סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.
אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,
מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.
לפרטים והרשמה
נעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
מרץ 9, 2025 | 2 תגובות
איזה פתרון מושלם באמת במהירות שיא לריבועי בורקס פיצה שכל ילד וכל מבוגר יאהבו!
ככה ברגע מרימים ארוחה קלילה עם מתבל שווה בצד ואתם מסודרים. לי יש תמיד במקרר או במקפיא בצק עלים, יש ככ הרבה דברים שאפשר לעשות איתו.
את הבצק המצונן אני שומרת במקרר ומשתמשת מיד, את הקפוא צריך להפשיר, אם תשתמשו בקפוא תצטרכו להוציא מראש ולהפשיר
אני בדרכ מניחה אותו לילה קודם במקרר והוא מפשיר לאט וזה מעולה, אותו תחלקו לשניים ותרדדו לפני שימוש

![]()
מצרכים למתכון:
שתי חבילות בצק עלים מצונן, או חבילת בצק עלים קפוא מופשרת ומחולקת לשניים (רצוי גם לרדד.)
4-5 כפות רוטב עגבניות מוכן איזה שאוהבים (משתמשת תמיד בשל mutti)
פרוסות מוצרלה או כל גבינה צהובה אחרת
ביצה טרופה
חופן שומשום
אופן ההכנה:
מחממים תנור 200 מעלות, פורסים בצק עלים על תבנית תנור עם נייר אפייה
מורחים עליו רוטב פיצה, מניחים פרוסות מוצרלה
מניחים מלמעלה עוד בצק עלים
מברישים בביצה ומפזרים שומשום
פורסים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים קטנים
אופים 25 דק עד שמשחים
מגישים חם
אלה בראל
מרץ 30, 2025 בשעה 21:30
היי קרן יקירה, רוטב עגבניות לפיצה שח מוטי? פחית אחת? תודה