img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

מקלות בייגלה ירושלמי במילוי גבינות

יוני 7, 2020 | 162 תגובות

img

162 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
רוית
starstarstarstarstar
יוני 7, 2020 בשעה 21:39

מושלמים חייבת לנסות

השב
User Avatar
מור
יוני 9, 2020 at 3:08 am

היי האם אפשר להשתמש בשמנת חמוצה, גבינה כחולה ומוצרלה מגורדת?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2020 at 8:42 am

בטח, אפשר הכלללל אבל לקחת בחשבון שמנת חמוצה נוזלית יותר אז ממש מעט ממנה אחרת היא מרטיבה את הבצק וקשה לו להיאפות

השב
User Avatar
Jossi
יוני 10, 2020 at 5:16 pm

נשמה הייתי מציע כשאת מסיימת לכתוב את המתכון תעברי עליו שוב כי יש ים של שגיאות.חוץ מזה המתכון נראה 10.

השב
User Avatar
שירלי
יולי 28, 2020 at 6:51 am

אם אני מכינה יום לפני, זה שורד? או שעדיף להקפיא ישר מהתנור ולחמם? או אולי לשמור עליהם במצב מגולגל במקרר ולאפות ביום ההגשה?

השב
User Avatar
שירי
יוני 11, 2020 at 7:04 pm

לא הכנתי עדיין אבל כל מתכון שלך מלא בברכה כי את כל כך רוצה שזה יצליח . את מלאת אנרגיות טובות ונתינה , זה לא מובן מאליו בשבילנו הגולשים ..אני גרה בניו יורק וכל מתכון שלך מזכיר לי את הבית .. זכינו בך !

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2020 at 7:37 pm

תודה שירי ריגשת אותי אותי ממש !

השב
User Avatar
קארין
אוקטובר 19, 2020 at 7:28 pm

קרן כל מתכון של מלא בברכה נהנית מהדרך ובכלל מהתוצאה הסופית הן במראה והן בטעם מיוחד כמוך תודה!!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2020 at 10:31 pm

תודה קארין יקרה

השב
User Avatar
נאוה קסלר
אוקטובר 29, 2022 at 10:40 am

איך ממלאים בכרישה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2022 at 1:46 pm

מקפיצים פרוסות כרישה בשמן זית וחמאה ומערבבים עם גבינות

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 07:37

היי לא ככ הבנתי את אופן המילוי של הגלילים והסגירה.... יש לך אולי הדגמה בסרט?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 7:42 am

יש כאן https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODQ3OTMyMDc4MTUwMDI1?igshid=ee88xnv8yoa6&story_media_id=2326303773776817469

השב
User Avatar
שי-לי
יוני 9, 2020 at 5:00 pm

היי קרן, נראה מושלם ואני חייבת לנסות. אפשר לוותר על ריקוטה/חמד/טוב טעם/ כנען? יש לי שמנת, קוטג', גבינת עיזים וגבינה לבנה. תודה!

השב
User Avatar
אחינעם
אוקטובר 14, 2022 at 2:27 pm

היי, לא מצליחה למצוא את הסרטון אשמח לדעת איך נכון לגלגל לא הצלחתי להבין מההסבר

השב
User Avatar
עדי
יוני 8, 2020 at 9:53 pm

היי אם אני רוצה להמיר את השמרים היבשים לטריים כמה לשים

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 10:04 pm

ממירים ל 50 גר׳ שמרים טריים ואת המלח מוסיפים לקראת הסוף

השב
User Avatar
לאה
מאי 4, 2021 at 8:33 pm

היי קרן מאד נהנות מהמתכונים שלך ובמיוחד מהבייגל הירושלמי רציתי לשאול אם ניתן להקפיא את את מקלות הבייגל הממולאים. לאה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2021 at 10:54 pm

הי לאה תודה, כן ניתן להקפיא אחרי מילוי ולפני אפייה, להפשיר ולאפות

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 07:56

הי קרן אםשר להשתמש למילוי בסבינת שמנת ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 5:07 pm

אפשרי כן

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 10:43

הכנתי אתמול יצא פשוט מושלם! כל המתכונים שלך מעולים,הכנתי לא מעט מהם בחג האחרון והמחמאות לא הפסיקו להגיע. ואת.. את מהממת מלאת אנרגיות חיוביות מלאת אהבה למה שאת עושה ואין ספק זה בהחלט עובר דרך המסך. תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 5:07 pm

זה מה זה כייף לי שכתבת את מה שכתבת, תודה רבה!

