img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת לייקח פרג תפוז עננית

אוקטובר 13, 2016 | 31 תגובות

img

31 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
ייי
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2016 בשעה 16:48

שכחת ברשימת המצרכים את השמן, או שאני פוזלת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2016 at 5:16 pm

שכחתי את לא פוזלת :-) תוקן

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2016 בשעה 13:12

כל כך אוהבת את הכתיבה שלך. שלא לדבר, על העוגות. מלכה, את.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2016 at 1:27 pm

את! תודה רבה:-)

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2016 בשעה 21:48

נראה מעולה!! עבור משפחה שלא חובבת פרג, האם אפשר להשמיט את הפרג במתכון?! שוב תודה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2016 at 7:08 am

אפשר, כמובן שאז העוגה תהיה שונה לגמרי משמיטים מים ופרג לחלוטין במקום 3/4 כוס מיץ תפוזים משתמשים ב כוס מיץ ומוסיפים גרידת תפוז מתפוז שלם בהצלחה!

השב
User Avatar
שרה אנגל
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2016 בשעה 03:08

שאלה, שלום לך קרן יקרה, האם תוכלי להסביר לי מדוע את שמה את הפרג במים רותחים ל10 דקות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2016 at 7:36 am

הי שרה פעולה זו מרככת את הפרג ומוסיפה עסיסיות לעוגה אם לא היינו משרים את הפרג הוא היה סופח אליו נוזלים והעוגה היתה יוצאת עוגת חנק

השב
User Avatar
נחמן
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2016 בשעה 11:55

האם לסנן את הפרג אחר 10 דקות

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2016 at 12:00 pm

אין צורך לסנן את הפרג מוסיפים אותו לעוגה יחד עם הנוזלים

השב
User Avatar
נחמן
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2016 בשעה 10:35

הכנתי... יצא מעולה.מוצלחת ביותר.תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2016 at 10:57 am

שמחה לשמוע נחמן שבת שלום

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2016 בשעה 11:44

נראה מעולה! ניתן להכין מראש ולהקפיא? ניתן להכין בתבנית 24 או שהיא תצא גבוהה מדי? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2016 at 12:00 pm

הי ענת תודה אין בעיה להקפיא את העוגה רק לאחר צינון מלא. את יכולה להכין בתבנית 24, שימי לב לא למלא אותה מעבר לגובה 3/4 תבנית אחרת היא עלולה לגלוש ואת שארית הבלילה תאפי בתבניות מאפינס קטנות בהצלחה

השב
User Avatar
ענת
נובמבר 22, 2016 at 12:08 pm

תודה רבה על התשובה הזריזה. את הזיגוג עדיף להכין אם כך לקראת ההגשה (לא להקפיא)? לגבי התבנית יש לי רינג כך שלא תגלוש פשוט חששתי שתצא גבוהה וכבדה מדי כי בתמונה היא גבוהה (אני מניחה שהכנת ב-26).

השב
User Avatar
ליאל
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2016 בשעה 20:52

היי קודם כל את מוכשרת בטרוף!! והדבר השני רציתי לדעת אם אפשרי לעשות את זה ללא גלוטן ? מקמח של קמח קונדטוריה. ואם אפשרי לעשות עוגה מקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2016 at 8:58 pm

הי ליאל תודה רבה! אין לי נסיון עם קמחים ללא גלוטן, אבל את יכולה למצוא בבלוג מתכון לעוגת פרג עם קמח שקדים כתחליף לעוגה ללא גלוטן כאן : https://pa.outright.co.il/kerenagam/שקדים-רבותיישקדים-ושלוש-עוגות-מעולות/ לגבי קמח כוסמין, הוא מדהים ואני אופה איתו המון, בהצלחה!

השב
User Avatar
גילי מור
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2016 בשעה 10:43

אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך, תמיד יוצאים מעולה! שאלה - אם יש לי חצי כוס סוכר חום דחוס וחצי לבן, זה ממש יפגע בעוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2016 at 10:59 am

הי גילי תודה רבה! סוכר חום דחוס לא יכול להחליף סוכר לבן במקרה זה מבחינת מרקם העוגה לכן לא ממליצה לוותר

השב
User Avatar
שושנה
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2016 בשעה 15:44

נראה נהדר! העוגה יוצאת במרקם עסיסי או יבש? ניתן להכין ברינג 24 או שהיא תצא בה גבוהה ויבשה מדי?

השב
User Avatar
משה
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2021 בשעה 14:04

היי קרן האם אפשר להשרות את הפרג בחלב חם במקום במים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2021 at 3:23 pm

בטח. !

השב
User Avatar
אושרית
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2024 בשעה 10:56

היי קרן , חייב ברנדי בעוגה? אפשר בלעדיו או להחליף במשהו אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2024 at 10:18 am

ממש לא חייבים ברנדי אפשר פשוט לוותר עליו

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2024 בשעה 11:53

הי קרן יקרה, האם אפשר לעשות את העוגה ללא הזיגוג למעלה?

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2024 בשעה 21:16

מתה על עוגות פרג ובכלל על העוגות שלך. במה אפשר להחליף את המיץ תפוזים? פחות אוהבת טעם של תפוז בעוגה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2024 at 11:45 am

אין באמת טעם של תפוז כשמשתמשים במיץ תפוזים הטעם מאוד זניח זה בעיקר המרקם

השב
User Avatar
ליליה קסטנר
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2024 בשעה 11:58

למה איאפשר לעלות את הסרטון

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
ינואר 16, 2025 בשעה 14:47

היי, אני לא חסידה גדולה של פרג, אבל עשיתי את המתכון והוספתי גם גרידה מהתפוז ויצא נדיר! ועם גנאש שוקולד מעל- אפילו טעים יותר! ממליצה בחום! יצא לי ממש הרבה כמות- הספיק לי לשתי תבניות קוגלוף! תודה רבה על המתכון!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2025 at 8:25 am

תודה

השב

Reply to דנה Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img