img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

שבלולי בייגלה ממולאים

מאי 4, 2020 | 68 תגובות

img

68 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 10:55

נראה מושלםםםם בא לי להכין עם כל המליות שהצעת

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 12:01 pm

כן, אם עוקבים אחרי ההוראות אז בטח

השב
User Avatar
לילי
מאי 11, 2020 at 8:29 am

נירא פיצות כול הכבוד לך

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 12:26 pm

קדימה!

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 11:13

היי קרן, נראה מעולה ! אפשר להמיר את כל הקמח לקמח כוסמין מלא ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 12:26 pm

אם עובדים לפי הוראות בפוסט אז כן

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 11:22

היי קרן, בסטורי המתכון הועלה עם חלב. מה לעשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 12:27 pm

זה בטעות היה לינק לא נכון כנסי שוב

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 12:13

הי קרן האם אפשר להמיר את הכוסמין בשיפון מלא? תודה :-)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 12:27 pm

כן אם עוקבים אחרי ההוראות

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 12:44

היי אפשר להשתמש בכוסמין 70% וקמח לבן? והאם יש לך רעיון למלית בסגנון פיצה שיתאים לילדים? תודה

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 12:44

ממש רוצה להכין!! אפשר להשתמש בכוסמין 70% וקמח לבן? והאם יש לך רעיון למלית בסגנון פיצה שיתאים לילדים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 1:14 pm

בטח שאפשר פשוט ממש, רוטב פיצה וגבינה מעל לגלגל ולסגור

השב
User Avatar
דולית
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 14:34

לא הכנתי, אבל בטוח שאכין ואעדכן! ורוצה להגיד שמטורפתתת עליך, על הבלוג והמתכונים שלך, על האינסטגרם שלך ועל שמחת החיים שבך! את משהו מיוחד! זכינו! :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 3:04 pm

אני זכיתי! תודה רבה דולית

השב
User Avatar
מזל בן שלום
מאי 25, 2020 at 3:40 pm

שלום תודה על המתכון המהמם , שאלה האם ניתן להכין יום לפני ולא לאפות לשים במקרר ולפני ההגשה לאפות? תודה

השב
User Avatar
ליאל
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 15:08

היי קרן. אני רוצה להכין את הכל מקמח לבן. סהכ 500 גרם נכון? תודה רבה! אין מתכון שלך שאני עושה ולא יוצא מטריף!!

השב
User Avatar
עדי
מאי 4, 2020 at 5:41 pm

היי קרן, האם ניתן להכין רק מחצי קילו קמח מלא?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 6:04 pm

כן ולהיצמד להוראות

השב
User Avatar
אורית
מאי 4, 2020 at 6:31 pm

היי קרן, 1. אפשר במקום קמח לחם לבן להשתמש בקמח רגיל לבן? יש הבדל? 2. רוצה לנסות כמה מהבייגלה עם מילוי לפי הצעות שלך רק ללא גבינה. האם זה יצא טוב או חייבים גבינה? אורית

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 6:40 pm

כתו בגם בפוסט שאין בעיה קמח לבן רגיל לא חייבים גבינה בהצלחה

השב
User Avatar
מרב מנצור
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 17:39

אפשר לעשות עם קמח ללא גלוטן

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 6:04 pm

מניחה שכן לא ניסיתי

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 20:45

מה ההבדל בין קמח כוסמין לבן למלא? הייתי בטוחה שכוסמין בהכרח נחשב לקמח מלא ואז שראיתי את הקמלים שלך הבנתי שיש כוסמין לבן וקוסמין מלא. וחוץ מזה אני עפה על הבלוג שלך, הסטורי, הכל... ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 9:20 pm

תודה. הסברתי שכוסמין הוא דגן אחר יש לו גרסה של כוסמין לבן או מלא כמו שרצח חיטה יש לבן או מלא

השב
User Avatar
רונה
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 21:18

האם אפשר להשתמש בקמח לבן רגיל במקום קמח לחם?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 9:19 pm

כן

השב
User Avatar
אורלי ברק
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 21:31

וואווו, זה נראה כל כך טעים מלית קישואים נשמע טעים. חייבת לנסות. תודה רבה קרו

השב
User Avatar
אווה
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 22:14

מה דעתך על מילוי בשרי ? יכול לעבוד ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 10:55 pm

בארוררררר

השב
User Avatar
Hadar Hameiri
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 12:33

הי קרן עוד מתכון מ ע ו ל ה אם רוצה להכין רק עם מילוי גבינות (מכינה את הסמבוסק עם מילוי תרד וזיקיני :-)) - איזה הרכב גבינות ממליצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:51 pm

ממש מה שבא לך, לערבב, ריקוטה כל צהובה פטה בולגרית וכו...

