img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

פיצה ביאנקה עם גבינת פילדלפיה

יולי 26, 2021 | 36 תגובות

img

36 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
יולי 26, 2021 בשעה 11:18

הבצק לא צריך להיות בחוץ קצת לפני הפתיחה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2021 at 6:19 pm

כפי שכתוב, מקרר בקיץ או בחוץ בחורף, אין צורך שיעמוד בחוץ א היתה התפחה במקרר אבל אפשר אם מרגיש לך יותר נח לעבוד איתו ככה

השב
User Avatar
רחל
אוקטובר 9, 2021 at 10:41 am

האם אפשר להקפיא את הבצק? והוציא באותו היום( לאפייה בטאבון?

השב
User Avatar
יוליה
starstarstarstarstar
יולי 26, 2021 בשעה 12:09

היי , קודם כל מטורפת על המתכונים שלך!! אשמח לדעת כמה זמן צריך ללוש את הבצק

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2021 at 6:19 pm

תודה! 8-12 דק׳

השב
User Avatar
רעות
יולי 31, 2021 at 5:54 pm

ןאיפה קונים טאבון כזה?

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
יולי 26, 2021 בשעה 18:26

הפיצה נראית מושלמת ומזמן חיפשתי מתכון לפיצה ביאנקה. האם יש תחליף לגבינת פילדלפיה מטעמי כשרות?

השב
User Avatar
רעות פרץ
starstarstarstarstar
יולי 26, 2021 בשעה 19:16

היי שאלה. האם אפשר לעשות את הבצק ידנית?

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
יולי 26, 2021 בשעה 22:28

נראה מעולה. יש לך המלצה לטאבון?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2021 at 9:50 pm

לי יש בבית רוקבוקס של 450 OVENS

השב
User Avatar
עדו קטן
starstarstarstarstar
יולי 27, 2021 בשעה 08:48

מה לגבי התפחה קצרה יותר? ברור לי שזה פחות עדיף, אבל במסגרת זמן קצר יותר מה ההמלצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2021 at 9:49 pm

אפשר להתפיח פחות אבל להוסיף יותר שמרים לבצק

השב
User Avatar
סיגלית עמגר
starstarstarstarstar
יולי 27, 2021 בשעה 10:48

נראת מצויין כמה זם מים בגרמים לבצק

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2021 at 9:47 pm

כמו מ״ל

השב
User Avatar
ענבר
אוגוסט 12, 2021 at 9:54 am

המתכון מושלם, הפיצה הכי טובה שיצאה לנו האם ניתן להקפיא את הבצק לאחר התפחה?

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
אוגוסט 5, 2021 בשעה 12:37

קרן שלום חלק מהמתכונים שלך מופיעים גם במקומות אחרים ( כמו לאשה לדוגמא) , ולפעמים יש הבדלים בין המתכון בבלוג למתכונים האחרים , לדוגמא במתכון זה כתוב כפית שמרים יבשים ובמתכון לאשה כתוב כף וחצי שמרים יבשים - ההבדל הוא גדול , מה קובע ?

השב
User Avatar
Malka Gruenberg
starstarstarstarstar
אוגוסט 8, 2021 בשעה 07:33

ואווווווווווווווו, מטורףףףףף הכנתי את הפיצה ואין מתכון יותר טוב מזה תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 8, 2021 at 11:11 am

איזה משמחת!

השב
User Avatar
נאוה כהן
ספטמבר 10, 2021 at 5:20 pm

האם השום הכרחי לבצק או שאפשר לוותר עליו?

השב
User Avatar
אדליה
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2021 בשעה 17:27

היי קרן חג שמח הכנתי את הבצק ולאחר שחילקתי לכדורים הוא לא תפח ונהייה קשה מה עשיתי לא נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2021 at 6:04 pm

לא יודעת להגיד מה השתבש אולי הוא רק התקשה בחלקו החיצוני שווה לנסות לעבוד איתו

השב
User Avatar
שוורץ בר
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2021 בשעה 22:20

היי, האם אפשר להמיר את הקמח לקמח כוסמין והכל ייצא אותו הדבר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2021 at 5:36 am

בהמרה לקמחים אחרים התוצאה תהיה שונה אפשר להמיר ולהוסיף יותר מים למתכון

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
יוני 2, 2022 בשעה 21:25

היי קרן. הבצק במקרר כבר 4 שעות אבל לא נראה שהוא תופח. זה אמור להיות כך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2022 at 10:15 pm

התפחה במקרר היא התפחה איטית ארבע שעות זה לא מספיק אם את רוצה שייתפח מהר לא להכניס למקרר

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2022 בשעה 18:45

הי קרן ראשית המתכונים שלך טעימים ומוצלחים תענוג להכין שאלה, הכנתי פיצה ללא התפחה, כמובן שהטופס יצא טעים וקריספי הבעיה שהבסיס יצא לבן מאוד איך אני משחימה שאת הבסיס? תודה לך על הכל

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2022 at 5:36 am

נסי להניח אותו על תבנית מאוד חמה של התנור או קרוב יותר לגוף חימום תחתון בתנור ולחמם את התנור לחום גבוהה

השב
User Avatar
לירן
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2022 בשעה 20:40

היי בטאבון גם על 250 מעלות? תודה

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2024 בשעה 17:21

היי קרן במה אפשר להמיר את הגבינת פילדלפיה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2024 at 10:26 am

כל גבינת שמנת אחרת

השב
User Avatar
yael
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2024 בשעה 14:22

הי קרן דבר ראשון שתדעי שאין על המתכונים שלך בעולם!!!!! כל פעם אני מנסה עוד משהו חדש ויצא מושלםםם יש לי שאלה.. אפשרי לוותר על ההתפחה השניה אחרי שמחלקים לכדורים או להתפיח פחות זמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:06 pm

אפשר להתפיח פחות זמן, ככל שמתפיחים פחות, הבצק פחות אלסטי וגמיש

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img