img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
אוכל

קציצות פראסה הכי טובות בעולם!!!

מרץ 27, 2025 | 30 תגובות

img

30 תגובות גולשים

TAG

User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2025 בשעה 21:22

היי קרן, האם אפשר את המתכון הזה לאפות כפשטידה בתנור ? ( במקום להכין לביבות ולטגן)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2025 at 2:54 pm

לא ניסיתי לדעתי קצת חסר פה קמח לפשטידה אז להוסיף קמח מצה אם זה לפסח או קמח רגיל ואפשר קצת אבקת אפייה

השב
User Avatar
נילי
מרץ 31, 2025 at 3:33 pm

לכמה קציצות מספיק?

השב
User Avatar
איריס
אפריל 5, 2025 at 6:50 am

קציצות פרטסה, האם ניתן להקפיא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2025 at 3:14 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
יפה
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2025 בשעה 09:33

במקום קמח מצה להוסיף תפוח אדמה מבושל מעוך יוצא סוף

השב
User Avatar
יובל
מאי 14, 2025 at 10:12 am

כמה תפוח אדמה?

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2025 בשעה 21:18

אשמח גם לדעת אם ניתן לאפות במקום לטגן, תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2025 at 7:33 pm

כן ב 180-200 מעלות תרססי בספריי שמן קצת את הקציצות לפני מניחה ש 20-25 דק עד שמשחים

השב
User Avatar
שרית לב
אפריל 4, 2025 at 8:10 pm

למה את לא סוחטת את הפרסה לאחר הבישול? )בת להורים בולגריה...שסחטו וסחטו וסחטו(

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2025 at 3:15 pm

זה משאיר את כל העסיסיות וזה לגמרי עולם אחר

השב
User Avatar
עדי
אפריל 8, 2025 at 4:46 pm

היי, אפשר להוסיף תפוח אדמה לתערובת ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2025 at 9:19 pm

מניחה שגם אני מעולם לא הוספתי

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2025 בשעה 14:06

שכתי לכתוב שסוחטים את המים מורשה אחרי שבושלה. חשוב מאד לפני הטחינה הביצים והקמח

השב
User Avatar
אפרת
אפריל 4, 2025 at 12:05 pm

למה הכוונה לא לסנן? כי כתבת שמסננים אחרי הבישול...

השב
User Avatar
ניצה
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2025 בשעה 17:28

תפוח אדמה מבושל ומעוך, מייתר את הקמח מצה?

השב
User Avatar
גל
אפריל 24, 2025 at 1:36 pm

בלי קמח מצה, לכמה כפות קווקר להמיר? ואם אפשר בלי שיבולת שועל? תודה, נראה פצצה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2025 at 6:37 pm

אפשר קמח לבן רגיל באותה כמות

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2025 בשעה 09:17

באיזה שמן את מטגנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2025 at 3:17 pm

קנולה

השב
User Avatar
Estee Tomer
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2025 בשעה 09:20

היי קרן האם אפשר להקפיא מייד לאחר טיגון, ולהפשיר בערב החג, או שזה ייפגע בטעמים? והאם כדאי להוסיף גם תפוח אדמה מבושל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2025 at 3:14 pm

אין בעיה להקפיא ולחמם

השב
User Avatar
אביבית
starstarstarstarstar
אפריל 8, 2025 בשעה 21:13

אם אין מעבד מזון? יצליח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2025 at 9:14 pm

איך תטחני?

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2025 בשעה 08:22

מה אפשר לשים במקום הקמח כך שיהיה ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2025 at 10:54 am

קמח ללג

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2025 בשעה 13:07

מתכון נפלא . רק חבל שהפרסה כל כך יקרה. 10.90 לגזע אחד

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2025 at 10:50 am

בהחלט לא בשליטתי

השב
User Avatar
יהודה
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2025 בשעה 20:21

נראה מעט שונה משלי ...אבל אני בטוח שזה טעים

השב
User Avatar
דוק ב.ג
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2025 בשעה 11:41

אני מוסיף חצי שקית אבקת קניידלך במקום קמח מצה מה שמוסיף אוריריות לקציצות עקב חומרי ההתפחה (גם לקציצות בשר כשאני מבשל)

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img