img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

דובשניות רכות (גרסה רגילה/טבעונית והמרה ל-ללא גלוטן)

אוגוסט 19, 2021 | 153 תגובות

img

153 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
אפרת עשת
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2021 בשעה 09:37

קרן יקרה, אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2021 at 2:50 pm

עדיף חצי כמות ולא הכל

השב
User Avatar
Noa
דצמבר 19, 2023 at 12:16 pm

היי קרן יקרה, אפשר להכין ללא סודה לשתיה?

השב
User Avatar
רמית הרשקו
אוגוסט 20, 2021 at 4:32 pm

מתי מוסיפים רת הביצים ב תחלה ? עם השמן ? מה קורה אם לא

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2021 at 4:58 pm

עם השמן

השב
User Avatar
דנה
ספטמבר 23, 2022 at 3:07 pm

גם בגירסה הרגילה הבצק יצא מאוד דביק ולא ניתן היה לקרוץ ממנו עיגולים. קירור הבצק שעה במקרר עזר בהתגבשות שלו לכדי יצירת כדורים יתכן והתפספס,במתכון

השב
User Avatar
זוהרה
ספטמבר 24, 2022 at 11:39 am

תודה על המתכון

השב
User Avatar
ספיר
ספטמבר 15, 2023 at 1:57 pm

היי קרן חג שמח התרגשתי מאוד להכין את הדובשניות במיוחד כשאני ממש אוהבת את המתכונים שלך ונהנת מהם מאוד! אבל לצערי המתכון לא מוצלח. ראיתי את התגובות והבנתי שהעיסה יוצאת דביקה ולכן עקבתי אחרי ההודעות בקפידה (הכנתי את הגרסא הרגילה) העיסה יוצאת דביקה, מאוד, לא ברמה שאפשר לעבוד איתה ובכלל להכין כדורים .. הוספתי קמח, עוד המון קמח ועדיין זה מה שקרה.. לא ברור בכלל. אי אפשר אפילו לטבול את העוגיות באבקת סוכר מרב שזה נמרח נופל ועסתי התאכזבתי וחבל כי מאוד צפיתי להכין אותן

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2023 at 3:14 pm

אני באמת מכינה אותו שוב ושוב ועומדת מאחוריו כמו כל מתכון אחר שלי, אם משהו במתכון לא היה טוב הייתי מתקנת. לפעמים ה יוצא קצת דביק מוסיפים קמח שקדים שנה טובה

השב
User Avatar
מרגלית
ספטמבר 26, 2024 at 10:17 am

אגם האהובה המתכונים שלך פצצה!!! אחד אחד. כבר חצי שנה שאני אופה בזכותך כל שבת חלות מהמתכון המוצלח שלך. הדובשניות- טעים בטירוף והמתכון של הפיצה ממש מוצלח!!! מאחלת.לך שתמיד תצליח ובכל.

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:20 am

תודה רבה מרגלית!

השב
User Avatar
Michal Fix
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2021 בשעה 11:58

מאוד רוצה להכין את הטבעוניות וללא גלוון כך יוכלו כל הסובבים על מורכבותם לאכול.... אבל אני לא משתמשת בקמח "ללא גלוטן" ק כפשוטו, האם ניתן להמיר בקמח שיבולת שועל/קמח קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2021 at 2:49 pm

לצערי לא ניסיתי ואין לי מושג איך ייצא עם הקמחים שציינת

השב
User Avatar
עינב
ספטמבר 22, 2022 at 7:54 pm

אם יש לי ביצים m כמה שמים ?

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2021 בשעה 15:35

היי, איזו גרסה יותר טעימה ועסיסית הרגילה או הטבעונית? דובשניות במהות אמורות להכיל דבש, הסילאן לא משנה את הטעם לחלוטין? ואם אני מוותרת על האגוזים הקצוצים האם צריך לשים משהו אחר במקום? תודה, שירה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2021 at 8:50 pm

אין צורך להוסיף משהו במקום אגוזים ושתי הגרסאות מעולות

השב
User Avatar
לילי שקד
יוני 6, 2022 at 7:46 pm

הכנתי את העוגיות האלה כבר עשרות פעמים,המתכון הזה הוא הכי מוצלח מכל המתכונים שמופיעים בגוגל וגם של קונדוטורים מפורסמים.אני מכינה בגירסה הרגילה.תודה רבה על המתכון! מומלץ מאוד!

