img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

שבלולי בצק פריך עם גבינות

אפריל 17, 2021 | 84 תגובות

img

84 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
Sharon
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2021 בשעה 11:44

ניראה מושלם וטעים בטירוף. עכשיו ביננו איך את מצליחה לאכול רק אחד? גלי את הסוד

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2021 at 1:00 pm

אני אוכלת אחד, אורזת יפה בשקיות נייר, ותולה לשכנים על הדלתות בבניין -)

השב
User Avatar
אנה
אפריל 19, 2021 at 1:27 pm

רוצה להיות השכנה שלך עם ידית דלת הכי גדולה בבניין

השב
User Avatar
דנה
מרץ 29, 2022 at 6:03 pm

שלום, האם אפשר להכין את השבלולים עם קמח ללא גלוטן?

השב
User Avatar
אסתי
אפריל 18, 2021 at 9:41 am

...

השב
User Avatar
קלייר
אפריל 18, 2021 at 10:24 pm

נראה מדהים איך אוכל לשמור את המתכון אם לא בווטסאפ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2021 at 4:48 pm

אין דרך לשמור מתכונים את יכולה בכל פעם להיכנס לאתר ולראות אותו

השב
User Avatar
Zehavah Galun
אפריל 19, 2021 at 7:56 pm

פנטרס ככה אני שומרת את המתכונים

השב
User Avatar
עדי
מרץ 18, 2022 at 1:46 pm

תפתחי קבוצה עם עצמך בווטס אפ . איך תעשי קבוצה עם הבעל ואז תוציאו אותו. יש לך קבוצה לבד. תקראי לקבוצה מתכונים. כל פעם שתרצי תשלחי את המתכון בווטסאפ בקבוצה. ואז זה נשמר אצלך. ככה גם קל לעשות חיפוש. אני שומרת ככה גם דברים שאני רוצה לקרוא או להקשיב להם .

השב
User Avatar
אדווה
פברואר 24, 2023 at 5:11 pm

הכנתי זריז לארוחת ערב ממה שהיה במקרר. יצא מעולה!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2023 at 11:33 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
עדי תפוחי
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2021 בשעה 12:59

נראה שוס. את חושבת שאפשר להשתמש בבצק הזה כתחתית לקיש?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2021 at 1:00 pm

כן כן זה לגמרי יעבוד

השב
User Avatar
מאיה
אפריל 17, 2021 at 2:49 pm

היי קרן! האם ניתן להחליף את השמנת החמוצה במתכון של הבצק? אני גרה באיטליה וקצת מאתגר למצוא את זה כאן תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2021 at 6:11 pm

כל גבינה לבנה אפילו ריקוטה תעבוד, או יוגורט אבל קצת פחות כי זה נוזלי יותר

השב
User Avatar
טליה
אפריל 17, 2021 at 3:27 pm

מה עושה מי שאין לו מעבד מזון ועדיין חושק בשבלולים היפים האלו?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2021 at 6:10 pm

מכין את הבצק בידיים בקערה או במיקסר עם וו גיטרה

השב
User Avatar
טל
מאי 15, 2021 at 7:49 am

היי קרן, האם אפשר להכין את הבצק ולהשאיר במקרר למשך יום?

השב
User Avatar
הילה
אפריל 29, 2021 at 2:10 pm

היי, מתה על המתכונים שלך :) יש לי אורחים לשבת בבוקר, יכולה להכין הכל בערב, לשים במקרר ללילה ולאפות בבוקר? גם לגבי חלות- שמה להתפחה בלילה במקרר ובבוקר לעצב ולתנור, או לתת לבצק להגיע לטמפרטורת החדר קודם?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2021 at 11:58 am

קצת באיחור מניחה שהסתדרת?

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2021 בשעה 14:37

נראה מושלם!! תודה! יש דרך להכין בלי מעבד מזון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2021 at 2:41 pm

בעזרת הידיים בקערה גדולה או במיקסר עם וו גיטרה

השב
User Avatar
אורית
אפריל 18, 2021 at 4:16 pm

כדאי להקפיא לפני אפייה או לאחר אפייה?

