה 16:07

נראה סוף!! אלופה! מאיפה התבנית ? לא נדבק מבחינת ניקוי הכוונה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2023 at 5:35 pm

אחלה תבנית אמייל זמינה בחנות און ליין של רון יוחננוב

השב
User Avatar
שירה
ינואר 27, 2025 at 11:56 pm

היי:) אם אין קערת מיקסר עובד גם במיקסר ידני?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2025 at 8:14 am

מיקסר ידני לא, אבל אפשר ללוש עם הידיים את הבצק

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
יוני 6, 2023 בשעה 16:48

האם אפשר בתבנית יותר קטנה של 24 או 26 ?במידה וכן, מה הכמויות הנדרשות.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2023 at 5:35 pm

לא לעשות שינוי בכמויות, אם יש שאריות לאפות אותן בנפרד

השב
User Avatar
ליאת
אוקטובר 28, 2023 at 8:49 pm

הבצק לא יצא לי, אולי כי הוספתי מים חמים? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2023 at 8:56 pm

חמים רותחים?

השב
User Avatar
מאיוש
פברואר 16, 2024 at 4:50 pm

מתכון מנצח! קל פשוט ומושלםם בטעם! מעיף את הבית בניחוחות חא נורמאליים של קינמון. מעדן!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2024 at 9:27 am

תודה מאיוש!

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
יוני 6, 2023 בשעה 17:36

אם אין לי את הספריי בטעם חמאה.. אני יכולה ספריי שמן רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2023 at 5:38 pm

ברוררר

השב
User Avatar
שושקה
starstarstarstarstar
יוני 7, 2023 בשעה 00:00

הי, ואם רוצים לא פרווה, מה כמויות החמאה שצריך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2023 at 5:53 pm

לבצק 100 גר

השב
User Avatar
בועז
starstarstarstarstar
יוני 7, 2023 בשעה 05:48

בא לי לאפות עוגה כזו עם פרג, איזו מלית אני צריך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2023 at 8:56 pm

לכתוב באתר עוגת שמרים פרג ולקחת משם את המלית

השב
User Avatar
רונית
יולי 13, 2023 at 2:38 pm

היי קרן יקרה, את מלכת האפיה ומצאתי את עצמי כל השבוע אופה ממתכונייך המהממים! אני רוצה להכין כמות כפולה ממתכון זה, האם מומלץ להכפיל כאן כמויות? תודה מראש ותודה בכלל על שפע מתכוני זהב טעימים.

השב
User Avatar
יעל
יוני 20, 2024 at 9:34 am

אם אין לי סוכר חום בהיר? רק לבן וחום כהה...

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2024 at 11:02 am

חום כהה אחלה וגם הלבן

השב
User Avatar
אבלין
starstarstarstarstar
יוני 7, 2023 בשעה 18:25

180 מעלות בתוכנית טורבו/רגיל?? תודה כל המתכונים שלך אליפות,תודה לך

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2023 at 8:54 pm

תודה, חום עליון תחתון

השב
User Avatar
פנינה
ינואר 24, 2024 at 3:27 pm

אם יש לי בייצים גודל m כמה בייצים לשים

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2024 at 6:44 pm

2

השב
User Avatar
ליעד
מאי 24, 2024 at 3:41 am

היי קרן תודה על כל המתכונים המושלמים שלך אין לי את הספריי של פאם ומאוד רוצה להכין את העוגה מחר בבוקר לשבת אם אפשר להשתמש בשמן ונטורינה במקום הספריי? כדי שתהיה פרווה, ומה הכמות בערך?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2024 at 6:51 am

אפשר בטח פשוט למרוח אני לא יודעת להגיד כמויות

השב
User Avatar
אריאלה חן
starstarstarstarstar
יוני 7, 2023 בשעה 20:35

בכל זאת רוצה להכניסחמאה במקום שמן מה היחס בין חמאה לשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2023 at 8:54 pm

100 גר׳חמאה

השב
User Avatar
שמש
starstarstarstarstar
יוני 8, 2023 בשעה 18:32

היי את השתמשת בחלב סויה או מים? פוחדת שהחלב סויה ייתן טעם לוואי כי אני לא אוהבת חלב סויה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2023 at 6:39 pm

אין לו טעם לוואי לא מרגישים טעם ואפשר מים

השב
User Avatar
הילה
יוני 8, 2023 at 9:35 pm

אפשר להשתמש בחלב שקדים במקום חלב סויה?