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2021 בשעה 22:59

במקום קמח שקדים מה אפשר? הבן שלי אלרגי..

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2021 at 1:39 pm

עוד קצת קמח לבן

השב
User Avatar
מעין
ספטמבר 21, 2022 at 9:08 am

כמה זה קצת?

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2021 בשעה 09:03

מה אפשר לשים במקום רסק תפוחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2021 at 1:38 pm

כתוב בדיוק מה לעשות

השב
User Avatar
אריאל
נובמבר 6, 2021 at 3:27 pm

הי קרן. מענין אותמ לדעת האם מה שגורם לרכות של העוגיות זה הסודה לשתיה והעובדה שהתערובת לא מכילה סוכר?

השב
User Avatar
Ophira
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2021 בשעה 09:46

קרן אהובה, רסק תפוחים קנוי יעבוד?

השב
User Avatar
כרמית
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2021 בשעה 13:30

אפשר להמיר את הקמח שקדים במשהו אחר במידה ואין? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2021 at 1:38 pm

עוד קמח רגיל

השב
User Avatar
לילך
ספטמבר 24, 2022 at 3:13 pm

עשיתי בדיוק לפי ההוראות ויצא דביק טבלתי אפשרי הייתי צריכה להוסיף קמח ולהרטיב ידיים. עכשיו בתנור , מקווה לטוב ...

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2022 at 4:23 pm

בהצלחה

השב
User Avatar
פיית העוגות
אוקטובר 31, 2024 at 9:13 pm

הכנתי את הבלילה אכן אחרי קירור דביקה מאוד אז שימנתי ידיים ועשיתי עיגולים בעזרת ונעזרתי בשתי כפיות קטנות והצליח ויצאו טעימים מאוד ורכים. תודה

השב
User Avatar
מיתר
starstarstarstarstar
אוגוסט 21, 2021 בשעה 11:07

אפשר להמיר שמן קנולה בחמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 21, 2021 at 7:35 pm

מניחה שאפשר לא ניסיתי ודובשניות מכינים לרוב עם שמן

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2021 בשעה 14:32

אין סוכר בכלל? חצי כוס דבש בלבד?? זאת טעות.....או במתכון אין סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 22, 2021 at 8:19 pm

אין סוכר במתכון

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2021 בשעה 20:19

היי קרן! הכנתי היום את הדובשניות והן יצאו מושלמות! תודה על המתכון :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 23, 2021 at 11:26 am

תודההה ליהי

השב
User Avatar
קלודין
starstarstarstarstar
אוגוסט 23, 2021 בשעה 10:13

קרן אהובה, האם ניתן להמיר את הקמח בקורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 23, 2021 at 11:27 am

לא יחושבת שאת כל הכמות אבל לא ניסיתי

השב
User Avatar
שירן כנות
ספטמבר 1, 2021 at 11:15 am

איך העוגיות נשמרות אם מקפיאים אותן לכמה ימים בכלי סגור אחרי אפייה? ייצאו עדיין טובות אחרי הפשרה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2021 at 1:43 pm

מניחה שכן אבל לא ניסיתי הקפאה

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
אוגוסט 23, 2021 בשעה 10:48

אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 23, 2021 at 11:24 am

מניחה שכן

השב
User Avatar
יעל
ספטמבר 12, 2023 at 7:54 pm

האם אפשר להקפיא אחרי האפיה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 8:10 am

כן

השב
User Avatar
יעל
ספטמבר 24, 2024 at 11:12 pm

אפשר להכין את המתכון כעוגה שלמה ולא דובשניות?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2024 at 8:28 am