השב
User Avatar
עופרה
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2021 בשעה 15:22

הראה מדהים וטעים. אפשר להקפיא לאחר האפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2021 at 6:10 pm

בהחלט אפשר להקפיא

השב
User Avatar
ליאור
מאי 28, 2021 at 11:36 pm

היי, האם חייב לשים ביצה? מה יקרה אם אשמיט את המרכיב במילוי? הוא זולג החוצה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 29, 2021 at 8:29 am

היא אכן מייצבת אבל אפשר גם בלי

השב
User Avatar
רותם
יוני 6, 2021 at 6:33 pm

היי, האם אפשר מוצרלה במקום קשקבל?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2021 at 1:18 pm

וודאי

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2021 בשעה 07:49

אין ביצים???

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2021 at 8:38 pm

אם לא כתוב אז אין

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2021 בשעה 14:18

תודה על המתכון נראה מעולה האם אפשר להמיר חמאה לשמן?? הבצק יהיה הרבה פחות פריך??

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2021 at 8:37 pm

כן זה ישנה את כל המרקם שלו פחות ממליצה

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2021 בשעה 16:17

בחיתוך מהגליל, כמה ס״מ כל שבלול?

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2021 בשעה 19:58

יצא מושלם!! טרפו! איך היית ממליצה לשמור למחר שיקחו לבית ספר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2021 at 8:37 pm

איזה כייף! פשוט קופסא אטומה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2021 בשעה 21:17

עשיתי מעולה ויפה

השב
User Avatar
נוי
יוני 15, 2021 at 11:31 am

היי איך ניתן לשמור עליהם אחרי האפייה? ולכמה זמן הם נשמרים?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 4:38 pm

מאפי שמרים הכי טובים וטעימים ביום בו אופים אותם . אפשר להקפיא ולחמם אחרי הפשרה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2021 בשעה 21:22

עשיתי . יפה ומעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:52 am

תודה טלי

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
אפריל 25, 2021 בשעה 16:16

אפשר להכין בערב, לשמור במקרר ולאפות בבוקר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2021 at 8:18 am

אפשר

השב
User Avatar
רנין
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2021 בשעה 07:39

נראה מדהים, אפשר להמיר את כל כמות הקמח בקמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2021 at 8:15 am

לא אמורה להיות בעיה. אם הבצק לא מתגבש לכדור אפשר להוסיף לו מעט מים

השב
User Avatar
אורית
מאי 18, 2021 at 10:16 pm

הכנתי הערב את המתכון כי לא הספקתי להכין בשבועות. הילדים עפו על השבלולים. תודה קרן על מתכון מעולה.נכנס לרשימת המתכונים המועדפים שלי❤❤❤

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2021 at 5:58 am

תודה אורית

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
מאי 1, 2021 בשעה 22:51

נראה מדהים!! אם אני רוצה להקפיא, עדיף לפני אפיה או אחרי אפיה? תודה רבהה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2021 at 6:11 am

לפני זה מעולה

השב
User Avatar
נחמיאס חנה ואברהם
starstarstarstarstar
מאי 3, 2021 בשעה 16:18

היי קרן כל מתכון שלך מעולה הכין לשבועות נראה יפה וטעים במיוחד למי שאוהב בצקים אגב גם אני רוצה להיות אחת השכנות שלך מה הכתובת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2021 at 6:15 pm

חח יש תור בכיסה לבניין :-)

השב
User Avatar
מוטי
starstarstarstarstar
מאי 3, 2021 בשעה 17:13

לא ממש הבנתי למה צריך בכמות גדולה של גבינה למילוי אם בסוף משתמשים רק בחצי כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2021 at 6:14 pm

משתמשים בכל הכמות, לכל רולדה חצי מהגבינות

השב
User Avatar
אירה
starstarstarstarstar
מאי 9, 2021 בשעה 20:25

הכנתי לארוחת ערב, שמתי גבינות שהיו לי (גבינה לבנה, קוטג', צהובה ופטה) ורולדה אחת עם זיתים ואחת בלי. שתיהן יצאו מעולות! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 7:07 am

תודה אירה

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
מאי 13, 2021 בשעה 13:05

היי, נראה מעולה והאתר שלך בכלל תענוג אפשר להקפיא את השושנים לפני אפיה או אחרי

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2021 at 9:39 pm

לפני אפייה זה מעולה!

