img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות פרי

טארט משמשים ופוסט המלצות לפריז עם המתבגרים

יולי 31, 2019 | 4 תגובות

img

4 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
שרון ענבר
starstarstarstarstar
מאי 31, 2021 בשעה 10:10

היי קרן, אם אני משתמשת בביצי xl אני צריכה להוריד ביצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2021 at 11:21 am

כן

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
יוני 11, 2021 בשעה 16:25

היי קרן! (: האם אפשרי לאפות קודם קצת באפייה עיוורת את הבצק אני חוששת שלא יאפה ויצא בצקי וחי עם המילוי ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2021 at 4:36 pm

בטח שאפשר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img