השב
User Avatar
David
יוני 10, 2020 at 5:57 pm

היי קרן, האם אפשר שבמתכונים יופיעו הכמויות גם בגר'? הרי ידוע שבאפיה כמו באפיה הכמויות תמיד יהיהו לפי משקל. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2020 at 6:03 pm

הי דוד למיטב ידיעתי אני כותבת גם בגרמים מה חסר?

השב
User Avatar
‫יעל בר נתן
מרץ 1, 2021 at 9:00 am

הי קרן לגבי הקפאה - לגלגל ולהקפיא ולאחר ההפשרה למעוך אותם ? או שלעשות הכל הכל ואז פשוט להקפיא ? האם זקוק להתפחה נוספת אחרי ההפשרה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2021 at 3:01 pm

אפשר למעוך אחרי הפשרה , ממילא הם יתפחו קצת בהפשרה

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 13:09

שלום קרן, תתחדשי על המיקסרdavo השווה. הביגלה נראים נהדר אך המיקסר שלי מת אחרי שנים רבות ואני בחיפושים מה יש בשוק המיקסרים. אני אופה לחם פעם בשבוע, בקיצור המיקסר צריך לעבוד!! אנא שילחי לי את הדגם של המיקסר שלך. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 5:06 pm

המיקסר שלי גדול ויקר מאוד, ל davo יש גם דגמים קטנים, ממליצה לבדוק בגוגל אמרו לי שהם מעולים

השב
User Avatar
מרים
יוני 10, 2020 at 3:03 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 16:18

איזה מילוי אפשר להכין ללא גבינות שיתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 5:04 pm

אפשר לוותר על מילוי או להכין עם ירקות מוקפצים בלבד

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 17:26

נראה מדהים! ינוסה בהזדמנות ראשונה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 7:09 pm

תודה יעל

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 18:33

היי קרן, נראה מהמם כרגיל! אם אני רוצה להוסיף כרישה למילוי הגבינות, כמה בערך להוסיף?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 7:09 pm

תקפיצי 2-3 כרישות קצוצות בשמן זית ובחמאה ותוסיפי גבינות

השב
User Avatar
ליטל
יוני 8, 2020 at 11:22 pm

מעולה, תודה רבה!! :)

השב
User Avatar
יעל
ספטמבר 22, 2020 at 12:53 pm

היי. תודה על עוד מתכון מעולה. שאלה לי אלייך - מתי מורחים ביצה על מאפה ומתי טובלים במים כפי שעשית במתכון זה? תודה

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 20:25

ואוווו. יצא מעולהההה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 9:38 pm

איזה כייף תודה

השב
User Avatar
רון
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 22:17

היי קרן :) האם ניתן להקפיא שמוכן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2020 at 12:29 am

בהחלט

השב
User Avatar
רחל
אוגוסט 16, 2024 at 11:09 am

יש אפשרות להכין עם קמח בלי גלוטן?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2024 at 2:30 pm

לא מבינה בקמחים ללא גלוטן וזה שונה לגמרי

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 22:18

לא עמדתי בפיתוי. רצתי למכולת, קניתי טוב טעם והכנתי. יצא מושלם! וההוראות כל כך מדוייקות והסרטון נהדר... באמת שאי אפשר שלא להצליח. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2020 at 12:30 am