לא ניסיתי דבר כזה יש מצב שיעבוד חשוב מאוד לא לייבש

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
אוגוסט 24, 2021 בשעה 14:14

היי קרן, חייבים לגלגל באבקת סוכר? אני נמנעת מסוכר לבן

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 24, 2021 at 3:52 pm

זה המקור של דובשניות אבל לא חובה

השב
User Avatar
ללי
אוקטובר 1, 2024 at 12:34 am

הכנתי ויצא פשוט מעולה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:41 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
אוגוסט 24, 2021 בשעה 20:16

רק להגיד לך שאת מהממת. עכשיו הדובשניות בתנור.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 25, 2021 at 12:53 pm

תודה איריס

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2021 בשעה 01:13

הכנתי ולצערי הדובשניות בכלל לא מתוקות :( מרגיש כאילו חסר מלא דבש במתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2021 at 7:07 am

לא הגיוני תבדקי אם לא שכחת משהו במתכון אן שעבדת לפי מידות לא נכונות

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2021 בשעה 20:38

יצא מצויין!!! עשיתי עם סילאן וביצים ובלי אגוזים. תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2021 at 8:38 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
שושי
starstarstarstarstar
אוגוסט 28, 2021 בשעה 14:52

היי קרן, בגרסה הרגילה כמה סילאן 1/2 כוס או 2/3 פשוט אין לי דבש

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 28, 2021 at 3:47 pm

בגרסה עם ביצים 2/3 כוס

השב
User Avatar
דגנית
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2021 בשעה 09:49

יש לך רעיון במה ניתן לצפות את הדובשניות בגירסה ללא סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2021 at 1:41 pm

לא לצפות בכלל

השב
User Avatar
דגנית
ספטמבר 2, 2021 at 7:07 am

תודה

השב
User Avatar
עירית
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2021 בשעה 13:07

אפשר שמן קנולה במקום שמן קוקס?

השב
User Avatar
עירית
ספטמבר 2, 2021 at 1:08 pm

אפשר שמן קנולה במקום שמן קוקס?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2021 at 2:48 pm

אפשר

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2021 at 2:47 pm

אפשר

השב
User Avatar
ליטל בכר
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2021 בשעה 06:37

כמה שהן יצאו רכות טעימות ונהדרות! הכנתי את הגרסה הטבעונית.באמת שמושלם (יחד עם זאת טיפה מתוק מדי בעיני)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2021 at 2:49 pm

שמחה שאהבת הפחתה של מתיקות תגרום להן גם לאבד מהמרקם שככ אהבת

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2021 בשעה 17:23

הכנתי את הגרסה הטבעונית עם רסק התפוחים והסילאן ויצא מעולה!! כל כך רכות וטעימות, אין דברים כאלו. שמתי 6 כפות גדושות מרסק התפוחים ולכן נאלצתי להוסיף קמח כדי שהתערובת תהייה יציבה מה שהוריד מהמתיקות אבל עדיין יצא טעים ברמות על. תודה רבה!!

השב
User Avatar
אפרת הרף אלמכיאס
ספטמבר 4, 2021 at 12:10 pm

יצא מדהים. ההריונית שלי שמתה על דובשניות עלה עליהן. הורדתי חלק מהדבש ושמתי סוויטנגו...יצא ממש נפלא. תודה ושנה נהדרת קרן!

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2021 בשעה 11:35

היי. אפשר להשתמש בשקית זילוף?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 11:16 am

כן בטח

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2021 בשעה 12:29

אפשר להשתמש בשק זילוף?