השב
User Avatar
שקד גורן
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 13:36

היי , איזה קמח אפשר להחליף מקמח לחם ? ואם אני מחליפה זה יצא אותו טעם ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:48 pm

אם תקראי את כל ההקדמה יהיה לך יותר ברור:) אין בעיה להמיר קמחים לכל קמח טעם שונה

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 13:37

אם משתמשים בשמרים טריים מוסיפים גם באותו שלב כמו השמרים היבשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:47 pm

כן

השב
User Avatar
רותם
יולי 18, 2020 at 1:53 pm

היי מילוי בשרי יכול להתאים פה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2020 at 2:02 pm

בטח

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 17:26

היי קרן, שוב מתכון מהמם אני רוצה לעשות עם תרד, מה לשים עוד? לבשל אותו קצת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 6:57 pm

חייבים להקפיץ כמו במתכון אפשר עם זוקיני יוצא אחלה או בצל

השב
User Avatar
Ela Weiss
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 21:46

הי, אם אני עושה התפחה של לילה במקר אני מוציאה וישר מתחילה לעבוד איתו כמו בהתפחה רגילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 10:32 pm

עדיף להוציא חצי שעה שעה קודם

השב
User Avatar
Ela Weiss
מאי 15, 2020 at 6:13 pm

תודה רבה! ועוד שאלונת אם אני רוצה את זה לארוחת בראנץ מחר ואני אופה היום עדיף עדיין להקפיא ולהפשיר בבוקר או לאפות היום לעטוף טוב ולחמם מחר?

השב
User Avatar
דפנה אמיר
starstarstarstarstar
מאי 24, 2020 בשעה 12:37

הי מהממת אפשר לאפות לא עד הסוף ואז להשלים אפיה לפני הגשה?ואז להבריש בשמן זית ומלח

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 6:06 pm

כן בטח

השב
User Avatar
דולית
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 07:57

היי קרן! :) אני רוצה להכין את כל הכמות מקמח לחם. זה אומר שצריך לשים 500 גרם, נכון? תודה! :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2020 at 9:07 am

כן

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
מאי 29, 2020 בשעה 20:30

היי קרן! אם אני רוצה להכין את המתכון כחלה אחת גדולה מ6 רצועות, פשוט לחלק את כל הכמות אחרי ההתפחה ל6? האם ישתנה זמן ההתפחה או האפיה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2020 at 7:36 am

כן לחלק ל 6 להתפיח כדורים 1/2 שעה לפחות זמן אפייה ברור שמשתנה אם מחלקים רק ל6 ואופים כחלה גדולה, תתחילי לבדוק אחרי 35 דק ותאפי איתה בחום 190

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 15, 2020 בשעה 12:27

היי קרן, אפשר גם ללא מלית? בד"כ מכינה את המיני בייגלה ירושלמי אבל אשמח להכין גם מכוסמין מלא תודה:)

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
יוני 16, 2020 בשעה 11:38

הי רציתי לדעת בבקשה האם אפשר לעשות מילוי של גבינה לבנה,ביצה,גבינה צהובה ומעט בולגרית בבקשה? והאם חייב לשלב קמחים או שאפשר לעשות הכל מסוג אחד של קמח?{קמח רגיל}

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2020 at 2:35 pm

אין בעיה קמח לבן בלבד, וכל שילובי הגבינה שהזכרת נשמעים מעולה ומוצלח

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
יוני 16, 2020 בשעה 14:53

אין עליך בעולם!!! תודה רבה על המענה המהיר:)

השב
User Avatar
ליז לוי
starstarstarstarstar
יוני 16, 2020 בשעה 20:51

הכנתי בשבועות, יצא טעים כל כך! הבצק נהדר לעבודה תודה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2020 at 9:11 am

תודה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
יולי 14, 2020 בשעה 21:23

היי קרן, מה שלומך ? ניסיתי להכין היום עם תרד ובולגרית, (תרד טרי לא מבושל) הבלילה יצאה לי החוצה והבצק הרגיש לי רטוב לאחר האפייה. האם את יודעת מה הסיבה ? חשבתי אולי בגלל התרד שהוציא נוזלים... תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 9:35 pm

יכול מאוד להיות, ואולי גם יותר מדי מלית..

השב
User Avatar
אורי
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 14:41

היי קרן , הכנתי את הבצק והבלילה היום אבל התכנון זה לאכול אותם מחר .. האם זה בעייץי או שחייב להקפיא ולהפשיר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2020 at 2:48 pm

אם זה רק בצק לחוד ובלילה לחוד אפשר להכניס למקרר, אם השבלולים מלאים כבר את חייבת להכין היום או להקפיא להפשיר ולאפות מחר

השב
User Avatar
סתיו
starstarstarstarstar
אוגוסט 6, 2020 בשעה 10:22

היי, אם אני רוצה להכין עם מלית תרד, כמה לשים בהכנת המלית ובמה לתבל?

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2020 בשעה 23:24

היי קרן שאלה רוצה להביא אותם למסיבה האם אפשר להתחיל את האפיה בבית לסוע איתם שעה באוטו ולהמשיך את האפיה במקום של המסיבה כדי שיצא טרי טרי וחמים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 8:18 am

אין בעיה עדיף במזגן באוטו ולא מאחורה איפה שחם

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 15:40

אם הלכתי בדיוק לפי ההוראות, למעט שהכל כוסמין(13/4 ועוד 13/4). איך יצאו 5 בייגלה ולא 8.. מה לא עשיתי נכון????

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 8:01 pm

שקלת אותם ? בהחלט מוזר, אבל אולי לא הוספת מספיק נוזלים לבצק ואצלך הוא שקל פחות. אצלי חצי קילו שוקל 900-950 גר כך שזה מתחלק בדיוק ב 8

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
יוני 7, 2024 בשעה 21:22

אם אני רוצה להכין את המתכון הזה רק מקמח כוסמין מלא,מה אני משנה/מוסיפה?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img