תודה יעל

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
יוני 10, 2020 בשעה 08:24

מתכון מעולה! השתמשתי בקמח לחם עם קמח כוסמין ופשוט יצא נהדר. אגב, הכי קל לרדד את הכדורים, אם מורחים אותם במעט שמן זית. התוצאה יוצאת מושלמת!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2020 at 11:10 am

תודה מיטל , תמיד עם שמן זית -)

השב
User Avatar
Anat Hoffman
starstarstarstarstar
יוני 10, 2020 בשעה 21:47

תודה קרן על עוד מתכון מ ע ו ל ה!!! יצא מושלם!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2020 at 9:56 pm

איזה כייף ענת תודה

השב
User Avatar
תהל
אוקטובר 7, 2020 at 1:34 pm

נדיר!!! טעים משו מפחידדדדדדד

השב
User Avatar
ליה
נובמבר 11, 2023 at 10:08 pm

אם אני רוצה להמיר את המילוי גבינות במשהו מתוק נגיד נוטלה המתכון של הבצק נשאר אותו מתכון?

השב
User Avatar
איילה
starstarstarstarstar
יוני 11, 2020 בשעה 17:37

לא צריך לעשות פעולה עם השמרים היבשים לפני שמוסיפים לקמח? (לערבב אותם עם מים לפני?)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2020 at 6:58 pm

עם שמרים יבשים אין צורך

השב
User Avatar
טל רונס
יולי 1, 2021 at 9:49 pm

בעקבות טרפת האפיה שתקפה אותי בהשראתך וגרמה לי להתמכר למאפים שלך, הזמנתי את המיקסר הזה, אני מבינה שמתחילים בנוזלים, אבל הם רושמים שלחלות למשל, להשתמש בראש מערוך, ולא בקרס. מוזר לא? מה דעתך?

השב
User Avatar
מיכל
מרץ 23, 2024 at 8:36 pm

היי קרן! כל המתכונים שלך מעולים וקלים להכנה ! האם אפשר להתפיח את הבצק לילה במקרר?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2024 at 7:20 am

בטח

השב
User Avatar
דני
starstarstarstarstar
יוני 12, 2020 בשעה 15:20

את מדהימה , אחרי שנים עשית לי חשק לחזור לאפות . הכל נראה ככ אותנטי ומאהבה . שאלה, אפשר לדעתך להכין יום לפני וזה עדיין יהיה יאמי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2020 at 4:32 pm

תודה דני, אם מכינים יום קודם אני ממליצה להקפיא ואז להפשיר ולחמם

השב
User Avatar
שי
יוני 29, 2020 at 9:22 pm

היי מהממת, האם ניתן להכין את הבצק יום לפני ולהשאיר להתפחה במקרר 12 שעות? תודה...

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2020 at 10:42 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
יוני 12, 2020 בשעה 19:22

זה נראה מושלם והכי בא לי להכין מקלות בייגלה, אלא שזכוכית התנור שלי התפוצצה, ואני צריכה לקנות תנור חדש ואם חדש אז רחב (90 סמ). האם תוכלי לעזור לי בהמלצה על תנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2020 at 7:37 pm

אני עובדת עם תנורים ממש ישנים חפשי דלונגי יש להם דגמים גדולים וטובים

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
יוני 12, 2020 בשעה 19:28

את יכולה לעזור לי להמיר 500 מל מים לכוסות? והאם ניתן להשתמש במילוי הגבינות בבצק הבייגלה הירושלמי המסורתי (שלך)?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2020 at 7:36 pm

כוס זה 240 מל אז מדובר על שתי כוסות וקצת מילוי הגבינות מתאים גם לבייגלה הקלאסיים

השב
User Avatar
דנה
יוני 13, 2020 at 4:49 pm

היי קרן! הבצק כבר מוכן ותיכף מכינים כדורים האם צריך התפחה אחרי עיצוב הצורה ולפני הכניסה לתנור?