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2021 בשעה 23:18

האם אפשר להשתמש בשקית זילוף?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 6:58 am

אם נח לך אז כן

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2021 בשעה 22:52

מעולה! טעים מאוד! קצר הרבה מחמאות גם ממי שלא אוהב דובשניות :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 7:01 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
Raya
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2021 בשעה 21:50

יצא נהדר! הכנתי את הגרסה עם הביצים והוספתי קורט אבקת ג׳ינג׳ר וציפורן טחונה. תודה על מתכון מעולה קרן. מצטרף לקבועים. שנה טובה ומתוקה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2021 at 7:25 am

תודה שמיה לשמוע שנה טובה

השב
User Avatar
Raya
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2021 בשעה 21:54

יצא מעולה! הכנתי את הגרסה עם הביצים. הוספתי קורט אבקת ג׳ינג׳ר וציפורן טחונה. תודה על המתכון קרן מתווסף לקבועים. שנה טובה ומתוקה!

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2021 בשעה 13:21

האם אפשר להשתמש באגווה במקום סילן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 9, 2021 at 7:16 pm

מניחה שכן

השב
User Avatar
לילך א.
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2021 בשעה 12:10

הכנתי עם רסק תפוחים, דבש וקמח כוסמין לבן. בהתחלה היו קצת רכות והוספתי קצת קמח עד שהתייצבו. אבל אחרי האפייה יצאו מדהימות. צחקו ושאלו אם קניתי דובשניות ושמתי בקופסא… מתכון מעולה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2021 at 2:10 pm

כייף לשמוע

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ספטמבר 14, 2021 בשעה 09:19

אפשר להכין עם דבש ורסק תפוחים? מניחה שכן זה םשוט לא כתוב.. ואם כן-כמה דבש? 1/2 כוס כמו הסילאן או 2/3 כמו בגרסא הלא טבעונית?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2021 at 4:18 pm

1/2 כוס שבש אמורה להספיק

השב
User Avatar
ענת
ספטמבר 17, 2021 at 4:45 pm

תודה רבה! יצא מושלם

השב
User Avatar
מיכל צ
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2022 בשעה 15:28

יעבוד להחליף את הדבש/סילאן במייפל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2022 at 3:29 pm

מניחה שכן

השב
User Avatar
לילי שקד
starstarstarstarstar
יוני 6, 2022 בשעה 19:47

הכנתי את העוגיות האלה כבר עשרות פעמים,המתכון הזה הוא הכי מוצלח מכל המתכונים שמופיעים בגוגל וגם של קונדוטורים מפורסמים.אני מכינה בגירסה הרגילה.תודה רבה על המתכון! מומלץ מאוד!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2022 at 8:50 pm

איזו מחמאה! תודה

השב
User Avatar
אביטל
ספטמבר 9, 2023 at 3:47 pm

אפשר בבקשה לכתוב כמה הדבש והשמן בגרמים? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2023 at 6:53 am

כתבתי

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2022 בשעה 09:33

כמה קמח רגיל?

השב
User Avatar
ADI
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2022 בשעה 10:42

אני רוצה להכין את הגרסה הטבעונית, רק כי אמרת שהן יותר טעימות. אבל אין לי סילאן. אפשר את כל המרכיבים של הגרסה הטבעונית (רסק תפוחים וכו'), ולהשתמש בדבש במקום הסילאן? או שפשוט כבר להכין את הגרסה הרגילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2022 at 12:40 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2022 בשעה 11:02

כרגיל אני מסתבכת עם מדידות :-) כמה זה בערך 6 כפות רסק תפוחים? יש לי פשוט מארזים קטנים של 100 גרם

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2022 בשעה 12:25

הכנתי את הגירסה הרגילה, טעיםםםם, הכנסתי את העיסה הרכה לפריזר לחצי שעה, ושמנתי את הידיים, ליצירת הכדורים.

