img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חנוכה

צ׳ורוס-הסופגניה הספרדית

נובמבר 9, 2021 | 34 תגובות

img

34 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2021 בשעה 19:36

יש אפשרות לוותר על הביצים או להחליף אותן? בשביל אופציה טבעונית

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2021 at 2:33 pm

אני מניחה שברשת יש אופציות טבעוניות אבל לצערי אין לי המלצה

השב
User Avatar
אילנית
נובמבר 14, 2021 at 10:07 am

היי יש לי מתכון מעולה, ללא ביצים. 1 כוס חלב 1כוס מים קורט מלח גרידת לימון לשפוך את כל המצרכים לסיר להביא לרתיחה. 2 כוסות קמח - להוסיף, להוריד לאש קטנה וכל הזמן לערבב עד שהבצק נפרד מהדפנות( דומה לבצק פחזניות). לכבות את האש. להכניס למכונת עוגיות ידנית עם מתכת בצורת פרח גדול. כשהשמן חם לזלף ולחתוך לאורך הרצוי בעזרת סכין.להוציא לקערה עם סוכר /סוכר וקינמון.. יוצא מוששש בהצלחה אילנית מומלץ להכפיל כמויות

השב
User Avatar
ענת
נובמבר 28, 2021 at 5:31 pm

מכינה, מראה מעולה לא כתוב כמה מלח

השב
User Avatar
טל בגלייבטר
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2021 בשעה 21:07

וואי וואי נראה מושלם!!!! הייתי בדרום אמריקה ממש עכשיו ותרתי אחר צ'ורוס...ולא מצאתי את שאהבה נפשי....נראה לי שאת משלימה לי את החלום.

השב
User Avatar
שלומית
מאי 2, 2023 at 7:22 pm

איזה מתכון מצוין! גם קל גם חומרים פשוטים וגם טעיים.. הכנתי כמות כפולה מראש והילדים חיסלו לי הכל :(

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2023 at 7:24 am

אין על צ׳ורוס :-)

השב
User Avatar
שלומית
יולי 20, 2023 at 5:27 pm

המתכון של הבצק מתאים גם לפחזניות?

השב
User Avatar
אורלי אבוגוב
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2021 בשעה 08:23

במידה ואין לי מיקסר עם גיטרה, מקסימים מיקסר יד, זה בעיה מבחינת הבצק הרבוך?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2021 at 2:34 pm

ממש לא בעיה

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2021 בשעה 11:40

אני יודעת שזה סופר מבאס, אל יש אופציה לאפיה?

השב
User Avatar
מיכל
נובמבר 23, 2021 at 10:55 pm

היי קרן , יש אפשרות להכין את הבצק בערב ולטגן למחרת בבוקר ? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2021 at 9:40 am

כן לגמרי

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2021 בשעה 14:32

סופגניה דרום אמריקאית!נראה פרפקטו קרידה!! גרסייס !!

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2021 בשעה 19:12

מה עושים אם אחרי הוספת הביצים הבלילה דלילה מידי?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2021 at 6:19 am

להוסיף קמח למיקסר ולערבב היטב, או להכניס למקרר להתייצבות

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2021 בשעה 12:09

היי קרן, נראה מדהים..האם אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2021 at 5:14 pm

לא ממליצה

השב
User Avatar
נעמי מלאכי
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2021 בשעה 12:50

עשית לי חשק!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2021 at 5:14 pm

זה הכי חשוב:-)

השב
User Avatar
מיכל לייסר
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2021 בשעה 16:30

אפשר לשמור את הבלילה במקרר ולטגן בחלוף מספר שעות ? כדאי להוציא חצי שעה לפני הטיגון או יותר ? תודה !!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2021 at 5:14 pm

אפשר לשמור במקרר ואין צורך להוציא לפני טיגון

השב
User Avatar
סהר
starstarstarstarstar
נובמבר 15, 2021 בשעה 12:48

האם אפשר להכין את הבלילה כמה שעות קודם ולטגן בזמן הארוע ? אם כן, כמה שעות ניתן לשמור בקירור. תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 15, 2021 at 8:15 pm

אפשר כמה שעות במקרר

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2021 בשעה 17:57

כמה מלח?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 1, 2021 at 11:34 am

קורט מלח הוספתי גם במתכון, תודה

השב
User Avatar
תמר
דצמבר 1, 2021 at 12:16 pm

תודה רבה! :) יצאו מעולה

השב
User Avatar
ליאורה
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2021 בשעה 17:31

זה אני או שלא רשום כמה מלח?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2021 at 1:22 pm

קורט מלח

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2022 בשעה 19:10

הי קרן. תודה רבה על מתכונים נהדרים! שאלה: שאלו וענית שאפשר בצק קודם ןלהשאיר במקרר. יש אפשרות לזלף מראש ולהשאיר במקרר? שיהיה מינימום התעסקות? או להשאיר כבר בשקית עם הצנתר ואז,רק לטגן עדיף?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2022 at 5:37 am

להשאיר במקרר שקית עם צנתר אפשר

השב
User Avatar
סיגל
נובמבר 3, 2022 at 7:50 am

תודה רבה !

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2024 בשעה 13:50

היי, המתכון נראה מעולה האם אפשר להמיר את החלב במים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2024 at 2:46 pm

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img