img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכוני פרווה

מאפי שמרים עם גנאש שוקולד לבן ושוקולד צ׳יפס

מרץ 3, 2021 | 34 תגובות

img

34 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2021 בשעה 17:52

היי אשמח לדעת אם אפשר לוותר על הדבש? מפחדת שיהיה יותר מידי מתוק

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2021 at 6:51 pm

אפשר לוותר

השב
User Avatar
Keren
מרץ 7, 2021 at 2:03 am

היי ! כמה זה כף ורבע שמרים בגרם? רוצה להכין!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2021 at 7:44 am

כף =10 גר

השב
User Avatar
לנה
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2021 בשעה 18:05

אפשר להכין בצק בערב ולאפות בבוקר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2021 at 6:51 pm

כן במקרר

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2021 בשעה 21:13

האם אפשר להכין עם קמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2021 at 9:23 pm

כוסמין לבן כן , כוסמים מלא מומלץ באופן חלקי בלבד

השב
User Avatar
עליזה
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2021 בשעה 21:46

אוהבת את התלתלים שלך, אבל בטוח הבייביליס נראה מעולה, תודה על הסיפורים טרום המתכונים כיף לקרוא ואח״כ גם להכין❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2021 at 10:41 pm

תודה עליזה

השב
User Avatar
גליה
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2021 בשעה 21:46

חייבת לנסות!!! מתקנת לך שיצאה לך טעות הקלדה אני מניחה בשורת הביצים. גוגל במקום גודל. תודה על עוד מתכון משגע

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2021 at 10:41 pm

תודה!

השב
User Avatar
אוריה מרידור
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2021 בשעה 22:39

עוגת שמרים עם גאנש

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2021 בשעה 13:36

היי אפשר להמיר את השוקולד הלבן במריר באותה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2021 at 3:20 pm

כן

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2021 בשעה 21:30

כמה זה כף ורבע שמרים יבשים? הברבע?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2021 at 9:46 pm

כף שמרים= 10 גר

השב
User Avatar
לי שקד
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2021 בשעה 23:32

נראה מעולה. האם ניתן לעשות הפוך גנאש שוקולד ופצצפוצי לבן? ואז האם גם משתמשים בשוקולד מריר 300 גרם עם שמנת מתוקה, או האם נוטלה? וובנוסף מוסיפים דבש? זה לא מתוק מדי? בנוסף שאלה מדוע במתכון זה פחות חמאה מהמתכון האחר לקראנצים שוקולד בתבנית למשל? האם ניתן באופן עקרוני מבצק שתפח לילה להוציא מחציתו להכנה ומחציתו הנוספת נותרת במקרר ומוציאים אותה כעבור כמה שעות נוספות תודה ושבת שלום

השב
User Avatar
בני ישוב
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2021 בשעה 13:34

היי קרן, המתכונים שלך נהדרים והאחרון שבהם שניסיתי הוא מאפה שמרים עם גנאש שוקולד ויצא נהדר במראה ובטעם. בצק השמרים שלך הולך איתי כבר כמה שנים שכל שבוע הייתי מכין 6 עוגות לנכד שלי והצוות שלו ביחידה. לגביהם זה העוגות של "סבא בני" אבל המתכון הוא שלך וזה עובד !!! תודה בני

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2021 at 7:45 am

איזה משמח לשמוע בני תודה!

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2021 בשעה 22:18

ואוווו יצא לי מושלם . אלופה תודה רבה

השב
User Avatar
חגית לוי
מרץ 25, 2021 at 6:51 pm

האם אפשר להשתמש בקמח שמרים? אם כן מה הכמות?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 6:58 pm

אותה כמות קמח ולוותר על השמרים היבשים

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2021 בשעה 07:59

נראה מוש! אפשר להשתמש בנטורינה?

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
יוני 1, 2021 בשעה 16:18

היי קרן קצת הלכתי לאיבוד בחלק של איך עושים את הצורה עצמה. יש סרטון הסבר לזה? תודה!

השב
User Avatar
טלי
יוני 1, 2021 at 4:29 pm

לא משנה ראיתי שיש לך באינסטגרם תודה :)

השב
User Avatar
זיוה
starstarstarstarstar
אוגוסט 6, 2021 בשעה 12:36

קרן יקרה, איזה במק מדהים והמאפה מושלם. הכנתי 2 מאפים אחד עם מילוי שוקולד לבן, והשני עם נוטלה. טעים מאוד. אני מאמצת את המתכון. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 6, 2021 at 1:14 pm

תודה זיוה

השב
User Avatar
שרונה י
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2021 בשעה 16:43

הספר שלך מהמם וכל מתכון בול האם כדאי להשתמש במשפרי אפיה ? מה זה עושה לבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2021 at 5:34 pm

תודה שרונה אני לא משתמשת כלל במשפרים

השב
User Avatar
טל זעירה
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2021 בשעה 09:57

היי קרן, נראה לך שאפשר להחליף את החלב בחלב סויה או משהו כזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2021 at 10:01 am

בטח

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2023 בשעה 14:53

אם אני אוסיף למלית תותים ואוותר על השוקולד צ'יפס-זה יכול ללכת? או שהגזמתי? :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2023 at 6:59 pm

שום דבר אף פעם לא מוגזם

השב

Reply to ליאור Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img