השב
User Avatar
מיקהמול
starstarstarstarstar
יוני 24, 2021 בשעה 21:35

הייוששש מתה להכין! כתבת בסוף בהערות שאפשר במקום זיתים תרד או כרישה ושה קרץ לי נורא! איך שמים את הכרידה והתרד? לבשל לפני? וכמה לשים? אמן תעני עד מחר בבוקררר

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2021 at 11:31 pm

להקפיץ אותם בשמן זית קצוצים

השב
User Avatar
מורן
אוגוסט 2, 2022 at 7:24 am

הי. אפשר להקפיא כגליל (ככה אני עושה עם עוגיות שוקולד צ'יפס שלך...) ואז השרותים מפשירים, חותכים טרופים טרי טרי?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2022 at 2:11 pm

לגמרי רעיון נהדר!

השב
User Avatar
Make Cake
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2021 בשעה 00:21

היי קרן אוהבת מאוד את הבלוג שלך ונהנית להכין משלל המתכונים. קצת מתפלאת עליך שאחת כמוך קונה ג'חנון...

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2021 at 11:12 am

שרופה על ג’חנון בכל מצב תודה

השב
User Avatar
קרן גיא
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2021 בשעה 14:18

אם יש לי מלא גבינות קשות (מנג׳נגו, גאודה עיזים, מוצרלה) ושמנת, אבל אין לי גבינות רכות - יש איזה אילתור שאפשר לעשות בשביל הבלילה? מחפשת מתכון לכל השאריות האלה.... תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2021 at 3:22 pm

את יכולה להוסיף ביצה אולי לבלילת גבינות קשות וזה יהיה בסדר

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2021 בשעה 12:35

האם אפשר להקפיא לפני אפייה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2021 at 2:04 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
רום
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2022 בשעה 18:26

מתכון מעולה! ללקק את האצבעות!

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2022 בשעה 23:01

האם ניתן להקפיא ולהפשיר? ואם כן, באיזו צורה מומלץ והאם נדרש חימום? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 1, 2022 at 8:26 am

אפשר להקפיא אחרי הכנה ולחמם מיד בתנור לא צריך להפשיר

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2022 בשעה 00:38

היי, האם את ממליצה להקפיא לפני או אחרי אפיה ? אם לפני אפיה- אופה ישר מהמקפיא או נדרשת הפשרה? (ואופים על אותו חום וזמן שכתוב או יותר?) ואם אחרי אפיה כיצד את ממליצה לעשות את ההפשרה בצורה הטובה ביותר? או ששווה להשקיע ולנסות להכין ביום האירוע עצמו ולא להקפיא כלל..? פשוט יש לי המון בצקים.. יכולה לעשות גם יום לפני ולשמור בצורות במקרר אם זה עדיף מלהקפיא? המון תודה

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2022 בשעה 01:30

היי קרן תודה על הכל! האם אפשר אחרי שהשבלולים כבר מעוצבים לשים במקרר עד האפייה? ואם כן כמה זמן מקסימום אפשר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2022 at 12:59 pm

אפשר גם לילה במקרר

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
יוני 9, 2024 בשעה 19:48

הי רציתי לדעת כתבת חמאה קרה מה זאת אומרת כי אם ישר הוצאתי חמאה מהמקרר אני יכולה לעבוד עם הבצק ביד ??אני לא עושה במעבד וכ'ו או שלתת לזה קצת הפשרה וחייב חתוכה לקוביות?? אשמח בבקשה לתגובה מהירה תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2024 at 11:33 am

כן קרה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img