השב
User Avatar
שמחה
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2022 בשעה 08:19

העוגיות הכי קלות להכנה וממכרות שהכנתי. ממש תודה על המתכון.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2022 at 11:58 am

תודה שמחה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2022 בשעה 21:17

הכנתי את הגרסה הטבעונית ויצאו פשוט מעולה!!! תודה על המתכון המצוין❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2022 at 10:06 pm

תודה טלי

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2022 בשעה 23:25

היי קרן יקרה, זו הפעם הראשונה שאני עושה מתכון שלך ולא מצליח לי :( עשיתי את הגרסה עם הדבש, הביצים והשמן, שמתי 2/3 כוס דבש, ויצאה לי עיסה שבלתי אפשרי לעבוד איתה, הוספתי בערך 40-50 גרם קמח, ואז הצלחתי לכדרר עם הרטבה של הידיים מידי פעם. הן יצאו במרקם חלומי אבל מעט תפלות, אני חוששת שכיוון שאת הקמח שקלתי לרמת הגרם אבל השמן והדבש נמדדו עם כוס מדידה אז אולי הבעיה הייתה בכוס המדידה(לא עובדת איתה בדרך כלל, מעדיפה לשקול את המצרכים) תוכלי בבקשה להוסיף כמויות ברמת הגרם? תודה רבה על מתכונים מדהימים!! ושנה טובה ומתוקה לך ולכל בני ביתך! :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2022 at 12:43 pm

הי ספיר שמחה שהוספת קמח והצלחת לייצר עוגיות מוזר שבטעם יצאו תפלות. בגוגל יש טבלת מידות והמרות מצויינת להבא פשוט תציצי ותראי את המשקלים אוסיף גם פה

השב
User Avatar
זהבית
ספטמבר 25, 2022 at 5:24 pm

גם לי יצא דביק טבלתי ניתן לכדררר הוספתי קמח,שמתי במקרר ולא ממש עזר. וגם יצאו לא מתוקות האם החסרת במתכון ובטעות סוכר? תודה רבה. קרן

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2022 at 9:29 pm

לא החסרתי כלום, אולי זה עניין של טעם או מצרכים תמיד אפשר להוסיף מעט

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2022 בשעה 22:37

יצאו מדהימות והתחסלו תוך שעה בערך... היום עשיתי שוב כמות כפולה. ממש כמו לאכול עננים של דבש :) תודה על מתכון מהמם !

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2022 at 7:08 am

תודה מורן

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2022 בשעה 14:11

הכנתי את המתכון הטבעוני יצא פשוט וואו!!!!!! מומלץ בחוםםם לא שמים לב שזה סילאן ועם רסק תפוחים במקום ביצים. אבל מה שכן, הן לא נסדקו לי בתנור ופשוט נשארו בצורת כדור מה יכל לגרום לזה?

השב
User Avatar
דניאלה
ספטמבר 9, 2023 at 11:54 pm

היי קרן, נראה מעולה! השימוש המתכון הוא ברסק תפוחי עץ טבעי או ממותק?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2023 at 7:01 am

אני משתמשת בממותק

השב
User Avatar
Shifra Brodsky
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2022 בשעה 18:08

שנה טובה ומתוקה! הדו בשניות הטבעוניות יצאו מקסימות וכל כך טעימות! תודה רבה לך. כל המתכונים שלך פשוט טעימים ונהדרים. תודה רבה לך.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2022 at 8:16 am

תודה שיפרה שנה טובה

השב
User Avatar
נעה לאור
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2022 בשעה 19:08

הכנתי את הגרסה הלא טבעונית. הבצק אכן יוצא בהתחלה קשה לעיבוד אבל שעה במקרר פתרה את בעיה. העוגיות יצאו תפוחות רכות וטעימות. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2022 at 3:13 pm

שמחה לשמוע ותודה על השיתוף

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2023 בשעה 12:43

אפשר לשים קמח תופח במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 1:43 pm

כן

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2023 בשעה 18:02

הן מעולות!!!! טעימות חלוםםם לא להתפתות להוסיף עוד קמח כי אז הן יוצאות יבשות, ממליצה להפריש בצק בעזרת שתי כפיות ואז לכדרר בידיים רטובות... תודה רבה הצליח לי מאד

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
יוני 19, 2024 בשעה 17:10

הן יצאו פשוט מטורפות! הכנתי את הגרסה הטבעונית... תודה רבה קרן אין כמוך!

