img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

טארט לימון ודבש

ספטמבר 17, 2024 | 43 תגובות

img

43 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2024 בשעה 12:43

האפ יש אפשרות להעביר את הקינוח לפוורה ? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:02 am

מחמאה או נטורינה במקום חמאה

השב
User Avatar
לילך
ספטמבר 20, 2024 at 12:19 pm

הי באיזו טמפרטורה לאפות את הבסיס והמלית?

השב
User Avatar
רועטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2024 בשעה 13:03

הא יש אופציה ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:02 am

במקום קמח לבן קמח ללג

השב
User Avatar
צילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2024 בשעה 17:33

נראה מעולה! אפשר קמח רגיל במקום קמח שקדים? ואם כן- באותה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:02 am

במלית לא להחליף רק לוותר על השקדים בבצק להשתמש בעוד קצת קמח לבן

השב
User Avatar
סיון
ספטמבר 26, 2024 at 4:01 pm

על איזה חום לאפות?

השב
User Avatar
אבישג
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2024 בשעה 17:38

למי שאין מג'ימיקס איך מכינים? מטריפה? מיקסר רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:01 am

את הבצק במיקסר עם וו גיטרה או בקערה עם הידיים את המלית עם מטרפה

השב
User Avatar
גילת
ספטמבר 28, 2024 at 12:58 pm

יש בלבול בהכנת הבצק בין חלמון לחלבון. מה צריך לשים ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:35 pm

חלמון

השב
User Avatar
מיכל
אוקטובר 22, 2024 at 12:08 pm

אם שמתי בטעות חלבון בבצק, זה קריטי?

השב
User Avatar
שלומית
ספטמבר 30, 2024 at 4:50 pm

במקום המרנג אכין קצפת חלבית רגילה. האם מתאים לשלב רימון ואיך?

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2024 בשעה 00:39

היי אפשר להזמין את העוגה הזאת ממך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:01 am

הי שירן אני לא מוכרת עוגות

השב
User Avatar
שלומית
ספטמבר 30, 2024 at 10:58 pm

אני אכין עם קצפת חלבית רגילה במקום המרנג. האם מתאים לקשט פה עם גרעיני רימון

השב
User Avatar
ט
ספטמבר 19, 2024 at 6:38 am

תודה. יעבוד עם תבנית עגולה רגילה? מהדקים את השכבה התחתונה לצדדים פשוט?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2024 at 8:27 am

בדיוק

השב
User Avatar
שלומית
ספטמבר 30, 2024 at 8:55 pm

במקום המרנג אכין קצפת חלבית רגילה. האם מתאים לשלב רימון ואיך?

השב
User Avatar
cohen
אוקטובר 15, 2024 at 8:36 pm

את המרנג לא אופים למעט הצריבה למעלה?

השב
User Avatar
ענת כהן
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2024 בשעה 17:19

האם לא אופים את העוגה עם המרנג? ואם כן לכמה מעלות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2024 at 8:30 am

לא אופים את המרנג משלימים אותו עם ברנר ואם אין אז במצב גריל עליון בתנור לממש מעט זמן אבל כל זה קורה אחרי האפייה של הטארט

השב
User Avatar
קרן
אוקטובר 19, 2024 at 9:53 pm

פאי טעים אך מתוק יתר על המידה - 2 כוסות סוכר, 1/3 כוס דבש ו 50 גר' אבקת סוכר. חובה להוריד את כמות הסוכר ולהוסיף מיץ לימון לחמיצות.

השב
User Avatar
גילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2024 בשעה 19:21

היי. אני לא כל כך אוהבת את טעם הדבש. אפשר סילאן במקומו?

השב
User Avatar
גילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2024 בשעה 19:22

היי. אני לא כל כך אוהבת את טעם הדבש. אפשר סילאן במקומו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2024 at 8:30 am

מייפל עדיף

השב
User Avatar
אנה
אוקטובר 3, 2024 at 11:27 am

היי קרן, הכנתי את העוגה לערב החג, היתה ניראת מושלמת, אבל במרנג נשארו גרגרי הסוכר שממש הורגשו בביס. מה לא עשיתי טוב?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2024 at 10:27 pm

כיון שהסוכר לא נמס בהכנת המרנג לפעמים, נשארים ממנו גרגירים, נסי להוריד מעט בכמות הוסכר

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 21:22

היי קרן, סליחה על הבורות כשאת מציינת 180 מעלות זה בטורבו או אפיה רגילה?

השב
User Avatar
שלומית
אוקטובר 1, 2024 at 10:23 am

אני אכין עם קצפת במקום המרנג. האם מתאים לפזר גרעיני רימון מעל?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:39 pm

בטח

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2024 בשעה 00:57

במקום המרנג אכין קצפת חלבית רגילה. האם מתאים לשלב רימון ואיך?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:41 pm

לפזר מעל הקצפת

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2024 בשעה 10:55

בכמה מעלות אופים את הקלתית ? לא מצוין

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2024 at 10:31 pm

אופים לכל אורך התהליך ב 180

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2024 בשעה 08:39

טארט מופלא! שילוב מדהים של מתיקות ולימוניות. עצובה שנגמר... תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2024 at 10:29 pm

אחלה מחמאה תודה

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2024 בשעה 14:20

היי קרן, הכנתי את הטארט לערב החג,נראה מעולה, אבל במרנג נשארו גרגירי הסוכר, מה עשיתי לא נכון

השב

Reply to סיון Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img