img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות גבינה

בראוניז שוקולד גבינה

אפריל 22, 2020 | 114 תגובות

img

114 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 14:41

הי קרן, נראה מדהים כרגיל! האם אפשר להחליף את החמאה בשמן? והיוגורט בשמנת חמוצה 9%?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 4:33 pm

יוגורט אין בעיה להמיר לא ממליצה להמיר חמאה במתכון של בראוניז באופן כללי

השב
User Avatar
דנה
אפריל 26, 2020 at 9:21 pm

שאת אומרת כוס. איזו כוס? חד פעמי?

השב
User Avatar
נעמי
יוני 15, 2020 at 5:12 pm

היי קרן, אפשר להשתמש במסקרפונה לבלילת הגבינה?

השב
User Avatar
רותם
אפריל 26, 2020 at 10:50 pm

הי קרן, מבחינתך קמח לבן פלוס א. אפייה שווה לקמח תופח?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2020 at 11:09 pm

מבחינתי ומבחינת רבים אחרים כן בטח

השב
User Avatar
מורן
אוגוסט 14, 2020 at 11:51 am

היי קרן, אפשר להשתמש בדבינה לבנה 5% במקום גבינת שמנת?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2020 at 2:05 pm

בטח

השב
User Avatar
עדי
אוגוסט 19, 2020 at 7:11 pm

היי קרן, ראיתי שהעלת מתכון חבראוניז גבינה באינסטגרם (המתכון מופיע במאקו). יש הבדלים בין שני המתכונים, יש גם פער בתוצאה?(כמות, מרקם וכו) תודה רבה!

השב
User Avatar
אליאן
אפריל 22, 2022 at 11:03 am

היי קרן יעזור אם תצייני גודל התבנית תודה.

השב
User Avatar
טל
אוקטובר 8, 2022 at 12:07 am

היי קרן אני מתה על המתכונים שלך הם מושלמים! שאלה האם יש אופציה לעשות את העוגה ללא גלוטן?

השב
User Avatar
ש
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 16:20

היי, האם יש אפשרות להחליף קמח בשקדים טחונים או קמח קוקוס? תודה רבה

השב
User Avatar
רויטל
אוקטובר 23, 2020 at 2:11 pm

היי קרן יש אפשרות להמיר תקמח לקמח כוסמין לבן?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 4:36 pm

לבן בלבד

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 18:02

היי קרן אוהבת את המתכונים שלך הכתיבה שלך ובנוסף את נראית פשוט נפלא (: שאלה לגביי העוגה יש תחליף ליוגורט? לבן/שמנת זה בסדר? תודה טל

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 6:32 pm

תודה רבה! אין בעיה להמיר ליוגורט או לבן

השב
User Avatar
דניאלה
אפריל 24, 2020 at 4:31 pm

כרגיל נראה מדהים! אשמח לדעת את קוטר התבנית? אפשרי תבנית אינגליש קייק חד פעמית?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 5:14 pm

הקוטר כתוב בכותרת אפשר באינגליש

השב
User Avatar
יובל
מאי 1, 2020 at 3:13 pm

יוגירוט 1.4% שומן זה תופס במקום?

השב
User Avatar
חני
מאי 9, 2020 at 6:17 pm

דנה אבקת סוכר זה סוכר

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 02:02

אפשר גבינה לבנה במקום גבינת שמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 6:31 am

כן

השב
User Avatar
טלי
אפריל 24, 2020 at 1:47 pm

תודה לך!

השב
User Avatar
טלי
אפריל 27, 2020 at 12:33 pm

יצא מעולה! תבורכי!

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 25, 2020 בשעה 14:34

היי, נשמע מדהים, האם ניתן להמיר את השוקולד מריר בשוקולד חלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 25, 2020 at 2:41 pm

פחות מתאים, זה לא ממש ייצא בראוניז

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2020 בשעה 10:56

היי, עשיתי אתמול - לא הבנתי מה זו תבנית מרובעת 20*20 (נראה לי קטן מידיי) אז עשיתי ב-2 אינגליש קייק והן יצאו תפוחות וגבוהות יותר כמו עוגת שיש. איפה טעיתי?..

