img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

קטאייף עם אגוזים וקינמון (גם טבעוני)

דצמבר 10, 2024 | 6 תגובות

img

6 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2024 בשעה 14:42

חג חנוכה שמח!!

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2024 בשעה 08:35

חג חנוכה שמח!!

השב
User Avatar
Libbi
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2024 בשעה 22:07

את המילוי שמים על הצד עם הבועות או על הצד המטוגן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:35 pm

הצד של הבועות וסוגרים

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2024 בשעה 08:58

תודה לך קרן האם ובאיזה שלב אפשר להקפיא? אחרי הטיגון וללא הסירופ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2024 at 5:50 pm

בכל שלב שבו זה כבר מוכן, אחרי טיגון ראשוני, אחרי מילוי, או אחרי טיגון עם מילוי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img