img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

טארט עגבניות שרי פסטו וגבינות

יולי 9, 2017 | 31 תגובות

img

31 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
דור משה
starstarstarstarstar
יולי 10, 2017 בשעה 23:14

מהמם! הצילומים שלך פשוט מעולים!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 11, 2017 at 7:44 am

איזה מתוק אתה תודה

השב
User Avatar
חגית
ספטמבר 17, 2021 at 3:59 am

הי, מתה על המתכונים שלך (ועליך)! האם אפשר להחליף את בצק הפילאס בבצק פריך?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 17, 2021 at 7:05 am

תודה כן אפשר זמן אפייה כמובן מתקצר

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
יולי 11, 2017 בשעה 11:44

בהחלט מהממים.

השב
User Avatar
אולגה
יולי 30, 2020 at 10:54 pm

שלום. יש אפשרות לעשות את הבסיס מבצק שמרים ולסדר אותו באותה צורה? תודה מראש.

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 12:08 am

כן אין בעיה

השב
User Avatar
Guy the man
starstarstarstarstar
יולי 14, 2017 בשעה 15:11

איזה טעים זנ נראה !!@!@@@!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2017 at 9:19 am

תודה!

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
יולי 25, 2017 בשעה 15:52

הכנתי לחנוכת הבית שלי, יצא מהמם, נשאב, לא נשאר ממנו פרור!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2017 at 12:22 am

איזה כייף לשמוע, מזל טוב לחנוכת הבית החדש!

השב
User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2017 בשעה 16:36

היי קרן הכנתי ויצא מהמם, קיבל הרבה מחמאות, כמו בכל המתכונים שלך! מאוד אוהבת את האתר וממליצה עליו בחום לכל השואלים יערה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2017 at 4:41 pm

תודה יערה זה משמח מאוד!

השב
User Avatar
ניב
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2017 בשעה 15:10

הי קרן, אתר יפה, צילומים מצוינים ומתכונים מעניינים. אני חושב שיש מאפים, כמו במקרה הזה, שממש מתחננים לאש של טבון. ממליץ לך להצטייד באחד, ואם את צריכה עזרה אשמח לעזור לך. ניב

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2017 at 10:19 am

אם הטאבון מגיע עם וילה בכפר אני אשמח :-)

השב
User Avatar
Smadar
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2018 בשעה 13:39

היי קרן הטם ניתן לעשות עם בצק פילו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2018 at 5:43 pm

הי סמדר, בהחלט אפשר עם עלי פילו, הייתי מניחה כמה עלים כמובן ולא אחד בודד, ומברישה כל עלה בחמאה/שמן זית לפני ששמה עליו עלה נוסף. בהצלחה

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
מאי 16, 2018 בשעה 10:21

היי, האם אפשר להכין פרווה? (יש טבעונים בסעודה) תודה. נראה מהמם!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2018 at 10:41 am

אפשר לוותר על הגבינות ולהסתפק בממרח פסטו

השב
User Avatar
ETI BEHAR
starstarstarstarstar
יוני 3, 2019 בשעה 12:28

הי קרן, נראה מעולה, שתי שאלות אלייך: 1. מה ההבדל בין בצק פילו לבצק פילאס? 2. עד כמה שאני יודעת להכנת רוטב פסטו צריך גם צנוברים וגבינת פרמז'ן. מה את אומרת?! תודה מראש על ההתייחסות אתי

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2019 at 12:56 pm

הפילאס מזכיר יותר בצק עלים, והוא מכיל שומן כמו בצק עלים, הוא מגיע קפוא ועובדים איתו כבצק שלם דפי פילו דקים ושבירים יותר ואינם מכילים שומן, עובדים איתם אחד אחד . לגבי הפסטו, זו לגמרי בחירה שלך, אפשר להשתמש בכל סוג וזה ייצא טעים

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2019 בשעה 05:34

אוהבת את המראה ונראה לי שבטים זה יבוא בומבה! אפשר גם בלי גבינות ? מה יכולה להיות האופציה למתכון לא חלבי ? ) בגדול אני מאוהבת במתכונים חלבים, פשוט יש לי אורחים ששומרים ( צריך לכבד)...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2019 at 1:42 pm

בטח! פסטו וירקות מעל זה פצצה

השב
User Avatar
שרון
ספטמבר 5, 2020 at 8:39 pm

היי, אפשר עם בצק עלים? אני חדשה פה... הצילומים שלך מעולים וממש מגרים !!

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
מאי 25, 2020 בשעה 21:28

הכנו היום על בצק עלים, בלי פסטו (כי לא היה) אבל התוצאה עדיין הייתה מושלמת! ארוחת ערב נפלאה תודה לך (:

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 7:21 am

מהמם תודה

השב
User Avatar
עודד
starstarstarstarstar
מאי 14, 2021 בשעה 19:39

היי קרן וכמעט שבת שלום! סיימתי בדיוק להכין את הבורקס מים ה מ ע ו ל ה! ארוחה לגדולים ולקטנים ביחד. קצת אחרי, נתקלתי במקרה במתכון הזה שנראה מעולה וחשבתי אם אפשר להשתמש בבצק מהבורקס פיצה למתכון הזה (כי אין פילאס או עלים…). מה דעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 8:46 am

על איזה בורקס פיצה אתה מדבר לא הבנתי

השב
User Avatar
עודד
מאי 15, 2021 at 9:23 am

התבלבלתי, סליחה. התכוונתי לשלב בין הבצק של הבורקס מים מזויף ( https://pa.outright.co.il/kerenagam/בורקס-מים-מזוייף-עם-גבינות/) למתכון שמופיע כאן.

השב
User Avatar
הילה אלון
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 11:57

יצא פשוט מעולה!!

השב

Reply to נטע Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img