השב
User Avatar
מאיה בית-און מכאני
יוני 9, 2023 at 11:11 am

עוגה משלמת. וואווו אמאלה ואבאלה כמה שהיא טעימה... חוסלה כמעט מייד. חחח

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
יוני 8, 2023 בשעה 18:54

היי, נראה מצויין אפשר מלית קקאו בבקשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2023 at 12:11 pm

לכתוב במנוע חיפוש באתר עוגת רוגעלך מבולגנת ולקחת את המלית משם

השב
User Avatar
ריף
starstarstarstarstar
יוני 8, 2023 בשעה 21:25

היי, אפשר להכין מזה צורה של קינמוניות? תודה רבה וסופ"ש נעים

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2023 at 12:11 pm

אין בעיה להשתמש בבצק לכל צורה או סוג של עוגת שמרים אחרת

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
יוני 29, 2023 בשעה 09:32

האם אפשר לאפות יום לפני ההגשה? כלומר, האם העוגה תהיה טובה יום לאחר ההכנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2023 at 1:42 pm

תעטפי אותה היטב בנייולן נצמד אחרי שמצטננת ואז למחרת אפשר מעט לחמם

השב
User Avatar
ענבל
יולי 1, 2023 at 9:17 pm

הכנתי ויצא מעולה! גם יום אחרי! תודה רבה. עוגה נפלאה.

השב
User Avatar
אלונה
starstarstarstarstar
יולי 5, 2023 בשעה 13:03

הכנתי ויצאה מדהימה!!!! אחת העוגות הטובות

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2023 at 8:09 am

תודהההה

השב
User Avatar
עופרה לוי
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2023 בשעה 17:08

שלום וברכה קרן תודה רבה על מתכונים ניפלאים רציתי לדעת האם ניתן להקפיא עוגות שמרים ואם כן האם לפני אפיה או לאחר אפיה ? אשמח לעצות בכללי לגבי הקפאה של עוגות עוד מעט חגים והזמן דוחק תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2023 at 8:17 pm

אפשר להקפיא לפני אפיה ואחכ להפשיר, להתפיח ולאפות ואפשר להקפיא אחרי אפייה

השב
User Avatar
אוסי
יולי 10, 2024 at 10:55 pm

בלי ספריי בטעם חמאה פשוט שמן רגיל בבקבוק ספריי גם יצא טעים?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2024 at 8:53 am

כן

השב
User Avatar
שושני שמרים קרם שקדים ושוקולד פרווה - נשואה למאפייה
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2023 בשעה 12:29

[…] רגע לפני כיפור ואני מקבלת ככ הרבה הודעות להכנת שמרים פרווה, אז היום הכנתי בצק מעולה מהאתר של שמרים קינמון פרווה […]

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2023 בשעה 13:05

היי:) אין לנו מיקסר, אפשר גם ידנית ללוש?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2023 at 7:43 am

בטח

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2024 בשעה 20:42

הי קרן, תודה על מתכונים מהממים!! ❤️ כמה זמן הבצק יכול לשבת במקרר בהתפחה? אפשר יותר מיום? מה המקסימום?

השב
User Avatar
הדר
ינואר 21, 2024 at 8:47 pm

הכנתי את הבצק ביום שישי בלילה.. עדין רלוונטי?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2024 at 11:45 am

עד 24 שעות כן

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2024 at 11:46 am

תריחי אותו ואם הוא סבבה תשתמשי

השב
User Avatar
הדר
ינואר 22, 2024 at 1:41 pm

תודההההה ❤️❤️

השב
User Avatar
אביה אסתר באומס
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2024 בשעה 19:23

לא יצא לי קראנצי ? מה יכול להיות שפיספסתי .. והבצק היה ממש ממש דביק אז הוספתי המון קמח יכו להיות שזה הרס?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2024 at 2:06 pm

מה הכוונה קראנצי? זה עוגת שמרים היא אמורה לצאת רכה

השב
User Avatar
בת
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2024 בשעה 22:51

הי, אחרי האפיה לשמור במקרר או בחוץ? מה מומלץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2024 at 2:59 pm

לא במקרר

השב
User Avatar
א ר
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2024 בשעה 09:12

הי קרן, הכנתי את הבצק ושמתי אותו ללילה במקרר והוא לא תפח כמעט. מה לעשות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2024 at 2:58 pm

לעבוד איתו הוא יהיה בסדר תני התפחה שנינ ארוכה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2024 בשעה 08:51

בפעם השלישית שהכנתי כבר הכפלתי כמויות. מתכון מעולה!! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2024 at 5:20 pm

תודה שרון

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2024 בשעה 15:45

האם קרן תודה על המתכון האם חייבים לשים סירופ סוכר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2024 at 5:19 pm

רצוי כי הסירופ שומר על טריות

השב
User Avatar
ליזה
starstarstarstarstar
יוני 4, 2024 בשעה 11:40

האם אפשר להכפיל את המתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2024 at 7:34 pm

בהחלט

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אוגוסט 11, 2024 בשעה 21:09

היי קרן אמא שלי מכינה קבוע את העוגה והחלטתי הפעם לנסות. האם סוכר חום דמררה טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2024 at 12:42 pm

כן בטח

השב
User Avatar
לירז
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2024 בשעה 13:01

היי קרן הכנתי את המתכון והבצק התכווץ לי כל פעם שפתחתי אותו למלבן למה זה קורה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2024 at 6:32 pm

לא נורא, זה טבעו של בצק שמרים להבא להפוך אותו כמה פעמים במהלך הרידוד עד שנפתח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img