img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

בקלאווה ביתית הורסת

ספטמבר 13, 2022 | 53 תגובות

img

53 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2022 בשעה 10:47

אפשר שמן קוקוס במקום החמאה או תחליף אחר ללא חלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2022 at 6:29 pm

כן אין בעיה בתחליפים

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2022 בשעה 11:21

מה הבדל בין הסוגים השונים של בצק פילו??

השב
User Avatar
מיכל
ספטמבר 5, 2023 at 8:38 pm

היי אפשר תרסיס שמן קנולה? ראיתי ששאלו על שמן קוקוס. מה לגביי קנולה במקום חמאה

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2023 at 10:51 am

אין בעיה

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2022 בשעה 13:36

היי קרן , מכורה למתכונים שלך האם אפשר את החמאה להחליף בשמן קוקוס ? (כדי לטבען ) ושתיהיה בריאה יותר? את הסוכר במייפל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2022 at 6:29 pm

אפשר להמיר חמאה בשמן קוקוס לא לוותר על הסוכר

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2022 בשעה 14:54

מה את אומרת לגבי גרסה טבעונית עם שמן קוקוס ? מעדיפה לא עם מרגרינה או מחמאה , אולי תערובת של שמן קוקוס ושקדים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2022 at 6:28 pm

אני לגמרי בעד !

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
ספטמבר 14, 2022 בשעה 08:04

היי, האם אפשר להכין ולהקפיא לכמה ימים? תודה שנה טובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2022 at 8:05 am

הי סימה עדיף להקפיא לפני אפייה

השב
User Avatar
סבינה
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2022 בשעה 17:59

מה יקרה אם אמרח 50 גר' חמאה סה"כ במקום 150? לא יצא טעים? יבש מדי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2022 at 6:29 pm

קצת

השב
User Avatar
לי
ספטמבר 24, 2022 at 8:06 pm

היי קרן האם אפשר להכין ולהשאיר במקרר לילה ורק אז לאפות?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2022 at 8:21 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
ר
אוקטובר 6, 2023 at 1:01 am

הכנתי עם שמן חמניות ויצא מדהים!!!

השב
User Avatar
גוני
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2022 בשעה 15:45

היי קרן אלופה, תודה רבה. את חושבת שאפשר להכניס גם חתיכות תפוח קטנות פנימה? יכול ללכת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2022 at 3:33 pm

בטח! רצוי להקפיץ אותן קודם במחבת בקצת חמאה כדי שייתרככו

השב
User Avatar
ליאורה
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2022 בשעה 09:10

האם אפשר להקפיא? ואם כן איך את ממליצה להפשיר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2022 at 3:31 pm

עדיף להקפיא לפני אפיה, אין צורך להפשיר, אפשר ישירות לאפות מהמקפיא. אפשר גם להקפיא אחרי אפייה, ולחהפשיר בטמפרטורת החדר

השב
User Avatar
✌✌
אוקטובר 7, 2024 at 9:48 am

היי קרן האם אפשרי להקפיא ? אם כן באיזה דרך .. לפני או אחריי אפייה ומה לגבי הסירופ

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:09 am

אפשר להקפיא לפני אפייה בלי בעיה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2022 בשעה 23:44

הי קרן, אפשר מחמאה במקום חמאה לגרסה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2022 at 1:32 pm

בטח

השב
User Avatar
ניקול
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2022 בשעה 17:17

היי קרן האלופה, באיזה שלב לפרוס את הבקלאווה? תיכף אחרי האפייה או לכשתתקרר? והאם אפשר להקפיא אותה שלמה וכשאפשיר אחתוך אותה? לתשובתך אודה ❤

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2022 at 7:25 am

לפרוס אחרי צינון למרות שלא יקרה כלום אפ תפרסי כשהיא חמה קצת. אפשר להקפיא בכל של.

השב
User Avatar
רוני
ספטמבר 25, 2022 at 1:24 am

היי קרן נשמע מעולה אבל לא מצליחה להבין איך לגלגל כל כך חחחח

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2022 בשעה 21:41

היי קרן, לגרסה טבעונית- במה ניתן להחליף את הדבש שבסירופ הסוכר? תודה רבה וחג שמח!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2022 at 7:27 am

לוותר על הדבש ולהסתפק בסירופ סוכר זה ייצא אחלה

השב
User Avatar
קלאודיה
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2022 בשעה 16:14

תודה רבה יצא מרשים וטעים מאוד! הכנתי כבר 3 פעמים, פעם ראשונה לפני החג כדי לבדוק ואז פעמיים סמוכות לראש השנה - כולם אכלו ונהנו מאוד. רק הערה קטנה - המילוי לא הספיק בפעם הראשונה אז הכנתי יותר מילוי (כמעט כפול) וגם קצת יותר סירופ. שנה טובה ומתוקה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2022 at 7:10 am

שמחה שאהבתם קלאודיה תודה

השב
User Avatar
מירב שוחט
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2022 בשעה 12:32

האם ניתן להשתמש בתרסיס שמן במקום חמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2022 at 7:35 am

אפשר

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2022 בשעה 13:25

היי קרן, תודה על מתכונים מושלמים האם אפשר להכין בתבנית מרובעות,בדגש על פיירקס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2022 at 11:20 pm

בטח

השב
User Avatar
צילה עזרא
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2022 בשעה 08:39

קרן שלום. האם ניתן להקפיא לאחר אפיה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2022 at 12:12 pm

בהחלט, לעטוף היטב ולהקפיא

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2022 בשעה 13:04

היי קרן תודה רבה, הקפאתי את הבקלוואה לאחר אפייה, כמה זמן זה נשמר טוב בהקפאה ?

השב
User Avatar
יפית
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2022 בשעה 22:15

הי קרן, הכנתי כמה פעמים ונהנינו מאד. בא לי נורא להכין גם עם מילוי קוקוס, כמו שראיתי במאפיות מתמחות. יודעת איך מכינים את המילוי במקרה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2022 at 6:37 am

לא יודעת אבל מניחה שוקטור גוגל יעזור לך מאוד

השב
User Avatar
לילי
starstarstarstarstar
אוגוסט 4, 2023 בשעה 22:24

יצא לי מושלםםםםם!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2023 at 7:41 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אליאס רות
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2023 בשעה 13:23

היי הכנתי יצאה מאוד טעימה אבל מאוד רטובה בתחתית ושלך ניראה יבש ויפה מה הסיבה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2023 at 2:35 pm

בקלאווה רטובה זה החיים, זה אומר שהיה הרבה סירופ וזה מצויין

השב
User Avatar
ליטל לוי
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2024 בשעה 13:29

היי קרן, תודה על המתכונים שלך :) אשמח לדעת אם אני רוצה את זה למחר בערב, ואני מכינה היום, כדאי להקפיא או לשים במקרר? מה עדיף? ופשוט לאפות מחר בערב.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2024 at 9:51 pm

לא מקרר ולא מקפיא, רק לעטוף טוב בניילון

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
מאי 14, 2024 בשעה 21:18

אפשר למרוד שמן זית או שעדיף שמן קנולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:20 pm

קנולה

השב
User Avatar
הודיה
starstarstarstarstar
יולי 4, 2024 בשעה 12:13

היי קרן! המתכונים שלך עילפון אחד אחד!! ‏שאלה-כדי לעשות את זה פרווה, במה אפשר להחליף את החמאה? (‏לא משהו שקשור חח) תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2024 at 7:30 pm

שמן קנולה

השב

Reply to רוני Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img