img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

לחמניות גבינה לפסח/ בייגלה מבצק גבינות לפסח

מרץ 25, 2021 | 81 תגובות

img

81 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
עדיה
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 10:26

נראה מעולה! את חושבת שיעבוד עם קמח עדשים או חומוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 11:04 am

לא ניסיתי את הקמחים האלו לא יודע להמליץ

השב
User Avatar
שלומית הופמן
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 10:49

בוקר לחמניות טוב קרן. קמח שקדים גם אפשרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 11:04 am

לא:-)

השב
User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 11:09

קרן.. קמח השמרים של פסח באריזה הכחולה מתאים?

השב
User Avatar
זיוית
מרץ 25, 2021 at 12:07 pm

היי,קמח תפוחי אדמה יתאים כאן?

השב
User Avatar
לילית
אפריל 25, 2024 at 10:59 am

אפשרי עם קמח תפוחי אדמה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2024 at 12:42 pm

חלקית

השב
User Avatar
ליאת נטיס
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 11:26

אומנם אפשר למצוא מיליוני מתכונים של לחמניות לפסח וכו' אבל הם לא המתכונים שלך עם הטעם שלך :) אין עלייך ועל המתכונים הטעימים והמוצלחים שלך ! תודה רבה וחג שמח

השב
User Avatar
זיוית
מרץ 25, 2021 at 12:06 pm

היי,קמח תפוחי אדמה יתאים כאן?

השב
User Avatar
יהודית רייכר
מרץ 26, 2021 at 9:05 am

הי קרן לא מכירה קמח תופח לפסח בארהב. יכולה להמליץ לי על קמח אחר? תודה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 12:02

אפר פשוט קמח רגיל תופח ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 7:03 pm

ודאי

השב
User Avatar
מזרחי ליאורה מזרחי
מאי 19, 2024 at 5:38 pm

היי קרן הכנתי את הבייגלה בפסח וביוםמרגילמעם קמח תופח רגיל. עכשו אני רוצה להכין אין חימקמת תופח אפשר עם קמח כוסמין ואבקת אפיה? באותה הכמות?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2024 at 10:26 pm

כן בטח

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 12:21

אוי ויי, מה זה קמח תופח לפסח? קמח מצה? סליחה על הבורות

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 7:02 pm

קמח שנמכר במכולות ובסופרים במיוחד לפסח, ניתן להמיר כפי שכתבתי בקמח ללא גלוטן של כל חברה ואבקת אפייה

השב
User Avatar
תמי
מרץ 25, 2021 at 9:33 pm

קמח שמרים לפסח באריזה הכחולה אפשרי?

השב
User Avatar
Sivan Aniv
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 14:54

הי הי הי לחצי כמות מה עושים עם הביצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 7:01 pm

משאירים ביצה שלמה

השב
User Avatar
גליה
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 22:36

אני גרה בארצות הברית ואין כאן קמח אוסם משום סוג. במה אפשר להשתמש במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2021 at 7:23 am

כל קמח ללא גלוטן שיש אצלכם, בטוח יש קמחים ללג

השב
User Avatar
יהודית רייכר
מרץ 26, 2021 at 9:06 am

אוקי תודה וחג שמח

השב
User Avatar
איילת השחר
מרץ 31, 2021 at 3:41 am

אכן השתמשתי בקמח ללא גלוטן - ובגרסה האמריקאית : Bob’s Red Mill gluten free baking flour יצא פשוט מעולההההההה!!!! כמו כל מתכוני האליפות שלך ! תודה ענקית קרן וחג פסח שמחחח

השב
User Avatar
רונית
מרץ 30, 2021 at 12:57 pm

ניתן להשתמש בקמח תפוחי אדמה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2021 at 1:39 pm

אפשר לנסות

השב
User Avatar
עמית
אפריל 25, 2024 at 3:27 pm

קמח מצה גם אפשרי ?

השב
User Avatar
תום
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2021 בשעה 00:02

במקום טוב טעם או ריקוטה אפשר גבינה לבנה רגילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2021 at 7:54 am

בטח

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2021 בשעה 10:33

נראה מהמם! אפשר לשים את הבלילה במקרר ולאפות 24 שעות אחרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2021 at 2:51 pm

כן

השב
User Avatar
ליטל נתן
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2021 בשעה 08:31

קמח מצה ואבקת אפייה יעבוד פה ? תודה וחג שמח :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2021 at 8:56 am

יש מצב שקמח מצה יהפוך אותן לחנק קצת

השב
User Avatar
ליטל נתן
מרץ 28, 2021 at 9:53 am

אז אמשיך לחפש תודה ❤❤

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2021 בשעה 19:34

חג פסח שמח...טרפוווו טעים מאוד . תודה רבה מאוד

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2021 בשעה 09:29

היי. האם אפשר לוותר על הביצה? (יש אלרגיה לביצים..)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2021 at 10:19 pm

לא ניסיתי יש מצב שאפשר

השב
User Avatar
noga levy
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2021 בשעה 14:20

היי קרן, התנור על טורבו או חום עליון תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2021 at 10:18 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
Julia
מרץ 29, 2021 at 11:14 pm

לבן שלי יש אלרגיה לביצים. כמה קריטי הביצה? אפשר רק את הצהוב?

