img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

גריסיני פרמז'ן

יולי 28, 2020 | 28 תגובות

img

28 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יולי 28, 2020 בשעה 15:01

אפשר להפוך טבעוני? בלי פרמזן איכשהו

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2020 at 4:14 pm

הוספתי בסוף המתכון בהערות למטה

השב
User Avatar
מור
ספטמבר 16, 2020 at 10:01 am

היי קרן ניתן לשים את הבצק לילה במקרר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 16, 2020 at 10:04 am

כן

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
יולי 28, 2020 בשעה 17:38

היי אפשר קמח מלא. ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2020 at 8:55 pm

כן

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
יולי 28, 2020 בשעה 21:39

היי תודה על המתכון כף של שמרים על 250 גרם קמח זה לא הרבה? בד"כ על חצי קג' אני שמה כף

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2020 at 9:53 pm

מדובר בהתפחה קצרה ומהירה, לכן נדרשת כמות קצת גדולה יותר של שמרים, אפשר להוריד לדעתי קצת בכמות שלהם, יצא לי מעולה ככה

השב
User Avatar
מור
ספטמבר 2, 2020 at 9:08 am

אפשר מוצרלה במקום פרמזן?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2020 at 11:10 am

בטח

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
יולי 29, 2020 בשעה 10:19

איפה רכשת את התערובת? נראה מעולה, מחכה להכין!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 29, 2020 at 12:07 pm

האחים כהן יש להם חנות און ליין

השב
User Avatar
Maya
אוגוסט 1, 2020 at 3:42 pm

לא מצאתי את התערובת הזו בחנות און ליין של האחים כהן. זוכרת אולי איך קוראים לתערובת הזו?

השב
User Avatar
Maya
starstarstarstarstar
יולי 29, 2020 בשעה 17:38

למה בעצם ללוש ביד ולא במיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 29, 2020 at 5:48 pm

בכייף אפשר במיקסר

השב
User Avatar
נופרוש
starstarstarstarstar
יולי 30, 2020 בשעה 15:34

היוש מהממת אפשר קמח פיצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2020 at 4:03 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
בעז
starstarstarstarstar
יולי 30, 2020 בשעה 18:31

אפשר שמרים רגילים? כמה? וכמה כוסות קמח ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 12:11 am

כף שמרים יבשים (10 גר) = 25 גר טריים קמח נשאר באותה כמות

השב
User Avatar
בעז
starstarstarstarstar
יולי 31, 2020 בשעה 20:21

בסרטון הוספת מלח אם משתמשים בשמרים טריים האם להוסיף מלח?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 9:31 pm

מלח נכנס לבצק בכל מקרה, אם משתמשים בשמרים טריים יש להוסיף את המלח אחרי שהשמרים נטמעו בקמח ובנוזל

השב
User Avatar
צליל
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2020 בשעה 23:44

היי, מתכון מהמם! ניתן להקפיא ולחמם כל פעם או בגלל הפרמז'ן זה בעייתי ועלול להתקלקל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2020 at 11:18 am

אין בעיה להקפיא

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יוני 2, 2021 בשעה 23:14

הכנתי בלי הפרמזן, יצא קראנצ'י ומהמם! יצא לי זמן אפיה הרבה יותר ארוך (כמעט שעה וחצי) כנראה גם כי אפיתי בו-זמנית את שתי התבניות שיצאו מהכמות.

השב
User Avatar
נטלי
מאי 11, 2022 at 10:12 pm

אפשר להקפיא את הבצק ולהתשמש בו אחרי 24 שעות?

השב
User Avatar
ברחנין צביה
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2023 בשעה 19:20

אפייה בטורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2023 at 2:25 pm

חום עליון תחתון

השב

Reply to אורית Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img