img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

טארט טאטן אגסים

ספטמבר 24, 2019 | 15 תגובות

img

15 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
רוית
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2019 בשעה 22:32

הי קרן נראה אליפות...שאלה לי: אם לא אוהבים עוגות ממש ממש מתוקות יש אפשרות להפחית את כמות הסוכר בקרמל או שזה לא יעבוד? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2019 at 6:39 am

תודה רוית אפשר להפחית 1/4 כוס סוכר לא הייתי מפחיתה יותר מזה כי אז באמת זה יהרוס את הקרמל בהצלחה ושנה טובה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2019 בשעה 12:05

אם המחבת היא התבנית שנכנסת לתנור, האם שולי הבצק צריכים לעטוף אותה מבחוץ? לא הבנתי את עניין התחיבה של השוליים פנימה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2019 at 5:26 pm

לא מבחוץ, את מניחה את הבצק מעל התבנית, ותוחבת את הקצוות שלו בין האגסים למחבת מבפנים

השב
User Avatar
טל
ספטמבר 29, 2019 at 5:27 pm

תודה קרן, שנה טובה!

השב
User Avatar
קרן טרבלסי
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2020 בשעה 16:54

היי קרן יש אפשרות לקבל את המתכון המקורי של אבא שלך טארט תפוחים מבצק פריך?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2020 at 5:25 pm

אני חייבת להשיג אותו צודקת

השב
User Avatar
קרן ליבוביץ
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2020 בשעה 12:57

היי קרן, מה שלומך? אפשר עם תפוחים במקום אגסים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2020 at 1:42 pm

וודאי!

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2020 בשעה 16:32

היי קרן תודה על המתכונים המעולים! המתכון הזה יכול לעבוד גם עם בצק פריך? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2020 at 5:09 pm

בטח

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 23, 2021 בשעה 19:31

היי(: למה בעצם צריך את הדבש באגסים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2021 at 8:08 pm

טעם וצבע,אפשר להבמיר בסוכר חום אם אין

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
מאי 8, 2022 בשעה 11:58

היי! נראה מדהים. הכנתי כבר את הגרסה עם התפוחים מהספר ויצא מושלם. נראה לך אפשרי לעשות טארט כזה עם שסק? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2022 at 9:58 am

מניחה שכן לא ניסיתי אף פעם שסק בעוגה

השב

Reply to אנה Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img