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2021 בשעה 17:19

היי קרן, כמו תמיד עוד מתכון מעולה שלך, ממש תענוג הלחמניות, תודה ! רציתי להמליץ לקרוץ את הלחמניות עם כף לגלידה, הלחמניות יוצאות שוות ועגלגלות.... חג שמח יקירתי

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2021 at 10:18 pm

רעיון מדליק! תןדה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2021 בשעה 20:05

אין מילים, יצא מדהים! תודה לך קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2021 at 10:17 pm

תודה דנה

השב
User Avatar
ג'ולי
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2021 בשעה 07:31

קרן יצאו לי כמו פנקייק השתטחו לי בתנור למה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2021 at 1:39 pm

אולי יותר מדי אבקת אפייה או שהחסרת או שינית משהו מהמתכון ?

השב
User Avatar
ליזה
מרץ 30, 2021 at 10:13 pm

יצא מדהים ומעולה!! תודה רבה על עוד מתכון מצויין שלך

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2021 at 8:37 pm

תודה ליזה והמשך חג שמח

השב
User Avatar
מיכל שיר
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2021 בשעה 21:46

ממש טעים, מתכון גאוני. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2021 at 8:37 pm

תודה מיכל שמחה שטעים לכם

השב
User Avatar
Nava
starstarstarstarstar
מרץ 31, 2021 בשעה 09:03

אפשר להחליף ברסק תפוחי עץ

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2021 at 8:36 pm

לא חושבת שיעבוד

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2021 בשעה 09:04

אפשר לוותר על הגבינות הנוספות (פטה/בולגרית ופרמז'ן)?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2021 at 2:55 pm

אפשר לוותר אבל הו בהחלט מוסיפות טעם

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2021 בשעה 02:55

הכנתי עם קמח תפוחא ושיניתי טיפה יחסים בין הגבינות.. יצא מושלם! וממש עוזר להעביר את פסח. בטוחה שאכין בלי קשר לפסח מרוב שזה טוב :) תודה וחג שמח!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2021 at 12:19 pm

תודה שירי

השב
User Avatar
סיון אניב
אפריל 2, 2021 at 9:33 pm

הי! אם מחליפים לקמח תפו״א צריך גם להוסיף אבקת אפיה? וכמה בבקשה?

השב
User Avatar
אורית בדש
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2021 בשעה 11:20

אם אפשר שמנת חמוצה במקום קוטג ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2021 at 12:15 pm

כן

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2021 בשעה 07:36

הי! אם מחליפים לקמח תפו״א כמה אבקת אפיה בבקשה?

השב
User Avatar
סיון
אפריל 3, 2021 at 7:38 am

ראיתי, כפית. תודה!! : )

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2021 בשעה 09:12

גם שלי השתטחו כמו פנקייק, איזה באסה! החלפתי לקמח תפו א וכפית אבקת אפיה.

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2021 בשעה 09:54

הי קרן, האם ניתן להשתמש בקמח תירס? במידה ולא, האם יש לך מתכון ללחמניות מקמח תירס? תודה וחג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2021 at 2:56 pm

מניחה שכבר הסתדרת :-)

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2022 בשעה 00:54

קרן יקרה אפשר קמח תפוחי אדמה ? או קמח כלשהו שלו כולל קטניות כמו רוב קמחי הללא גלוטן ? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2022 at 7:34 am

בוודאי

השב
User Avatar
נאוה
starstarstarstarstar
אפריל 8, 2022 בשעה 09:14

היי, לא בפסח- משתמשים בקמח רגיל באותה הכמות?

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 11:37

הי קרן! אפשר להכניס בפנים זיתים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 12, 2022 at 1:57 pm

מה זאת אומרת אפשר? רצויייי!

השב
User Avatar
מירב א
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2022 בשעה 20:27

היי קרן, עשיתי את הלחמניות והכל השתטח לי אחרי חצי דקה של אפייה. את יודעת מה יכולה להיות הסיבה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2022 at 8:50 am

אולי משהו במרכיבים שינית? או שהוספת יותר מדי אבקת אפייה או שלא קיררת את הבצק לפני עבודה

השב
User Avatar
Anat
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2023 בשעה 16:43

היי קרן חג שמח- השתמשתי ברכיבים הכתובים במתכון יצאו טעימות אך לא תפוחת כמו בצילום שלך, אודה לך על מענה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2023 at 1:36 pm

מניחה שאלו הבדלים בקמחים שונים או אולי ערבוב יתר

השב
User Avatar
רויטל בנטאטה
starstarstarstarstar
אפריל 25, 2024 בשעה 09:21

קרן יקרה. אפשר להמיר את הטוב טעם בשמנת חמוצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2024 at 12:42 pm

בטח

השב
User Avatar
הילכ
starstarstarstarstar
אפריל 25, 2024 בשעה 19:55

עשיתי את זה עם קמח מולינו ויצא מושלם!!! היה קשה לנחש שזה כשר לפסח. תודה על מתכון מצוין.

השב

Reply to מיכל שיר Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img