השב
User Avatar
Dana
starstarstarstarstar
יוני 13, 2020 בשעה 21:37

יצא מעולה גם בגרסה ללא גלוטן! הכנתי עם קמח מולינו כחול (הוספתי עוד מים 500מל מים ל500 גר קמח, והתפחה אחת בלבד אחרי יצירת הכדורים). חוסל ע"י צליאקים ולא צליאקים כאחד. תודה על מתכון מעולה וסרטון שמאד עוזר!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 14, 2020 at 7:48 am

את כל כל משמחת אותי ששיתפת ואם זה בסדר אשמח לפרסם את זה בתוך הפוסט עצמו

השב
User Avatar
DANA
יוני 14, 2020 at 12:41 pm

בשמחה. רק לדייק: לקמח מולינו ללא גלוטן צריך להגדיל את כמות המים. לקילו קמח כ-900 מל מים (ואם לא דביק מספיק יש להוסיף עוד כ100 מל מים)

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
יוני 15, 2020 בשעה 22:41

קרן תודה רבה מתכון מדהים יצא מושלם

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2020 at 9:20 am

איזה כייף תודה

השב
User Avatar
ברכה
starstarstarstarstar
יוני 18, 2020 בשעה 09:02

שלום קרן! האם אפשר להקפיא את הבייגלה ליפני האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2020 at 9:27 am

בטח

השב
User Avatar
ליטל
אוקטובר 26, 2022 at 6:09 pm

אפשר להכין את הבצק ביד בלי מיקסר? ואם כן מה לשים קודם וכמה זמן לישה? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2022 at 7:56 pm

אפשר ללוש ידנית , למשך 10 דקות לפחות עד לקבלת בצק רך חלק וגמיש

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
יוני 19, 2020 בשעה 17:40

יצא מושלם, ומדויק כמו כל המתכונים שלך... תודה❤️

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
יוני 24, 2020 בשעה 20:38

די קרן, אי אפשר שכל המתכונים שלך יהיו מושלמים, אנחנו רק משמינים פה. כרגיל יצא טעים ממש :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2020 at 10:08 pm

חח תודה מירב

השב
User Avatar
פנינה סיון
starstarstarstarstar
יוני 27, 2020 בשעה 12:53

הי קרן הכנתי כבר פעם שנייה את הבייגלה הממולאים בגבינות מהמתכון שלך. שלמות!!!! תודה אבל יש לי שאלה... המילוי בורח לי באפייה החוצה... יש לך טיפ בשבילי שזה לא יקרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2020 at 3:04 pm

אני שרופה עליו כשהוא בורח לדעתי זה חלק מהקסם אם את רוצה שפחות יברח שימי פחות מלית ואז הבצק יתגלגל יותר פעמים סביב עצמו ויסגור את המלית בפנים אבל אז גם תהיה פחות מלית

השב
User Avatar
אילנה
יוני 5, 2024 at 9:31 pm

הי קרן, האם אפשר גבינת שמנת במקום ריקוטה? תודה כבר לא יכולה לחכות להכין אותם

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
יולי 2, 2020 בשעה 14:42

היי קרן אפשר להשתמש בבצק הזה להכנת מיני בייגלה ירושלמי. שמתי לב שבמתכון של המיני בייגלה יש קצת שינויים קלים.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2020 at 3:59 pm

אפשר אין בעיה

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
יולי 4, 2020 בשעה 18:19

יצא מושלם. חד משמעית.