השב
User Avatar
אסתי
אפריל 28, 2020 at 6:25 pm

היי קרן, אפשר להמיר את השמנת בגבינה לבנה 5%?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2020 at 6:29 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 14:16

הו, לא. נראה לי שלבחור ברוויון בתור היוגורט לבלילה של הבראוניז לא היה רעיון טוב, נכון? כי יצאה לי עוגה גבוהה ממש ואני מנסה להבין למה. יש מצב שהריאקציה עם אבקת האפייה התפיחה לי אותה לאללה? אשמח לדעתך ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 3:01 pm

זה לא מה שהיה אמור לקרות עם ריוויון, מוזר, אולי בטעות שמת יותר מדי אבקת אפייה?

השב
User Avatar
שירן
אפריל 29, 2020 at 3:20 pm

יכול להיות. בנתיים היא גם ירדה בגובה וגם האמצע שלה היה כמו סופלה מפנק. כך או כך יצא נורא טעים :) דווקא נחמד לטעות לפעמים, זה מדרבן אותי לנסות שוב ולהצליח. את חושבת שאפשר בפעם הבאה להשמיט לגמרי את אבקת האפייה? אני מכירה שבבראוניז אין בכלל מתפיחים.

השב
User Avatar
סיון
מאי 15, 2021 at 3:46 pm

מה עושים כשיש רק ביצים בגודל M?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 5:05 pm

מוסיפים אחת

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2020 בשעה 20:25

קרן..אני לרוב אופה בראוניז עד עשרים דקות כדי שיצאו נימוחים..פה רשמצ 45 דקות.. הם לא יתייבשו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 10:53 pm

זה עם גבינה זה אחרת לגמרי מבראוניז רגילים כמובן להיות עם יד על הדופק ולבדוק כבר אחרי 30 דקות עם קיסם

השב
User Avatar
יהודה ליכטנשטיין
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 08:45

היי, תודה רבה על המתכון במה אפשר להחליף סוכר וניל? אינסטנט פודינג או סוכר רגיל? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 9:51 am

אפשר סוכר רגיל ותמצית וניל

השב
User Avatar
יהודה ליכטנשטיין
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 08:49

וגם במה אפשר להחליף אבקת סוכר... /: תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 9:51 am

סוכר לבן

השב
User Avatar
יהודה ליכטנשטיין
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 10:39

תודה. בכלל איו במתכון הזה סוכר וניל, אלא סוכר רגיל... סתם התבלבלתי תודה בכל אופן

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 10:48 am

חחחח גדול ואני סתם עניתי

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 11:48

היי! גבינת שמנת זה שמנת חמוצה? או שמנת כמו "נפוליאון"?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 12:46 pm

נפוליאון

השב
User Avatar
טול
ספטמבר 6, 2024 at 12:41 pm

היי אפשר להחליף גבינת שמנת בשמנת חמוצה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2024 at 2:20 pm

כן

השב
User Avatar
פרח
starstarstarstarstar
מאי 25, 2020 בשעה 11:34

אפשר להחליף את החמאה במרגרינה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2020 at 11:36 am

כן

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 22:33

אמאלה, הכנתי ויצא טעיםםם! עכשיו רוצה להכין שוב בתבנית גדולה יותר (20*30), בכמה להכפיל כמויות? 1.5?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:23 am

אפשר כן שמחה שאהבת חג שמח

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 31, 2020 בשעה 11:14

האם ניתן להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2020 at 1:28 pm

בהחלט

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2020 בשעה 12:14

אפשר להחליף גבינה בשמנת חמוצה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2020 at 1:07 pm

חושבת שכן

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2020 בשעה 17:47

אפשר להחליף בבראוניז יוגורט בגבינה לבנה 5%?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 5:48 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
shani harzano
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2020 בשעה 09:10

