נעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
פברואר 28, 2016 | 5 תגובות
אני משתמשת בפאסטה שלהם זה הבקבוק זכוכית
בערך 600 קלוריות ל 100 גרם
האם לשים על חום טורבו או רגיל תודה
חום רגיל
סופי
דצמבר 17, 2020 בשעה 14:52
היי, נראה נהדר! שאלה לגבי הממרח של העגבניות. יש כל כך הרבה סוגי מוצרים של החברה הזאת, לאיזה מהם בדיוק התכוונת? מצרפת לינק לאתר שלהם.. https://www.ristrettoathome.co.il/brands/mutti-products