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2024 בשעה 21:08

הכנתי, יצא וואו!!!!! יפות וטעימות!! הבלילה יצאה דביקה למדי, הכנסתי למקרר לחצי שעה ועבדתי עם הבצק די בקלות... טנקס!!!!1

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2024 at 8:29 am

שמחה לשמוע שרה

השב
User Avatar
שושי
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2024 בשעה 10:19

היי קרן העוגיות נשמרות רק לשלושה ימים? רוצה להכין לחג לשבוע הבא

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:24 am

כן, אחרת הן ממש יתרככו לך

השב
User Avatar
Miri
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2024 בשעה 13:58

יצאו טעימות הצורה לא כמו שלך:) החלק התחתון שטוח, הטבילה באבקת סוכר לאחר שהן מתקררות כן? תודה על המתכון, שנה טובה ומתוקה

השב
User Avatar
Miri
ספטמבר 28, 2024 at 2:12 pm

השתמשתי בשקדים שאני טחנתי כך שיש קצת חתיכות וכן בשמן זית במקום קנולה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:33 pm

הטבילה באבקת סוכר לפני תנור :-)

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2024 בשעה 19:23

הכנתי את הגרסה הטבעונית. אחרי קריאת התגובות שטוענות שהבצק יוצא רך מדי הקפדתי על כפות/כפיות וכוסות מדידה. הבצק אכן יוצא רך מדי באופן כזה שלא ניתן לגלגל עיגולים. הוספתי עוד 2 כפות קמח ושלחתי למקרר כשעה. הבצק יתייצב וניתן היה לגלגל אותו. מומלץ

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:32 pm

תודה נעה

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 02:50

תודה קרן על המתכונים הנפלאים שלך. מה נחשב לקמח ללא גלוטן? תודה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 21:35

הכנתי והן יצאו פשוט אלוהיות! רכות, אווריריות, נימוחות. מטריף!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:50 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
עדי סנד
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2024 בשעה 16:46

הי אפשר קמח עם גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:36 pm

לא יודעת למה הכוונה, השימוש פה הוא בקמח לבן

השב
User Avatar
אגדה
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2024 בשעה 23:08

ממש מתכון לא מוצלח. עשיתי בדיוק לפי ההוראות. מיומנת מאוד במטבח. אבל זה לא מזכיר דובשניות בטעם. גם אחרי שהתגברתי על הבצק הדביק וכו. מאכזב ממש. חבל על החומרים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2024 at 10:35 pm

אני ככ לא מסכימה ככ הרבה אנשים נהנים מהן, משהו השתבש לך בהכנה או באפייה, ממליצה לנסות שוב מדובר באחד המתכונים השווים שיש

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2024 בשעה 19:57

הי האם יתאים להחליף בקמח כוסמין 70% מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2024 at 10:22 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2024 בשעה 10:29

לא הגיוני שרוב התגובות פה הם שהבצק דביק ואת עדין טוענת שמשהו השתבש באפייה ושהמתכון מדויק ! לצערי הכנתי את זה לפני שקראתי את התגובות ואכן יצא סופר דביק ולא ניתן לעבוד איתו! מאכזב.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2024 at 2:49 pm

אני עדיים טוענת שהמתכון מדוייק, ושרק צריך סבלנות, כי אם הוא קצת דביק מכניסים למקרר, ואז נהנים מהמתכון הכי טוב שיש לדובשניות הוא בכוונה דביק קצת, כי אז המרקם שלו כדובשנית חלומי. תנסי מבטיחה שתהני ממנו

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2024 בשעה 01:58

היי, זה משנה אם שמים את האבקת סוכר לפני האפיה או אחרי? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:13 am

מבחינת המראה, לגמרי, גם מבחינת המתיקות לא בטוחה שהסוכר יישאר אחרי כמו שהוא נשאר על העוגיה במהלך האפייה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2024 בשעה 09:22

יצא נפלא

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2024 at 5:15 pm

תודה עדי שמחה לשמוע

השב

Reply to עינב Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img