img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכוני פרווה

לינזר טורט מבצק פריך שקדים

ינואר 3, 2021 | 21 תגובות

img

21 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
לילך רודולף
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 08:24

היי קרן אוהבת מאוד את המתכונים שלך. הבטחת מתכון לריבת תותים... מתי יגיע? אני כבר מחכה בקוצר רוח תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 1:10 pm

מש מחכה גם אני שנחשב כמויות זה ייקח כמה ימים

השב
User Avatar
אתי ליברמן
ינואר 9, 2021 at 3:01 pm

אשמח לקבל את שם הספר על וינה

השב
User Avatar
ישראל
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 19:46

איזה מתכון כיפי וינה מדהימה במיוחד בתקופת הכריסמס יללה שירד לך הגבס כבר :)

השב
User Avatar
פולינה
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 15:12

האם ניתן לערבב כמה סוגי ריבות? לדוג׳ תות ופטל.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 4:06 pm

בטח שאפשר זה הכל עניין של טעם

השב
User Avatar
מור חלפון נחימובסקי
פברואר 24, 2021 at 5:06 pm

היי קרן המדהימה שכל מתכון שלה גורם לכולם סביבי לחשוב שאני איזה אשפית אפייה, האם את החלק של מעבד המזון אפשר לעשות במיקסר (עם וו גיטרה או משהו). נדפק לי המעבד מזון ואני גרועה בלעשות דברים כאלה בידיים. תודה מראש!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2021 at 7:38 pm

את כנראה אשפית אפייה יקירתי,ברור שאפשר במיקסר

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 11:15

היי קרן. הכל יפה אצלך! מה זה השיש האפור שאת עובדת עליו? גם אני רוצה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 11:30 am

זה משטח צילום של יעל יניב חפשי בגוגל

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 15:37

היי קרן ניתן להכין את הפאי לילה מראש ולאפות יום למחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 4:03 pm

לא מומלץ להשאיר את הפאי ללא אפייה כמו שהוא, אפשר להכין את הבצק ולהכניס את התבנית למקרר. למחרת למלא בריבה ולקשט ולאפות

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2021 בשעה 15:27

וינה חלום! רוצי אליה,גם עם גבס. את תחזרי עם מלא השראה .כל קוניטוריה היא יצירת אומנות. מחכה למתכון לריבה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2021 at 6:21 pm

עם הגבס לא אגיע לשם אבל בטוח אחרי :-) עובדים על מתכון לריבה מבטיחה

השב
User Avatar
אפרת
ינואר 13, 2022 at 5:03 pm

היי קרן אין צורך באפייה רק של הבצק לפני? (כמו בדרך כלל בפאי) ובמה להחליף את החלב שמורחים על החלב בגרסה הפרווה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2022 at 6:43 pm

אם לא כתבתי לאפות קודם אין צורך את החלב אפשר להמיר בחלב סויה או מים

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2021 בשעה 22:36

החלמה מהירה קרן

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2021 בשעה 19:30

הי קרן, הכנתי את הטורט אגסים שלך נראה מהמם ! אפשר לשאול מה שם הספר על וינה ? תודה , שירה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2021 at 11:02 am

לצערי גרועה ממש ב לזכור שמות של ספרים אם אמצא מבטיחה לכתוב

השב
User Avatar
קיגי
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2024 בשעה 21:45

הכנתי בקלילות עם הילדה, ויצא מעולה, אפילו אמא שלי האוסטרית התלהבה. השתמשתי בתערובת תיבול עם קינמון, ציפורן והל ומצטערת שלא שמתי יותר. תודה רבה על המתכון המצוין :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2024 at 6:56 am

שמחה לשמוע שאהבתם

השב

Reply to ליאת Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img