השב
User Avatar
שרה
מאי 24, 2023 at 10:20 pm

אם רוצה להכין אותם בלי לאפות ולאפות לפני ההגשה. אפשרי שיחכו לפני האפייה כמה שעות במקרר? אם כן, יצריך התפחה בחוץ לפני הכנסה לתנור? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2023 at 10:47 am

אפשר במקרר ואין צורך להתפיח בחוץ מהמקרר ישיר לתנור

השב
User Avatar
Efrat Levy Izhari Adv
starstarstarstarstar
יולי 25, 2020 בשעה 09:11

אם שכחתי לשים מלח בבצק, רעיונות? בכלליות יש לו תפקיד מלבד טעם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 25, 2020 at 2:29 pm

כן, ייצא תפל ואולי קצת חיוור אם יש אפשרות אז להוסיף וללוש שוב אם לא אז להוסיף מלח בבלילה

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2020 בשעה 09:24

הי קרן וואוו איזה טעים ומושלם הבייגלה יצא!! הקפאתי חצי מהבצק איך אני מפשירה אותו ? כמה זמן זה לוקח? ולאיזה עוד מאפים הוא יכול להתאים ? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2020 at 9:35 am

מפשירים בטמפרטורת החדר שעתיים בערך, הבצק מתאים גם ללחמניות ולחלות או סמבוסקים

השב
User Avatar
Ora Shalom-Berger
ינואר 10, 2021 at 4:14 am

גם בקנדה נהנים מהמתכון המושלם והטיפים שלך. תודה!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2021 at 7:42 am

חובקת עולם שכמותי ! תודה

השב
User Avatar
נורית פרץ
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2020 בשעה 13:03

אני פעם ראשונה נחשפתי לאתר שלך מדפדפת כבר שעה במתכונים שלך . כל מתכון פשוט תענוג היום אני כבר אשתמש בשני מתכונים שלך. כל הכבוד

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2020 at 1:19 pm

תודה נורית

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2020 בשעה 10:32

היי קרן! הכנתי ויצא פשוט מושלם, אין מתכון שלך שלא קוצר מלא מחמאות! אני רוצה להכין שוב ולהקפיא, באיזה שלב מומלץ להקפיא, לפני או אחרי האפייה? וכשאני רוצה לאפות - ישר מהמקפיא להכניס לתנור? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2020 at 11:09 am

לגלגל אחרי מילוי ולהקפיא, להפשיר ולאפות

השב
User Avatar
חן
ספטמבר 10, 2020 at 1:36 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2020 בשעה 12:56

היי קרן. תודה על עוד מתכון מושלם. ולשאלתי - מתי מורחים ביצה על מאפה ומתי מורחים במים כפי שעשית במתכון זה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2020 at 1:34 pm

זה עניין של העדפה יעל, אין חוקים. אני לא מורחת ביצה אם אין ביצים בבצק. מיותר בעיניי

השב
User Avatar
Ela Weiss
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 15:31

וואי נראה מושלם!! קמח לחם מלא של הטחנות גם יעבוד? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 8:53 pm

ברור שיעבוד!

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2020 בשעה 15:05

יצא מושלם!!!תודה רבה לך על המתכונים המושלמים!

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2020 בשעה 21:26

יצא פשוט מושלם! תודה על המתכון:)

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2020 בשעה 12:29

היי קרן, אפשר להתפיח במקרר? אם כן כמה זמן הכי הרבה אפשר למשוך איתו בקירור? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2020 at 3:39 pm

עד 20-22 שעות

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
דצמבר 18, 2020 בשעה 15:12

יעבוד לאפות בטאבון?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2020 at 2:17 pm

בטח

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2021 בשעה 21:04

הי קרן, הכנתי כרגע את הבצק לפי סדר הכנסת החומרים שכתבת ( קודם הנוזלים ובסוף הקמח) בהתחלה היה נראה שהבצק מושלם, אבל אחרי כמה דק לישה פתאום הוא נמרח על הדפנות . המשכתי ללוש במיקסר כ 12 דק אבל הבצק היה ממש ממש דביק וקשה היא להוציא אותו לקערה משומנת. מה יכולה להיות הסיבה? האם יצא מזה בייגלה טובים? שמתי בכל מקרה את הבצק במקרר לתפיחה. אשמח לשמוע ממך, ליאת

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 9:50 pm

היו עודפים נוזלים היית צריכה להוסיף קמח שיאסוף את עצמו, הרבה פעמים זה מסתדר אחרי התפחה מקוה שהסתדר לך

השב
User Avatar
ליאת
ינואר 7, 2021 at 10:22 pm

אעדכן מחר אם יסתדר . תודה על התשובה המהירה ממש !