היי קרן, ניתן להשתמש בתבנית של 20 על 27? שהיא מלבנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2020 at 12:09 pm

בטח

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 13:05

יש אפשרות לעשות את העוגה בגרסת פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2020 at 1:28 pm

לא חושבת שיש לי אופציה לתת לפרווה מדובר בגבינה

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 11:44

הי יקרה, אפשר לקצץ בכמות הסוכר לחצי בעוגה עצמה ורבע בבלילת הגבינה? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2020 at 12:48 pm

ממש לא

השב
User Avatar
קרינה
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2020 בשעה 10:36

היי קרן, החלפתי לגבינה לבנה כי לא גביית שמנת. יצא טעים מאוד, תודה על המתכון!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2020 at 2:51 pm

שמחה לשמוע שהצליח

השב
User Avatar
סתיו
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2020 בשעה 12:37

היי קרן, האם יש אופציה להמיר את התבנית לתבנית מלבנית 20*30?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2020 at 2:56 pm

אין בעיה אבל היא תצא מעט נמוכה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 06:59

היי קרן אפשר להמיר שוקולד באבקת קאקו או שוקולית? בא לי להכין ואין לי שוקולד...

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 7:04 am

לא המקרה של הבראוניז האלו השוקולד הוא חלק מהמרקם שלהם

השב
User Avatar
פנינה
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 19:30

היי! רוצה להכין את העוגה לצליאקית. אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 10:20 pm

את כל הכמות? לא חושבת שזה יעבוד, אפשר לנסות לשלב עם קמח שקדים

השב
User Avatar
פנינה
ינואר 14, 2021 at 10:23 pm

תודה! אין לי (שקדים טחונים יכול להיות?) מה יכול לקרות אם יהיה רק קורנפלור?

השב
User Avatar
מיטל בוארון
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2021 בשעה 15:47

היי קרן, ניתן להשאיר את העוגה בחוץ? על השיש? מתעצלים אצלי להוציא מהמקרר...

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2021 at 9:05 pm

לא הייתי מסתכנת עם גבינה מחוץ מלקרר

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2021 בשעה 19:38

הייי קרן יש תחליף לביצים? (לאלרגיים שבנינו)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2021 at 7:14 am

האמת שלא ניסיתי, אפשר לנסות להמיר ביצים ברסק תפוחים ולראות איך זה עובד

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2021 בשעה 20:59

נראה מושלם! האם אפשר להמיס על הגז אם אין מיקרו? ומה זה תנועות שיש (חדשה כאן)? תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2021 at 9:42 pm

אפשר לגמרי על הגז. תנועות שיש קוראים לערבוב קל של שתי הבלילות על מנת שעדיין יישארו שני צבעים בעוגה קרן

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
מרץ 23, 2021 בשעה 22:30

היי קרן, האם ניתן להחליף את הקמח כדי שהמתכון יתאים לפסח? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 24, 2021 at 12:24 pm

להמיר חצי כמות לקמח תפא ואת השאר לקמח מצה

השב
User Avatar
נדב סיאג
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2021 בשעה 17:48

היי קרן נראה ממש מעולה, מנסה עכשיו להכין, האם העוגה צריכה לצאת קצת רוטטת במרכז? הכנתי בתבנית 20*30 והכפלתי את הכמויות ב1.5. הקיסם יוצא עם מעט פירורים עליו והקיסם עצמו לח מעט אבל כשמזיזים את התבנית כשהעוגה חמה אז היא קצת רוטטת זה בסדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2021 at 12:01 pm

מתייצב בקירור

השב
User Avatar
מיכל ויצמן
אוגוסט 6, 2022 at 8:13 am

הבלילת גבינה מעט שקעה לי.. לא יצא בחלק העליון של העוגה כמו בתמונה. יודעת למה?

