img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

פיתות שומשום עם כיס

ינואר 21, 2025 | 10 תגובות

img

10 תגובות גולשים

User Avatar
אורי
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2025 בשעה 19:21

מה הכוונה סיבוב הפיתה? האם הכוונה להפוך אותה?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2025 בשעה 17:07

אני יודעת שזה ממש חבל אבל האם יש דרך להקפיא ולהפשיר בצורה מוצלחת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2025 at 11:58 am

להקפיא כזה עוד טרי ואז אפשר להעביר את הפיתה קצת מתחת למים ולחמם בתור הביתי

השב
User Avatar
תהילה
פברואר 6, 2025 at 10:12 pm

ערב טוב! לא יצא לי טוב... בטוחה שבטאבון זה יוצא מושלם ומי שיוצא לה טוב זה בטח חלומי אבל רק אומרת שזה ממש לא מבטיח...

השב
User Avatar
נויה
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2025 בשעה 13:56

ניסיתי לעשות במחבת והן לא תפחו לי.. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2025 at 8:15 am

שהמחבת לא היתה מספיק חמה אולי, נסי להבא לחמם יותר וגם להתפיח את הפיתה עצמה אחרי רידוד מעט

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2025 בשעה 14:52

הי, נראה מעולה!! אפשר להכין את הבצק לילה לפני ולשים במקרר? ואם כן, כמה זמן לפני החלוקה לכדורים להוציא מהמקרר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2025 at 3:26 pm

כן בטח תוציאי שעה קודם

השב
User Avatar
Dalia
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2025 בשעה 04:09

הי, התנורלאיזה מעלות לחמם את התנור בבקשה, תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2025 at 12:50 pm

חום גבוה 230-250

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img