השב
User Avatar
Yuval
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 21:26

היי קרן חייבת להגיד שאני באמת מכורה למתכונים שלך ברמה ! שאלה קטנה אם הבנתי את הבצק היום בבוקר ו פתחתי וכדררתי ועיצבתי אבל רוצה לאפות מחר על הבוקר תופס לילה במקרר? תודה רבה

השב
User Avatar
Yuval
ינואר 8, 2021 at 9:28 pm

הכנתי והתפחתי

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 7:06 am

פחות ממליצה. אפשר פריזר

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2021 בשעה 15:36

יצא מושלם קרן תודה על המתכונים הנהדרים!!!

השב
User Avatar
אורי
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2021 בשעה 11:17

היי קרן, תגידי אפשר להשתמש עם הבצק של החלות בייגלה ירושלמי למתכון הזה?

השב
User Avatar
Jill
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2021 בשעה 21:34

את מדהימה !!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2021 at 7:42 am

תודה!!

השב
User Avatar
עידית
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2021 בשעה 13:29

היי! איזה סיבה יכולה להיות שיצאו לי נורא נפוחים? קצת כמו חלות ממולאות.. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2021 at 12:02 pm

אולי יותר מדי מלית?

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
מאי 16, 2021 בשעה 09:06

היי קרן :) במתכונים שאת רושמת שאפשר להחליף לריקוטה הכוונה לריקוטה הממרח או לריקוטה הגוש? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2021 at 12:50 pm

לא מכירה ריקוטה בגוש, הכוונה לריקוטה פרסקה או רגילה קלאסית לא למריחה

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
מאי 17, 2021 בשעה 19:37

וואו עשיתי בערב חג ויצא מוששששלללםםםם תודה לך!!! אין עליך שוב אומר ושוב.. מקור השראה.. שאלה..- אני עושה גם הרבה את המתכון של הבייגל הירושלמי שלך...מדוע ההכנה פה שונה? לא מדברת על עניין המלית...אלא בעניין הבצק (פה סדר השלבים קצת שונה...) מדוע? אני הרגשתי שפה הבצק נעימי יותר...האם יש סיבה שכאן זה כך ובביגל ירושלמי אחרת? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2021 at 7:13 am

פה מתחילים עם נוזלים שזו שיטה שהיא יחסית חדשה אצלי, ובעיניי הרבה יותר מוצלחת, מוזמנת לאמץ אותה בחום לכל מאפה שמרים

השב
User Avatar
נגה בר איל
starstarstarstarstar
יוני 4, 2021 בשעה 09:05

יש איזו מלית מתוקה שאפשר לשים בתוך הבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2021 at 2:26 pm

זה לא ככ בצק לעוגת שמרים

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 16, 2021 בשעה 14:27

זה טעים בטירוף!!!!!!! נטרף ואת מה שנשאר הקפאתי, וגם בחימום זה מעולה. עשיתי חלק גם עם תערובת של בצל מיובש, פרג, מלח גס - וואו!! מתכון למוזיאון! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 17, 2021 at 7:08 am

מהממת איזה כייף לשמוע

השב
User Avatar
לירון גיליס
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2021 בשעה 11:15

קרן יצא טעים טעים טעים, המתכון והצילומים ככ עשו לי חשק אז הכנתי את הבצק בלילה וקמתי באישון בוקר כדי שיהיה לילדים בזמן לביה"ס, איזה ריח! איזה לוק! איזה טעם! והמלית שזולגת ונהיית קצת קריספי ואפשר לנשנש מהתבנית - גן עדן גלגלתי חלק מהם לצורת בייגל והם חתיכיים ביותר! חבל שאני אכלתי את הרוב :) הדבר היחיד שלא מושלם זה ששבבי הבצל שהוספתי עם השומשום נשרפו - אני מניחה שכדאי להבא פשוט להוסיף אותם לגבינות? או לוותר בכלל