השב
User Avatar
ניצן
נובמבר 24, 2022 at 11:00 pm

היי, מתכון מעולה! אפשר לעשות חצי ממנו?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2022 at 12:46 pm

חצי כמות? זה ממילא כמות גדולה זה בראוניז לא יודעת איך יעבוד פה חיתוך של חצי מהמרכיבים

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
יולי 7, 2021 בשעה 10:31

האם אני יכולה להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2021 at 12:39 pm

כן אבל התוצאה תהיה שונה, בראוניז מכינים עם שוקולד מריר והתוצאה תהיה יותר עוגה מבראוניז אבל טעים

השב
User Avatar
מורן
אפריל 2, 2023 at 9:02 am

היי קרן, מתכון משובח ביותר! תודה. שתי שאלות - 1. האם אפשר להעלות את מינון הבלילה של הגבינה? אם כן, כמה היית מוסיפה לחומרים שבה? 2. שוקולד מריר - השתמשתי בזה של עלית, ויצא קצת יותר מדי מתוק. אם אשתמש בשוקולד איכותי יותר, זה יצא פחות מתוק? ואם כן של עלית - בכמה אפשר להפחית לדעתך?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2023 at 10:00 am

אפשר להגדיל את מצרכי בלילת הגבינה ברבע ולגבי השוקולד נסי להשתמש בשוקולד פחות מתוק 56% ומעלה ככל שעולים באחוזים הוא פחות מתוק אבל גם יותר מריר

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2021 בשעה 10:28

יצא מדהים ! הגדלתי כמויות פי 1.5 ולא היה לי יוגורט בבית אז החלפתי בשמנת חמוצה ולבן )4.5%) אומנם לא בדיוק מרקם של בראוניז אבל פשוט חוסל תודה על המתכון!

השב
User Avatar
פנינה
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2022 בשעה 15:46

היי, מתים אצלנו על העוגה הזאת!! איך היא בהקפאה? רוצה להכין היום לשוחח מנות, ושיהיה טרי עד יום חמישי..

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2022 בשעה 07:07

הי, האם אפשר להמיר את הקמח בשקדים טחונים על מנת להתאים לצליאקים? תודה:(

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2022 at 7:09 am

מניחה שאפשר בשילוב עם קמח תפא

השב
User Avatar
Hadar
מאי 6, 2022 at 9:45 pm

הי קרן, תודה על המתכון המקסים! יצא ממש טעים אבל כן רוצה להשתפר בטכניקה- לא יצא דומה לשלך, החלקים הלבנים נפרדו קצת מהשחורים החלק הלבן שקע והחום עלה למעלה. מה עשיתי לא נכון? תודה!

השב
User Avatar
אדרת
starstarstarstarstar
מאי 28, 2022 בשעה 23:13

היי קרן, אשמח לדעת האם אני יכולה להקפיא את הבראוניז אחרי האפייה? לחג. תודה רבה, נהנת מאוד

השב
User Avatar
עדן ימין
starstarstarstarstar
מאי 30, 2022 בשעה 12:10

היי ❤️ העוגות שלך הצילומים והכללל מושלם!! אלופה ❤️ אני רוצה להכין את העוגה בתבנית רינג מרובעת 24/24 איך להגדיל את הכמויות ? אני תמיד מסתבכת עם זה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2022 at 9:04 pm

תודה עדן מניחה שהכי טוב יהיה להכפיל ב 50% את כל המצרכים

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2023 בשעה 15:27

הי קרן, כרגיל המתכון מצוין והבראוניז יוצאים מדהים! רציתי לשאול האם אפשר לאפות את העוגה ברינג כדי שתצא יותר חגיגית, ואם כן, באיזה קוטר? חג שמח ותודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2023 at 5:40 pm

הי בטח, אפשר ברינג לדעתי של 22

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2024 בשעה 11:43

היי קרן, תודה על המתכון. אפשר להחליף קמח לבן בקמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2024 at 5:49 pm

בטח

השב
User Avatar
Eti Moshel
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2024 בשעה 13:58

היי קרן, תודה על המתכון. אפשר להמיר קמח לבן בקמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2024 at 5:48 pm

בטח

השב

Reply to עדן ימין Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img