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2021 at 1:57 pm

שמחה שנהניתם כן שבבי בצל בציפוי כיון שהם כבר קלויים הם ממש נשרפים אז להבא אפשר להוסיף אותם למלית:או לבצק

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2021 בשעה 10:44

היי קרן, ממש בא לי להכין את זה,יש לי כוסמין מלא וקמח רגיל,מה אומרת ? לערבב ? רק כוסמין מלא יצא דחוס ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2021 at 11:37 pm

לערבב

השב
User Avatar
מיטל
נובמבר 1, 2022 at 10:28 pm

יצא מושלם, טעים ברמות,בצק פצצה. קצר מלא מחמאות

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2022 בשעה 15:39

וגם, אני מנסה להבין מה הגודל של כל אחד, מבחינת הפורפורציות? ביחס לדף A4 למשל?

השב
User Avatar
אודליה
starstarstarstarstar
מרץ 31, 2022 בשעה 16:08

היי קרן, תודה על מתכונים מעולים! כל מה שהכנתי מהבלוג שלך יצא מוצלח - תודה :-) יש לי שאלה לגבי אפיית הבייגל, גם כשזה נראה אפוי, התחתית רטובה מהמילוי, לא נאפית ונשארת בצקית. זה קרה לי גם עם עוד מאפה ממולא, אולי סמבוסק. שפשוט המילוי ממש מרטיב את תחתית הבצק. איך אפשר להימנע מזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2022 at 4:21 pm

הי תודה על המחמאות יש מצב שאת ממלאה יותר מדי מילוי זה מאוד חשוב ומשנה את מרקם הבצק אחרי אפייה עוד אופציה ואולי אני טועה, אולי חום התנור שלך התחתון אינו חזק מספיק

השב
User Avatar
Lilach
starstarstarstarstar
יוני 1, 2022 בשעה 20:35

הי קרן, אני מתכננת להכין לשבועות את הבייגלה הנ"ל, מתגוררת בשוויץ. אין כאן טוב טעם. יש סיכוי שעם ריקוטה למריחה זה יצליח? תודה מראש ומיותר לציין שאת אלופה... כל מתכון שלך חגיגה אצלנו

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2022 at 2:59 pm

כן ריקוטה למריחה אחלה

השב
User Avatar
Lilach
יוני 3, 2022 at 7:43 am

תודה!

השב
User Avatar
קרני
starstarstarstarstar
יוני 3, 2022 בשעה 06:12

היי קרן, אני רוצה להכין חצי מהכמות, מה הכמויות הנכונות לי לשאר המרכיבים לחצי קילו קמח כוסמין לבן ? תודה וחג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2022 at 12:22 pm

הל כלחלק לשניים

השב
User Avatar
קרני
starstarstarstarstar
יוני 3, 2022 בשעה 11:35

היי קרן, אני רוצה להכין חצי מהכמות, חצי קילו כוסמין לבן. את שאר המרכיבים פשוט לחלק לחצי או כמויות אחרות ? תודה לך, את מככבת אצלי הרבה במטבח. חג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2022 at 12:20 pm

לחצי הכל

השב
User Avatar
נעם
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2022 בשעה 16:55

חום עליון תחתון או טורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2022 at 7:48 am

עליון תחתון

השב
User Avatar
קארין
יוני 12, 2023 at 7:59 pm

הכנתי ויצאו מושלמים! פעם ראשונה שלי פה.. אהבתי ממש

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יולי 2, 2023 בשעה 22:14

היי קרן יקרה ראשית תודה על מתכון מנצח. אני מכינה אותו מלא ובני המשפחה לא מוותרים עליו. מה שמביא אותי לשאלה- האם ניתן לאפות כמה תבניות יחד? זה יכול ממש לקצר לי תהליכים .. :-)

השב

Reply to קרני Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img